Sedmični horoskop, (od 13 do 19. oktobra)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 13 do 19. oktobra)

Ovan, (21.3 - 20.4)

Ukoliko ne izađete na kraj sa tolikom količinom energije, biće nevolje. Pošto se kolebate između višeg principa i želje da do nečega dođete po svaku cijenu, lako se možete razboljeti. Potreba da nađete idealnog partnera - za sada se ne može realizovati. Neće ni ubuduće, ukoliko ne promijenite neke stavove. Za početak, budite galantniji.

Bik, (21.4 - 20.5)

Na mnoštvo događaja slabo možete da utičete. Oni su širokog spektra, ali donose i veliku sreću. Bolovi u nogama samo su posljedica nošenja neadekvatne obuće, ravnih stopala ili proširenih vena. Previše ste se otvorili prema partneru. Mora uvijek da postoji malo misterije i neizvjesnosti ako želite da ga vežete za sebe. Nije poželjno da on zna baš sve.

Blizanci, (21.5 - 20.6)

Masa obaveza zahtijeva raščišćavanje. Tek sada možete savladati prepreke. Apatija i nesanica zahtijevaju ozbiljniji tretman. Preosjetljivi ste i samoživi, mada toga niste svjesni. Zbog čega povremeno bježite u samoću i izbjegavate otvoren razgovor? Čega se plašite? Kolebljivost je posljedica emotivne nestabilnosti.

Rak, (21.6 - 20.7)

Intuicija vam umnogome pomaže da dobro funkcionišete. Mudrost je takođe u igri, pa vas malo ko može nasamariti. Poslove obavljate sa sebi svojstvenom lakoćom. Postoje rizici vezani za zdravlje. Radi se o bolestima hronične prirode. Ukoliko ne budete ostvarili vezu o kojoj maštate, poslužićete se zamjenom teza. Vodolija vas šarmira.

Lav, (21.7 - 21.8)

Ovih dana se ne savjetuje timski rad, jer guši vaš ego, koji pošto-poto mora da se hrani rezultatima. Bolovi u predjelu donjeg dijela kičme samo su refleksnog tipa. Vezu možete spasti samo diplomatičnošću i taktičnošću. Ukoliko po svaku cijenu budete istjerivali pravdu, šansa da ostanete zajedno sa partnerom zaista je minimalna. Pa - birajte!

Djevica, (22.8 - 22.9)

Shvatili ste da posao, koji vas je dosad činio nervoznim, nije glavna stvar u životu. Ukoliko više vremena budete provodili u prirodi i fizičkim aktivnostima, a manje za punom trpezom - bićete zdravi. Sa partnerom ste u fenomenalnim odnosima. Strijelac je osoba koja najviše odgovara vašoj promjenljivoj prirodi.

Vaga, (23.9 - 22.10)

Nešto što ste sebi zadali - ovih dana ćete sprovesti i u djelo. Ništa vas ne može omesti. Sklonosti ka virusnim oboljenjima trenutno su pojačane, pa preduzmite preventivne mjere. Sklonost ka avanturama postoji, a i planete vas u tome podržavaju. Izbjegavajte flertove na radnom mjestu, jer glasine brzo kruže. Neće vas spasti ništa.

Škorpija, (23.10 - 22.11)

Dobitak i priznanje predstavljaju normalan redoslijed zbivanja na planu posla. Impulsivne reakcije dovode do nervoze i povreda. Budite oprezni. Sa partnerom morate da se pomirite, te nastojite da vezu učvrstite kompromisima. Ne može uvijek da bude onako kako ste vi to zamislili. U situaciji u kojoj se nalazite treba biti taktičan i primijeniti diplomatiju.

Strijelac, (23.11 - 20.12)

Mašta je do te mjere intenzivna, da zahtijeva blago ateriranje. Stalno izmišljate nove poslove, jer se ukazuje šansa za profit. Pretjerana aktivnost smeta. Brak, proširenje porodice, harmonični odnosi sa partnerom - čine da postajete svjesni značaja domaćeg ognjišta. Malo ste zakasnili, ali šta da se radi! Izvadite iz podruma bicikl ili vježbajte.

Jarac, (21.12 - 19.1)

Veoma uzbudljivi trenuci trenutno su pred vama. Posao je u drugom planu. Preosjetljivost je jedna od vaših mana. Ona vam do te mjere može iskomplikovati život da se i čak i razbolite. Ljubav - e, tu ste u elementu. Ili ste u novoj vezi, ili intenzivno "radite na produženju vrste", ili i jedno i drugo. Ljubavne avanture su na pomolu.

Vodolija, (20.1 - 18.2)

Budući da ste dosljedni u nekim postupcima, ne dozvolite sebi neočekivane reakcije. Glavobolja vam može zadavati smetnje, a posljedica je promjenljivog atmosferskog pritiska. Ovnovi su idealna kombinacija sljedeće sedmice. Ne zna se koliko će ta veza trajati, ali vam neće smetati da uživate u strastima i njihovom zaštitničkom ponašanju.

Ribe, (19.2 - 20.3)

Ulazite u sasvim nov period, koji zahtijeva prevazilaženje raznih ograničenja. Mnogo žustrine sa kojom se ophodite prema okolini negativno utiče na zdravlje. Sa partnerom pokušavate da nađete zajednički jezik, ali to teško ide. Veza je u krizi, pa ćete - samo ukoliko budete spremni da popustite i oprostite - ostati zajedno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana