Sedmični horoskop, (od 14.jula do 20.jula)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 14.jula do 20.jula)

Ovan, (21.3 - 20.4)

U optimističkoj ste fazi. Iskreno vjerujete da će se ono u šta ste dugo ulagali višestruko isplatiti. I hoće, ne brinite. Mnogi Ovnovi će imati javne nastupe u kojima će njihov jedinstven talenat doći do izražaja. Uspješni poslovni poduhvati. Kad ste srećni i zadovoljni - zdravi ste. Morate se čuvati oholog i drskog ponašanja.

Bik, (21.4 - 20.5)

Sljedećih dana ćete uživati u konkretnim stvarima i čulnim zadovoljstvima. Pravi je trenutak da se bacite na provod i nadoknadite propušteno. Kreativniji ste nego inače, što znači da ćete imati uspjeha u svim poslovima vezanim za umjetnost. Biće i onog do čega najviše držite - para. Mnogi pripadnici znaka su izgubili glavu i pomišljaju na brak.

Blizanci, (21.5 - 20.6)

Preosjetljivi ste i razmaženi. Eto kako se može protumačiti vaše trenutno stanje. Niste zadovoljni poslom, pa razmišljate o dodatnom radu. Para trenutno nema na vidiku, ali ih možete očekivati; od njih se, međutim, teško rastajete. Mogući su problemi sa bubrezima ili mentalna konfuzija. I jedno i drugo zahtijeva ozbiljniji tretman.

Rak,(21.6 - 20.7)

Svjesni ste da morate da mijenjate stari način života, jer to zahtijevaju okolnosti. Pošto se stvaraju prilike za napredovanje, imaćete sreće. Uspjeh možete očekivati samo u oblastima koje su vezane za psihologiju, analizu i duhovni rad. Na materijalnom planu - ne cvjeta cvijeće. Sa Škorpijom može i ne mora doći do ozbiljnije veze.

Lav, (21.7 - 21.8)

Razmišljate o putovanju ili o koristi koja vas očekuje, a koja je vezana za inostranstvo. Još uvijek se ne zna na čemu ste. Taman ste digli ruke od jednog poduhvata, kad shvatate da će on biti uspješan. Zakasnjeli finansijski dobitak. Stomačni problemi vezani za žučnu kesu. Ako ste sportista, mogući su bolovi u koljenu.

Djevica, (22.8 - 22.9)

Odluka koju donesete ovih dana će biti od izuzetne važnosti i u mnogome će uticati na dalji razvoj događaja. Iskoristite svoju analitičnost i povucite pravi potez. Mnoge stvari ćete riješiti kao od šale. Zvijezde su vam naklonjene, a i vi umijete da ih šarmirate. Razum u kombinaciji sa radom čini čuda. Budite oprezni u saobraćaju.

Vaga, (23.9 - 22.10)

Sljedećih dana okončavate stvari koje zahtijevaju puno truda. Pošto se ne plašite odgovornosti i rada, sve će se dešavati po planu. Potrebno je puno diplomatičnosti, upornosti i odmjerenosti, što vam nije strano. Zovete se Vaga jer stalno nešto odmjeravate. Kolebljivost je u vašoj prirodi. Izbjegavajte nerviranje zbog gluposti.

Škorpija, (23.10 - 22.11)

Prednost dajete uživanju u svim ovozemaljskim stvarima. Umjetnički ste orijentisani sa naglašenom boemskom crtom.

Teško vam je da počnete da radite, ali kad vi nešto odlučite, nema te sile koja vas može zaustaviti. Tvrdoglavi ste, ali i uspješni. Na život gledate kao na gozbu, a na partnera kao na dobar zalogaj. Pazite se da ga ne pojedete.

Strijelac, (23.11 - 20.12)

Maštate o putovanju u tople krajeve i egzotične predjele. Samo da je više para, to biste sproveli u djelo već sutra. Oporavljate se od bolesti. Stanje se u svakom pogledu popravlja. Dišete punim plućima, srećni, zadovoljni i zdravi. Sa partnerom šapućete na jastuku. Lijepo je biti voljen kao što ste vi. Lav vas naprosto obožava.

Jarac, (21.12 - 19.1)

Skloni ste da sanjate javi i zatvaranju u svoj fiktivni svijet. Bez konkretne akcije nemate šanse da uspijete u ovoj surovoj stvarnosti. Na poslu ste pasivni, osjetljivi, skloni da svoje probleme prebacite na druge. U tom kontekstu izmišljate sitne laži. Nikako vam ne polazi za rukom da uživate sad i odmah u zagrljaju voljenog bića.

Vodolija, (20.1 - 18.2)

Strpljivo pružate pomoć prijatelju u nevolji. Prava ste Vodolija, nesebični i odgovorni u ozbiljnim situacijama. Poslovno-finansijski kolaps već je za vama, a taman vam je i ponestalo snage da se borite sa preprekama. Prehlade, bronhitis i akutne bolesti mogu brzo da se pojave, ali da se na isti način i povuku.

Ribe, (19.2 - 20.3)

Napokon ste shvatili kako se valja ponašati idućih dana. Postali ste samouvjereni, energični i sigurni u samog sebe. Bravo! Iako niste trenutno zadovoljni onim čime se bavite, uskoro dolaze nove poslovne mogućnosti. Budite spremni za rad kad drugi idu na odmor. Slijepa zaljubljenost u Lava nikako da vas ubijedi u to da je on pogrešna osoba.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana