Sedmični horoskop (od 18. do 24. avgusta)

G.S.
Sedmični horoskop (od 18. do 24. avgusta)

Ovan, 21.3 - 20.4

Sve je tako sporo, a to vas izluđuje. Nemate razloga za paniku. Dobar period se nastavlja. Poslovi se usavršavaju. Loše glasine utiču na to da do fatalnog susreta ne dođe. Strpite se malo, pa će se stvari odvijati sa lakoćom. Samo vas strpljenje može spasti. Budite dostojanstveni.

Bik, 21.4 - 20.5

Preuzimate na sebe rizik, čime pomažete mnogima. Bikove očekuje spontana ljubavna avantura sa Lavom. Pošto kad nešto odlučite do toga i dođete, spremite se za puno strasti i prijatna uzbuđenja. Budite svjesni sopstvenih slabosti prije nego što počnete da kritikujete druge. Najlakše je dijeliti savjete. Uradite nešto konkretnije.

Blizanci, 21.5 - 20.6.

U fazi ste priprema za putovanje. Ono što vam ovih dana izuzetno prija jeste otvoren prostor, ali i komunikacija, pa su sva dešavanja u tom stilu. Na emotivnom planu vas očekuju prijatna iznenađenja. Strijelci su u igri. Oni vas gađaju direktno u srce. Morate sebi zadavati manje obaveza ako želite da budete zdraviji. Ovako više ne ide.

Rak, 21.6 - 20.7

Sve u stilu prijatnih uzbuđenja i dogodovština. Nećete biti sami, iako ćete to poželjeti. Slavlja, druženja, obaveze. Divno! Period izuzetne sreće. Susret o kom ste dugo mogli samo da maštate - napokon je postao stvarnost. Privlače vas srodne duše. Umjerenošću uspijevate da održite stanje i izgled u odgovarajućoj formi.

Lav, 21.7 - 21.8

Postoji opasnost od toga da upadnete u zamku sopstvenih zabluda. Morate biti krajnje oprezni da do toga ne bi došlo.

Neko sa strane miješa vam se u vezu, nastojeći da je pokvari. Sami morate graditi odnose sa voljenom osobom. Djevica je u igri. Pošto sve partnerske odnose narušavaju spoljašnji uslovi, morate biti oprezni.

Djevica, 22.8 - 22.9

Sljedećih dana se od vas očekuje da koristite ličnu snagu i mudrost da biste sačuvali glavu. Situacija je konfliktna, pa je dobro razrađen plan može ublažiti. Oprez je majka mudrosti. Preduzmite sve mjere zaštite. Veza u kojoj se trenutno nalazite karmičke je prirode. Održavate je svojski.

Vaga, 23.9 - 22.10

Napokon mirna sedmica. Prikupljate snagu za nove izazove planirajući važne poteze. Uplovili ste u mirne vode. Veza koja je bila u krizi sada se normalizuje. Malo vas podržavaju i planete. Nema problema. Poželjno je pojačati duhovnu komponentu. Valja naći zlatnu sredinu između materijalnih i duhovnih vrijednosti, ako želite da budete zadovoljni.

Škorpija, 23.10 - 22.11

U odličnom ste periodu. Zvijezde su vam naklonjene, pa ne dozvolite da ih vaša "nezgodna narav" usmjeri u negativnom pravcu. Najbitnija stvar vezana za posao odnosi se na zaradu. Očekujte povećanje plate i zaostalih potraživanja. Partner ispunjava sve vaše želje. Ne dozvolite da glupim zapitkivanjima i ljubomorom pokvarite odnose.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Okolina vas doživljava kao direktnu osobu, baš zato što ne umijete da laskate. Teško razumije vašu originalnost. Odličan poslovni period. Ni na novčanu situaciju ne možete da se požalite. Planirate da proširite izvore prihoda i uvećate obim posla. Slaba tačka pripadnika ovog znaka jesu organi za varenje. Oni prouzrokuju masu nuspojava.

Jarac, 21.12 - 19.1

Napokon ste našli ravnotežu između materijalnih vrijednosti i duhovnog blagostanja. Očekuju vas prijatna iznenađenja u krugu dragih prijatelja. Ne možete da prikrijete zadovoljstvo u vezi sa poslom. Pošto su mogući dodatni izvori prihoda, zadovoljno trljate ruke. Problemi sa tankim crijevom i viškom tečnosti u organizmu ukazuju na to da nešto nije kako treba.

Vodolija, 20.1 - 18.2

U fazi ste potrage za duhovnim vrijednostima i dubljim smislom života. Shvatili ste neke stvari. Pokušavate da se zadržite na trajnijim vrijednostima. Posao kojim se bavite zahtijeva istrajnost. Pošto tu osobinu imate, niko ne sumnja u to da ćete je odraditi kako treba. Korigujte ishranu.

Ribe, 19.2 - 20.3

Iako okolina pokušava da osujeti neke vaše planove, vi joj to ne dozvoljavate. Uživajte u partnerovoj naklonosti dok možete. Odličan period za poslove. Ribe su kreativne, snalažljive i imaju para, možda ne baš koliko im treba. Nova poslovna ponuda krajem sedmice. U dobroj ste kondiciji, o čemu svjedoči fizički izgled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana