Sedmični horoskop, (od 17. do 23. marta)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 17. do 23. marta)

+

Ovan, 21.3 - 20.4

Iako je potrebno vrijeme za akciju, vi ste spremni. Pošto podršku tražite od ljudi koji nisu spremni da vam je daju, po običaju se nervirate. Sve ide u rok službe, pa i razmirice sa saradnicima. Morate da žrtvujete vrijeme ukoliko želite da imate uspješniji emotivni život. Za divno čudo, nije vam teško jer imate i zbog koga.

Bik, 21.4 - 20.5

Zahvaljujući mudrim potezima započinjete nov životni ciklus, stavljajući tačku na sve kikseve iz prethodnog perioda. Donosite izuzetno važnu odluku. Kad je uspjeh u pitanju, nema vam premca. Nova veza je na pomolu. Shvatate da je osoba iz vaše okoline odjednom zadobila vašu naklonost, ali joj nemojte bezrezervno vjerovati.

Blizanci, 21.5 - 20.6

Vodite računa o riječima, jer zbog njih možete doći u neugodnu situaciju. Stara izreka kaže: “Ćutanje je zlato”. Pa kad je tako, ako ne možete da ćutite, bar izbrojite u sebi do deset. Nestrpljivi ste, pa povlačite pogrešne poteze u vezi sa voljenom osobom. Situacija zahtijeva mudrost i toleranciju, prvenstveno sa vaše strane.

Rak, 21.6 - 20.7

Plaši vas saznanje da se nalazite pred značajnim promjenama. Strah od promjena i neizvjesnosti je normalna ljudska pojava. Inspiraciju nalazite u kreativnom radu. Uspjeh je spor, ali dostižan. Možete očekivati puno lijepih trenutaka kad je ljubav u pitanju. Mnoge Rakove očekuje izmirenje ili obnavljanje stare veze. Strast je obostrana.

Lav, 21.7 - 21.8

Ne sijate u glamuru kao obično. Izluđuje vas malaksalost i tromost organizma. Ali, šta da se radi? Kolo sreće se okreće. Odlažete emotivna raščišćavanja, jer kao da volite da se mučite. Tvrdoglavim ponašanjem samo produbljujete jaz. Možda bi trebalo otvoreno porazgovarati? Budite tolerantniji i umiljatiji.

Djevica, 22.8 - 22.9

Preosjetljivi ste i tužni. Zašto? Možda predosjećate rasplet događaja koji vam ne ide u prilog. Posebno se plašite da ne izgubite ljubav. Pretjerujete. Iz straha da ne izgubite voljeno biće, još ga čvršće držite u zagrljaju. Prijaju vam konkretni dokazi ljubavi, a ne prazne riječi. Ako do njih ne dođete milom, onda ćete silom.

Vaga, 23.9 - 22.10

Potreban vam je predah, da biste se odmorili, oporavili i energetski ojačali. Odlazak u prirodu je prava stvar. Ukoliko okolnosti dozvoljavaju kraći odmor, ne oklijevajte. Ukoliko ne želite probleme, od vas se zahtijeva ono čega bi trebalo da imate u izobilju, a to je taktičnost. Samo tako ćete izgladiti izvjesne bračne nesporazume.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Najzad nađoste ono što vam je bilo neophodno - duševni mir. U očekivanju da vam drugi u tome pomognu, shvatili ste da morate sami da riješite svoje probleme. Ne budite tvrdoglavi. Uživate u čulnim zadovoljstvima. Ukoliko partner umjesto milovanja počne da pridikuje, nećete se libiti izleta sa strane. Brak je na pomolu.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Završavate započete poslove i stavljate tačku. Okolina će vas obradovati podrškom, priznanjem i javnom nagradom za trud. U situaciji ste kada ne treba ništa odlagati! Površni ljubavni susreti po pravilu dovode do još površnijih seksualnih kontakata. Čemu to vodi? Morate se zapitati gdje griješite i pokušati da spasete vezu koju imate.

Jarac, 21.12 - 19.1

U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje. Nerviraju vas kolege, nemar i aljkavost saradnika. Sve vas nervira. Na nov način pristupate ljubavi. Ne opterećujete se glupostima, jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom. Okolnosti su vam naklonjene. Iskoristite ih.

Vodolija, 20.1 - 18.2

Ovih dana se ponašate u svom stilu. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Ekscentrično ponašanje i želja za slobodnom akcijom su u redu. Učinite nešto da izgladite odnose sa voljenom osobom. Da li ste primijetili koliko ste se u posljednje vrijeme udaljili? Ako nastavite ovim tempom, moglo bi da bude problema.

Ribe, 19.2 - 20.3

Od nastupajućih događaja previše očekujete. Dosljedni ste samom sebi, pa mašti dajete na volju. Ukoliko se budete loše proveli, ne očajavajte. Pokušajte da učinite nešto da biste barem donekle promijenili sebe nabolje. Pošto je vaš emotivni život doživio kulminaciju, i to prijatnu, ništa ne mijenjajte. Samo se opustite i uživajte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana