Sedmični horoskop (od 14. do 20. marta 2015.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 14. do 20. marta 2015.)

Ovan, 21.03 - 20.04

Iako je potrebno vrijeme za akciju, vi ste spremni. Pošto podršku tražite od ljudi koji nisu spremni da vam je daju, po običaju se nervirate. Pripremite se na izvjesne poslovne probleme. Sve ide u rok službe, pa i razmirice sa saradnicima. To vas maksimalno opterećuje. Morate biti strpljiviji i mudriji, da ne biste nasjeli na provokacije sa strane.

Bik, 21.04 - 20.05

Zahvaljujući mudrim potezima započinjete nov životni ciklus, stavljajući tačku na sve kikseve iz prethodnog perioda. Donosite izuzetno važnu odluku. Ukoliko imate problema sa stomakom, razmislite šta ste sve konzumirali prethodnih dana? Vjerovatno se radi o nekontrolisanoj i nekvalitetnoj ishrani.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Vodite računa o riječima, jer zbog njih možete doći u neugodnu situaciju. Stara izreka kaže: "Ćutanje je zlato". Pa kad je tako, ako ne možete da ćutite, bar izbrojite u sebi do deset. Nestrpljivi ste, pa povlačite pogrešne poteze u vezi sa voljenom osobom. Situacija zahtijeva mudrost i toleranciju, prvenstveno sa vaše strane.

Rak, 21.06 - 20.07

Plaši vas saznanje da se nalazite pred značajnim promjenama. Strah od promjena i neizvjesnosti je normalna ljudska pojava. Inspiraciju nalazite u kreativnom radu. Završavate započete poslove. Zadovoljni ste učinjenim, a i novca će biti, što je podjednako važno. Zbog posla ćete morati negdje da otputujete. Volite putovanja, pa ćete spojiti korisno sa lijepim.

Lav, 21.07 - 21.08

Ne sijate u glamuru kao obično. Izluđuje vas malaksalost i tromost organizma. Ali, šta da se radi? Kolo sreće se okreće.

Zdravlje: Mogući su zdravstveni problemi u vezi sa organima za varenje. Slatkiši su vaš veliki neprijatelj naredne sedmice. Zato, što dalje od njih! I prehlada vreba. Savjet: Radite stvari koje vam idu od ruke.

Djevica, 22.08 - 22.09

Preosjetljivi ste i tužni. Zašto? Možda predosjećate rasplet događaja koji vam ne ide u prilog. Posebno se plašite da ne izgubite ljubav, jer se emocije polako stišavaju. Pretjerujete. Iz straha da ne izgubite voljeno biće, još ga čvršće držite u zagrljaju. Prijaju vam konkretni dokazi ljubavi, a ne prazne riječi. Ako do njih ne dođete milom, onda ćete silom.

Vaga, 23.09 - 22.10

Potreban vam je predah, da biste se odmorili, oporavili i energetski ojačali. Odlazak u prirodu je prava stvar. Ukoliko okolnosti dozvoljavaju kraći odmor, ne oklijevajte. Ako ne učestvujete u konkretnom poslovnom projektu, razmišljanja o tome su više nego realna. Napokon ste našli način da ostvarite siguran izvor prihoda. Lutanja su se isplatila.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Najzad nađoste ono što vam je bilo neophodno - duševni mir. U očekivanju da vam drugi u tome pomognu, shvatili ste da morate sami da riješiti svoje probleme. Blaže stomačne tegobe nagovještavaju da se radi o problemima sa žučnom kesom ili pankreasom. Pomaže samo dijetalna ishrana. Ne budite tvrdoglavi, jer time ništa ne postižete.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Završavate započete poslove i stavljate tačku. Okolina će vas obradovati podrškom, priznanjem i javnom nagradom za trud. U situaciji ste kada ne treba ništa odlagati! Površni ljubavni susreti po pravilu dovode do još površnijih seksualnih kontakata. Čemu to vodi? Morate se zapitati gdje griješite i pokušati da spasite vezu koju imate.

Jarac, 21.12 - 19.01

U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje. Nerviraju vas kolege, nemar i aljkavost saradnika. Sve vas nervira. Pokušajte da izdejstvujete posao koji se obavlja u samoći, jer ćete samo tako naći mir. Iako ste svjesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Ovih dana se ponašate u svom stilu. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Ekscentrično ponašanje i želja za slobodnom akcijom su u redu. Nekonvencionalni ste i originalni. Mogući su strahovi, razočarenja i depresivno ponašanje. To prikrivate osmijehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni. Tako i treba.

Ribe, 19.02 - 20.03

Od nastupajućih događaja previše očekujete. Dosljedni ste samom sebi, pa mašti dajete na volju. Ukoliko se budete loše proveli, ne očajavajte. Pošto je vaš emotivni život doživio kulminaciju, i to prijatnu, ništa ne mijenjajte. Samo se opustite i uživajte. Savjet: Ako vam prijatelji kažu da ste komplikovani i tvrdoglavi, razmislite da li u tome ima istine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana