Sedmični horoskop, (od 15. do 21. septembra)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 15. do 21. septembra)

Ovan, 21.03 - 20.04

Konfliktna situacija na poslu zahtijeva hladnokrvnost. Za divno čudo, uspijevate da ostanete hladnokrvni. Vladate situacijom, iako prikrivate bojazan da nećete profitirati. Ukoliko imate glavobolju, u pitanju su sinusi. Iako se uporno namećete voljenom biću dokazujući mu dominantnost, partner bez svađe postiže ono što je naumio. Meki ste kao pamuk.

Bik, 21.04 - 20.05

Poslovni planovi zasad ostaju mrtvo slovo na papiru. Ne gubite nadu, jer ćete to što ste naumili realizovati sa izvjesnim zakašnjenjem. Slaba tačka Bikova su žlijezde i hormoni. Na njih slabo možete da utičete, ali na ishranu možete. Komunikacija sa partnerom je jednostrana. Kao da ne čuje to što mu govorite. Čuje on i to dobro, ali se pravi lud, jer mu tako odgovara.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Ambiciozni ste, tako da poslovni uspjeh nije doveden u pitanje. Ipak, ne pretjerujte. Depresija, melanholija, jalovi planovi - čine da možete biti zluradi i pakosni prema okolini. Ljubav: Nikako da nađete pravu osobu, niti da se usaglasite sa stalnim partnerom. Nije ni čudo kad ste puni gorčine zbog kikseva iz prošlosti. Okrenite se duhovnim stvarima.

Rak, 21.06 - 20.07

U fazi ste preispitivanja odluka i osoba kojima poklanjate povjerenje. Ukoliko se na izvjesno vrijeme osamite i udaljite od glavnog problema, moći ćete da ga realno sagledate. Djevica je prava osoba za vas, pa je nemojte odbiti. Ako ništa drugo, ona će vam savjetima pomoći da riješite problem. Uvijek kad stvari krenu nizbrdo, sjetite se ovih svojih tajnih aduta i uključite ih u igru.

Lav, 21.07 - 21.08

Neodlučni ste u poslu. Saradnicima nesvjesno manipulišete. Sujeta je zadovoljena, pa uživate u osobi koju obožavate - samom sebi. Dokle će to da potraje? Partner konstantno stavlja vaše strpljenje na probu. Taman kad pomislite da ćete mu okrenuti leđa, on se prvi povlači. Pošto je takmičarski duh naglašen, pokušajte da se bavite sportom ili igrama na sreću.

Devica, 22.08 - 22.09

Od vas se očekuje oslanjanje na sopstvene snage. Samo istrajnom akcijom postići ćete zapažene rezultate. Ukoliko poslove ostavite nedovršene, biće problema. Izbjegavajte sukobe i osobe koje vam se miješaju u privatnost. Lavovi su vam slaba tačka. Sa njima doživljavate uspone i padove. Žilaviji ste nego što partner može da pretpostavi.

Vaga, 23.09 - 22.10

Nalazite se pred značajnim promjenama. Budite realni. Ne očekujte previše, da se ne biste razočarali. Zbog čega se opterećujete tračevima? Bavljenje detaljima na uštrb suštine negativno se odražava na posao. Shvatili ste da lukavošću možete doći do partnerovog srca i novčanika. Što ga više mučite, to vas više voli. Veza je pomalo patološka.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Iako se maksimalno zalažete, imate osjećaj da je sve uzaludno. Kao da poslovi ne obećavaju povoljan ishod. Bolovi u nogama, problemi sa venama i depresivno stanje - realna su zdravstvena slika ovih dana. Ljubavna veza je u krizi. Poželjan je direktan razgovor - pa šta bude. Bili ste i u težim situacijama, pa ste isplivali. Pošto ste donekle neurotični, a malo više pesimista, imajte to u vidu.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Koju god odluku da donesete, jedno kajanje ne vam gine. Okruženi ste osobama koje ne ulijevaju povjerenje. Ne samo da ne pomažu već vam i odmažu. Burni emotivni izlivi čine odnose dinamičnim. Ne prikrivate osjećanja. Partnera bombardujete strašću. Veza je stabilnija nego ikada. Oslonite se na osobu koja vam je istinski prijatelj.

Jarac, 21.12 - 19.01

Krajnje je vrijeme da se okrenete duhovnosti. Ako svu pažnju usmjerite na materijalna dobra, bićete skloni destrukciji. U izgledu je materijalni dobitak. Stomačni problemi mogu učiniti sljedeći period neugodnim. Sa Djevicom je veza do te mjere idilična da razmišljate o tome koliko će dugo trajati. Možda previše analizirate osjećanja na uštrb spontanosti? Aktivirajte se. Vaša slaba strana je otpor prema promjenama.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Pošto uživate u svakom trenutku, vjerovatno nećete imati vremena da čitate ove redove. Ukoliko prognoze nisu u pravu, znači da negdje griješite. Para će biti kao blata, mada vam prolaze kroz prste. Poželjno je naći zlatnu sredinu u svemu, pa i u porocima. Idealizujete partnera, još uvijek ne uviđajući njegove greške. Kad ih jednom spoznate, biće kasno. Ali, šta da se radi? Letite na krilima sreće.

Ribe, 19.02 - 20.03

Situacija zahtijeva prilagođavanje novim prilikama. Pošto pametno prosuđujete, to će vam poći za rukom. Vage vas trenutno iritiraju, pa ih izbjegavajte. Odličan period za potpisivanje ugovora, sklapanje poslova, učenje i obrazovanje. Bolovi u predjelu donjeg dijela leđa nisu u vezi sa kičmom, već su refleksnog tipa. Partnera stavljate na pravo mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana