Sedmični horoskop, (od 16. do 23. novembra)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 16. do 23. novembra)

Ovan, 21.03 - 20.04

Započinjete nov životni period, nadamo se bolji i uspješniji. Pošto se nečemu nadate, budite strpljivi još nekoliko dana. Bar ćete znati na čemu ste. Osim nervoze, zdravlje je dobro. Nova veza je na pomolu. Riječ je o osobi kao stvorenoj za vas.

Bik, 21.04 - 20.05

Nemate vremena da razmišljate o sporednim stvarima. Okrenuti ste pravim stvarima, malo umorni, pa stoga otvoreno govorite drugima sve što mislite. Vrebaju hronične bolesti. Bez male apoteke  ne idite nikuda. U odnosima sa partnerom ste sebični, mada toga niste svjesni.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Da li ste razmišljali o tome da treba da funkcionišete spontano i iz mozga izbacite sve što vas opterećuje? Na prvi pogled, to je teško izvesti, ali ćete uspjeti. Nervni sistem je na udaru. Nikako da se skrasite. Maštate o novoj ljubavi, umjesto da budete zadovoljni onim što imate.

Rak, 21.06 - 20.07

Ulazite u novo životno doba, i to tako što uspješno savladavate teškoće. Jedna odluka iz korjena mijenja vaš pristup problemu. Zdravstvena situacija se popravlja, jer kontrolišete ovaj segment života. Još uvijek nije momenat za pravu vezu. Strah od promjena veći je nego što izgleda.

Lav, 21.07 - 21.08

Neka vas ne iznenadi situacija u kojoj ćete biti neodlučni. Potražite savjet stručnjaka za onu oblast u kojoj imate problema. Samo ćete tako prevazići krizu. Vremenske promjene utiču na slabu tačku vašeg organizma. Bikovi su ovih dana fatalni. Mogu vam ponuditi nešto novo i uzbudljivo.

Djevica, 22.08 - 22.09

Djevice, koje inače donose hladnokrvne odluke, u konkretnom slučaju se ponašaju saglasno snažnom emotivnom diktatu. Iako vam planete šalju opominjuće vibracije, ne obazirete se. Nastojte da se prema ukućanima odnosite hladnokrvnije. Ne nervirajte se. Napokon imate osjećaj da je osoba pored vas prava.

Vaga, 23.09 - 22.10

Da vam je lako - nije, ali ste napokon smogli snage da se prilagodite izvjesnim životnim prilikama. Razmislite u čemu griješite kad je zdravlje u pitanju. Sa partnerom su mogući sukobi usljed loše komunikacije. Oboje slično reagujete, ali to uporno i tvrdoglavo odbijate da priznate.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Digli ste ruke od materijalnih stvari, ali ove sedmice, upravo kad se najmanje nadate, rješavate i taj problem. Ukoliko se izuzmu problemi sa organima za varenje, posebno sa tankim crijevom, sve ostalo je u redu. Budite manje analitični u vezi, jer se partner uz vas osjeća kao da je kod psihijatra.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Aktivni ste i prije svega komunikativni. Pričate isključivo o drugima, dok svoju privatnost ljubomorno čuvate. Pravilnom ishranom regulišete ovaj i te kako važan segment života. Trenutno je nervni sistem pod kontrolom. Na emotivnom planu, dobijate upravo onoliko koliko vam je potrebno.

Jarac, 21.12 - 19.01

Ušli ste u miran period. Upravo je kucnuo čas da se energetski oporavite. U tome vam planete svojski pomažu. Kada ste spokojni i zdravlje vas dobro služi. Sa lijepim danima, ono se popravlja. Moguće su reumatske tegobe, ali u granicama normale. Šansa da upoznate zanimljivu osobu veća je nego ikada.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Osjetljivi ste na prigovore sa strane. Dijelite savjete, mada odbijate da primite kritiku na sopstveni račun. Imajte na umu da je izolacija najbolje rješenje. Slaba tačka organizma su bubrezi. Na ljubav gledate tako što od partnera očekujete konkretnu podršku.

Ribe, 19.02 - 20.03

Distancirate se od svega što vas može poremetiti i sviju koji vas na izvjestan način povređuju. Ako nastavite tako, uskoro ćete ostati usamljeni. Neka vas ne iznenade zdravstvene tegobe u vezi sa urinarnim traktom. Ukoliko uopšte imate nekoga pored sebe, niste zadovoljni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana