Sedmični horoskop (od 15. do 21. novembra 2014)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 15. do 21. novembra 2014)

.

Ovan, 21.03 - 20.04

Započinjete nov životni period, nadamo se bolji i uspješniji. Pošto se nečemu nadate, budite strpljivi još nekoliko dana. Bar ćete znati na čemu ste. Planirate nove početke. Intuicija govori da ćete imati uspjeha, a vi u nju vjerujete. Ne trošite vrijeme na gluposti. Ne žurite i ne sekirajte se ukoliko sve ne bude baš onako kako ste zamislili.

Bik. 21.04 - 20.05

Nemate vremena da razmišljate o sporednim stvarima. Okrenuti ste pravim stvarima, malo umorni, pa stoga otvoreno govorite drugima sve što mislite. Vrebaju hronične bolesti. Bez male apoteke - ne idite nikuda. Ukoliko bude neugodnosti, ne paničite. Primijenite klasičnu terapiju.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Da li ste razmišljali o tome da treba da funkcionišete spontano i iz mozga izbacite sve što vas opterećuje? Na prvi pogled, to je teško izvesti, ali ćete uspjeti. Nikako da se skrasite. Maštate o novoj ljubavi. Umjesto da budete zadovoljni onim što imate i učinite vezu kvalitetnijom, vi se svađate.

Rak, 21.06 - 20.07

Ulazite u novo životno doba, i to tako što uspješno savladavate teškoće. Jedna odluka iz korijena mijenja vaš pristup problemu. Plašite se promjena. Obim posla je manji, a samim tim i zarada. Ne strahujte unaprijed zbog toga što stvari izmiču kontroli. Nikad se ne zna zašto je to dobro? Uskoro slijede događaji za koje se morate pripremiti.

Lav, 21.07 - 21.08

Neka vas ne iznenadi situacija u kojoj ćete biti neodlučni. Potražite savjet stručnjaka za onu oblast u kojoj imate problema. Samo ćete tako prevazići krizu. Vremenske promjene utiču na slabu tačku vašeg organizma, tj. na srce i krvni pritisak. Ne nervirajte se zbog svake sitnice i preduzmite mjere zaštite.

Djevica, 22.08 - 22.09

Djevice, koje inače donose hladnokrvne odluke, u konkretnom slučaju se ponašaju saglasno snažnom emotivnom diktatu. Napokon imate osjećaj da je osoba pored vas prava; doduše, ponekad i ona napravi grešku, ali niko nije idealan. Strijelac, Riba ili Blizanac su pun pogodak. Pod uslovom da se kontrolišete i budete neutralni, isplivaćete iz problema.

Vaga, 23.09 - 22.10

Da vam je lako - nije, ali ste napokon smogli snage da se prilagodite izvjesnim životnim prilikama. Sve je u znaku ustanova zatvorenog tipa. Bez obzira na to da li radite ili učite, budite koncentrisani. Mala nepažnja može biti fatalna. Ne budite isključivi, pošto zbog toga možete snositi posljedice.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Digli ste ruke od materijalnih stvari, ali ove sedmice, upravo kad se najmanje nadate, rješavate i taj problem. Ukoliko se izuzmu problemi sa organima za varenje, posebno sa tankim crijevom, sve ostalo je u redu. Savjet: Čuvajte se krađe i bjesomučnog trošenja novca. To se posebno odnosi na ženske pripadnike znaka.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Aktivni ste i prije svega komunikativni. Pričate isključivo o drugima, dok svoju privatnost ljubomorno čuvate. Na emotivnom planu, dobijate upravo onoliko koliko vam je potrebno. Zadovoljni ste, lijepo se osjećate. Partner vas naprosto obožava. Narednih dana manje brinite o drugima, a više o sebi.

Jarac, 21.12 - 19.01

Ušli ste u miran period. Upravo je kucnuo čas da se energetski oporavite. U tome vam planete svojski pomažu. Mnogi pripadnici znaka nalaze se pred velikim poslovnim promjenama. Na svu sreću, riješili ste da se ne brinete unaprijed. Niko nije umro od gladi, pa nećete ni vi. Prepustite se pozitivnim uticajima i uživajte.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Osjetljivi ste na prigovore sa strane. Dijelite savjete, mada odbijate da primite kritiku na sopstveni račun. Imajte na umu da je izolacija najbolje rješenje. Slaba tačka organizma su bubrezi. Kad bolje razmislite, sve je povezano, i pritisak i srce i raspoloženje. Ne dozvolite da lijenost osujeti neke vaše planove.

Ribe, 19.02 - 20.03

Distancirate se od svega što vas može poremetiti i sve koji vas na izvjestan način povređuju. Ako nastavite tako, uskoro ćete ostati usamljeni. Ukoliko uopšte imate nekoga pored sebe, niste zadovoljni. Razmišljate o tome kako da kvalitet te veze promijenite. Većina Riba uživa u samoći. Savjet: Kada je o praktičnim pitanjima riječ, budite tolerantniji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana