Sedmični horoskop (od 14. do 20. februara 2015.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 14. do 20. februara 2015.)

.

Ovan, 21.03 - 20.04

Oporavljate se od napornog rada, ali oporavak ide veoma sporo. Vi biste, međutim, željeli da se on dogodi odmah. Radost dijelite sa bliskim osobama. Nude vam se nove poslovne mogućnosti, vezane za inostranstvo. Na sreću, finansijska situacija se popravlja. Ukoliko se često prepuštate raspusnom životu i čašici, razmislite o tome da pokušate da odbacite ove poroke.

Bik, 21.04 - 20.05

Racionalno ste ispitali sve varijante, ali ne možete da nađete pravo rješenje. Problemi se nagomilavaju nevjerovatnom brzinom. Ova nedjelja iziskuje strpljenje. Čuvajte se prehlada. Narednih dana su slabe tačke disajni putevi i glasne žice. Pojačajte dozu opreza. Savjet: Udaljite se od osoba koje vam ne prijaju.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Osjećate potrebu za unutrašnjim mirom. Izvjesna situacija čini da razmišljate o svojoj superiornosti. Pošto je na drugima da to procijene, potražite savjet. Partneru nalazite stotinu mana. Slobodni pripadnici znaka upoznaće na javnom mjestu šarmantnu Vagu. Prihvatite njen poziv na večeru. Bavljenje hobijem i druženje sa pozitivnim ljudima pomaže očuvanju psihičke forme.

Rak, 21.06 - 20.07

Nešto morate da promijenite ako želite da iz situacije izađete spokojni i zadovoljni. Teško uočavate sopstvene greške. Okolnosti ukazuju na to da ih imate na pretek. Ko ih nema? Iscrpljeni ste, pa je naredna sedmica povoljna za prikupljanje snage za nove radne zadatke. Izvjesni poslovi vas blokiraju i opterećuju.

Lav, 21.07 - 21.08

Razmišljate o selidbi ili adaptaciji životnog prostora. Ukoliko postoje šanse da to odložite do proljeća, strpite se. Tada će sve biti daleko jednostavnije. Puno posla iziskuje strpljenje, koje imate na pretek. Pošto je potreba za timskim radom jaka, rezultati će biti vidljiviji ako je ispoštujete. Uspješno završavate sve što ste naumili.

Djevica, 22.08 - 22.09

Razmišljate o slavljima. Da li ste centralni učesnik ili prisustvujete, svejedno je. Uglavnom, prija vam praznična atmosfera. Greške mogu biti posljedica nekontrolisane ishrane. Blago ste se zapustili, pa se savjetuje korekcija ponašanja. Ne jedite između obroka. Bavljenje hobijem može biti od koristi, učiniće da bolje funkcionišete.

Vaga, 23.09 - 22.10

Nalazite se u fazi promjena. Još uvijek niste prešli sa riječi na djelo. Držite u ruci digitron i planirate izdatke. Opravdano se nadate finansijskom napretku. Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima. Rezultat svega je sjajan seks. Prihvatite njegov poziv da otputujete na idilično mjesto. Razmislite zbog čega loše sarađujete sa okolinom.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Narednih dana nastupa predah. Osjećate olakšanje, jer ste gomilu problema koji su vas opterećivali ostavili po strani. To što je para uvijek malo, za Škorpije je normalno stanje. Uhvatila ih je potrošačka groznica. Smanjite prohtjeve. Savjet: Vodite više računa o tome šta pred drugima pričate o sebi.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Pred vama su novi počeci. Odluka da stavite tačku na ono što vas opterećuje postaje definitivna. Nemate nerava ni vremena da se opterećujete tuđim brigama. Stresovi su evidentni. Oni su glavna pokretačka snaga i aspekt rasta. Sve što je loše, ima i dobru stranu. Uskoro poboljšanje. Vješto skrivate svoje tajne, a ne čuvate tuđe. Jarac, 21.12 - 19.01

Zapljusnuo vas je talas novih početaka. Nastojte da promjene prihvatite kao normalan slijed događaja. Tolerantnije se odnosite prema njima. Mnogi pripadnici znaka planiraju kardinalne promjene. Partner svojom ležernošću počinje da ih nervira. Oni bi nešto daleko suptilnije i nježnije. Životna situacija upravo treba nečemu da vas nauči.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Dolazite do rješenja koja vam ranije nisu padala na pamet. Još ako budete istrajni da ih realizujete? U protivnom, kiksevi se nastavljaju. Čuvajte se upletenosti u intrige. Razne priče kolaju oko vašeg imena. Dajete nepromišljene izjave, pa vam je kriv đavo ako zbog njih snosite posljedice. Sve probleme sami rješavate.

Ribe, 19.02 - 20.03

Zapljusnuo vas je talas optimizma. Svjesni ste pogodnosti, ali i činjenice da ih ne treba sve prihvatiti, već se okrenuti najkvalitetnijim. Sa partnerom doživljavate sjajne trenutke. Dobra komunikacija uslovljava odlično seksualno funkcionisanje. Erotika potiče iz glave. Stari sistem vrijednosti je prevaziđen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana