Sedmični horoskop (od 16. do 22. februara 2013.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 16. do 22. februara 2013.)

Ovan, 21.3 - 20.4.

Poželjno je odmjeravati riječi i ćutati. Pošto je komunikacija jednostrana, ne pokušavajte da nekoga u nešto ubijedite. Samo ćete se nervirati. Potreban je izvjestan period da se stvari stišaju, pa da vidite šta ćete dalje. Donosite odluku o partneru. Lav vam u potpunosti odgovara. Ušli ste u povoljan period, a da toga niste svjesni.

Bik, 21.4 - 20.5.

Od vas se sljedećih dana očekuju taktičnost, upornost i odmjerenost. Ne idite glavom kroz zid, već se sjetite da postoje lakši načini da riješite problem. Zahvaljujući životnoj snazi, donosite povoljnu odluku. Rješavate da proširite obim djelatnosti stvarima koje će otkriti neke vaše nove talente.

Blizanci, 21.5 - 20.6.

Zahvaljujući kreativnim idejama i snazi, u kombinaciji sa mladalačkim šarmom, činite čuda. Sklonost ka čulnim užicima je naglašena. Prepuštate im se! Družite se sa osobama koje vam prijaju. Zahvaljujući njima, osjećate se svježe i zdravo. Kad bolje razmislite, i zdravlje ide iz glave.

Rak, 21.6 - 20.7.

Zadovoljni ste jer vam je napokon pošlo za rukom da ostvarite projekat koji zbog viših okolnosti kasni. Možda imate i drugih razloga za dobro raspoloženje? Ako budete aktivniji i više se družili, postoji mogućnost za novu ljubav. Neki Rakovi su sa partnerom u pravoj idili. Privlače ih Vage, Vodolije, ali i Blizanci.

Lav, 21.7 - 21.8.

Prethodnih dana ste se do te mjere preforsirali, pa ne možete da se naspavate. Planirate nove akcije, koje zahtijevaju dodatnu snagu, u kojoj, nažalost, oskudijevate. Uspješni su samo oni Lavovi koji rade u zdravstvenim ustanovama ili drugim firmama zatvorenog tipa. Ostali pripadnici znaka moraju da se strpe.

Djevica, 22.8 - 22.9.

U fazi ste donošenja značajne odluke, optimizma i početka novog životnog ciklusa. Za sve stvari imate opravdanje. Racionalni ste, po običaju, pa ne griješite. Veza u kojoj ste ima sve elemente da se pretvori u čistu patologiju. Ako nastavite da budete sumnjičavi i konfuzni, teško vama!

Vaga, 23.9 - 22.10.

Uspješna sedmica, nema šta! Uzbuđenja će biti na pretek, pa vam barem neće biti dosadno. Ishod je povoljniji nego što mislite. Samo nastavite ovim tempom. Psihički problemi i nerviranja mogući su samo ukoliko budete vraćali film unazad. Pošto od toga nemate koristi, glavu gore. Budućnost obećava.

Škorpija, 23.10 - 22.11.

Kroz iskušenja i patnju postižete ličnu snagu. Još kad tome dodate svoj škorpionski inat. U fazi ste pravljenja dalekosežnih planova. Sa partnerom ste se usaglasili. Postali ste pravi drugari, pa se kvalitet veze popeo na viši nivo. Uspješno se družite sa Vodolijama i Bikovima.

Strijelac, 23.11 - 20.12.

Nepopravljivi ste romantičar, sentimentalni i preosjetljivi. Niste u dovoljnoj mjeri samostalni. Suviše se na nekog oslanjate, pa bez njega teško funkcionišete. Nesuglasice su plod mašte. Samo gubite vrijeme i snagu obraćajući pažnju na sekundarne stvari.

Jarac, 21.12 - 19.1.

Loše se osjećate. Za to imate gomilu razloga, mada, kad bolje razmislite, i nemate. Pod uslovom da iz drugog ugla posmatrate probleme, moći ćete da se sa njima i nosite. Neka zbivanja vas mogu izbaciti iz kolosijeka. Preosjetljivi ste, nemate snage da pogledate istini u oči. Ne pretjerujte sa čulnim zadovoljstvima i hranom.

Vodolija, 20.1 - 18.2.

Završavate započetu bitku. Pošto ste neke stvari priveli kraju, optimizam nije neosnovan. Puno događaja sa pozitivnim ishodom. Ljubav je definitivno uz vas. Ona donosi obilje užitaka, što vam odgovara. Bikovi i Vage su sljedeće sedmice žrtve.

Ribe, 19.2 - 20.3.

Napokon ste usaglasili fizičke i mentalne aktivnosti. Doduše, ove druge još uvijek prednjače, ali ćete uspjeti da ih kanališete. Ove sedmice su Rakovi idealni partneri za vas. Ako ništa drugo, moći ćete da se tješite do besvijesti. Kad se dvije vode sastanu, šta se dešava? Poplava, naravno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana