Sedmični horoskop (od 13. do 19. septembra 2014)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 13. do 19. septembra 2014)

.

Ovan, 21.03 - 20.04

Postigli ste duševni mir. Ne dozvolite da ga bilo ko naruši. Nazire se izvjesna promjena. O čemu god da se radi, bar ćete znati na čemu ste. Konfliktna situacija zahtijeva hladnokrvnost. Za divno čudo, uspijevate da ostanete hladnokrvni. Vladate situacijom, iako prikrivate bojazan da nećete profitirati. Savjet: Čuvajte se povreda usljed brzopletosti.

Bik, 21.04 - 20.05

Krajnje je vrijeme da povedete više računa o tome kome se povjeravate. Naredni događaji zahtijevaju diskreciju i brze reflekse. Slaba tačka Bikova su žlijezde i hormoni. Na njih slabo možete da utičete, ali na ishranu možete. Bar ćete ublažiti problem. Ne prebacujte krivicu na druge kada je u pitanju odnos sa partnerom.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Morate postati čvrsti i opametiti se, pa će biti sve u redu. U protivnom - sve po starom. Nikako da nađete pravu osobu, niti da se usaglasite sa stalnim partnerom. Nije ni čudo kad ste puni gorčine zbog kikseva iz prošlosti. Savjet: Okrenite se duhovnim stvarima. Ukoliko budete našli mir, lakše ćete funkcionisati.

Rak, 21.06 - 20.07

U fazi ste preispitivanja odluka i osoba kojima poklanjate povjerenje. Ukoliko se na izvjesno vrijeme osamite i udaljite od glavnog problema, moći ćete da ga realno sagledate. Posao zahtijeva usavršavanje, da biste mogli da napredujete u karijeri. Zvijezde su naklonjene Rakovima koji se bave intelektualnim radom više nego ostalima.

Lav, 21.07 - 21.08

Budući da je lavovska sujeta izražena, uživate u sjaju i luksuzu. Obasipaju vas komplimentima sa svih strana. Jedan od razloga je i to što ste slijepi za stvarnu situaciju. U relativno ste dobrom periodu. Sujeta je zadovoljena, pa uživate u osobi koju obožavate - samom sebi. Savjet: Izbjegavajte dokazivanja u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu.

Djevica, 22.08 - 22.09

Od vas se očekuje oslanjanje na vlastite snage. Samo istrajnom akcijom postići ćete zapažene rezultate. Ukoliko poslove ostavite nedovršene, biće problema. Lavovi su vam slaba tačka. Sa njima doživljavate uspone i padove. Žilaviji ste nego što partner može da pretpostavi. Mada vam se čini da je situacija teška, to je samo prvi utisak.

Vaga, 23.09 - 22.10

Nalazite se pred značajnim promjenama. Budite realni. Ne očekujte previše, da se ne biste razočarali. Zbog čega se opterećujete tračevima? Bavljenje detaljima na uštrb suštine negativno se odražava na posao. Pošto izbjegavate savjete koji vam nisu po volji, i ovaj ćete previdjeti. Poželjno je shvatiti suštinu, da se ne bi ponavljale greške.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Zbog čega ste ravnodušni? U fazi ste konstantnog preispitivanja i razmišljanja o tome šta da učinite kako biste poboljšali situaciju koja je počela da izmiče kontroli. Veza je u krizi. Preispitujete greške. Osjećate bezizlaznost i prosto ne znate šta da učinite. Poželjan je direktan razgovor - pa šta bude.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Koju god odluku da donesete, jedno kajanje vam ne gine. Osjećanja ponekad mogu biti pogubna, pa imajte u vidu tu činjenicu kada se maksimalno emotivno trošite. Okruženi ste osobama koje ne ulivaju povjerenje. Ne samo da ne pomažu već vam i odmažu. Ali vama je bar lako, jer posjedujete obilje konstruktivnih ideja.

Jarac, 21.12 - 19.01

Krajnje je vrijeme da se okrenete duhovnosti. Ako svu pažnju usredsredite na materijalna dobra, bićete skloni destrukciji. Stomačni problemi mogu učiniti naredni period neugodnim. Skupljanje tečnosti u organizmu čini vas lijenim i tromim. Koristite diuretike. Savjet: Aktivirajte se. Vaša slaba strana je otpor prema promjenama.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Pošto uživate u svakom trenutku, vjerovatno nećete imati vremena da čitate ove redove. Ukoliko prognoze nisu u pravu, znači da negdje griješite. Idealizujete partnera, još uvijek ne uviđajući njegove greške. Kad ih spoznate, biće kasno. Ali, šta da se radi? Letite na krilima sreće. Savjet: Pozitivno djelujete na okolinu, pružajući nesebičnu pomoć svakome.

Ribe, 19.02 - 20.03

Situacija zahtijeva prilagođavanje novim prilikama. Pošto pametno prosuđujete, to će vam poći za rukom. Vage vas trenutno iritiraju, pa ih izbjegavajte. Odličan period za potpisivanje ugovora, sklapanje poslova, učenje i obrazovanje. Izbjegavajte ulaženje u sudske sporove, jer mogu biti dugotrajni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana