Sedmični horoskop (od 13. do 19. aprila 2013.)

Agencije
Sedmični horoskop (od 13. do 19. aprila 2013.)

Ovan, 21.3 - 20.4.

Puni ste energije, hiperaktivni. Ne samo da razmišljate o putovanjima nego ćete ih uskoro i realizovati. Kreativnost je naglašena, pa se bavite umjetnošću. Izuzetno povoljan period za polaganje ispita, usavršavanje i prekvalifikaciju. Ne prenagljujte sa donošenjem odluka o novim poslovima.

Bik, 21.4 - 20.5.

Važan događaj vas ispunjava optimizmom. Sami znate šta je sve trebalo da prođete da biste ga ostvarili. Mirno sačekajte nedjelju - dvije. Uspjeh je neminovan. Opasnost vreba u vidu neracionalnog trošenja energije, što dovodi do iscrpljenosti, a samim tim i do bolesti. Nađite zlatnu sredinu u svemu.

Blizanci, 21.5 - 20.6.

Nalazite se u periodu velikih iskušenja i neugodnosti. To bi trebalo da bude opomena za dalje funkcionisanje. Učite se strpljenju. Znajte da vrijeme radi za vas. Mlađi pripadnici znaka lako mogu da uplove u bračne vode, dok onim starijim slijede raščišćavanja. Starosna granica je oko 30 godina. Morate raskrstiti sa materijalnim vrijednostima i okrenuti se duhovnim.

Rak, 21.6 - 20.7.

Pred definitivnim ste promjenama na nivou ličnosti. Shvatili ste da se zarad kvaliteta morate nečega i odreći. Nagrada je višestruka. Ako ste u stalnoj vezi, nije vam lako. Nikako da se usaglasite sa partnerom. Preosjetljivost vodi u nezadovoljstvo. Slobodni Rakovi maštaju o idealnoj ljubavi. Morate shvatiti da u prirodi niko i ništa nije savršeno, pa ni vi.

Lav, 21.7 - 21.8.

Problem je jednostrana komunikacija. Osjećanje da drugi ne razumiju vaše potrebe jeste plod preokupiranosti samim sobom - povećana doza narcisoidnosti. Mogući su problemi sa žlijezdama i hormonima. Jedna od manifestacija je višak šećera u krvi. Slatkišima recite "stop". Sa partnerom se u pravo vrijeme ponašate pogrešno.

Djevica, 22.8 - 22.9.

Iako je sve na prvi pogled u najboljem redu, upravo su na pomolu problemi. Pojačajte dozu opreza i ne dozvolite da pobijedi ono što vam nije po volji. Iako svoj dio obaveza obavljate do perfekcije, osjećate da saradnici teško mogu da vas prate. Stoga izbjegavajte timski rad. Krajnje je vrijeme za oprez.

Vaga, 23.9 - 22.10.

Ovih dana se osjećate u skladu sa društvom u kojem ste. Pošto ste empatični, birajte društvo, pa će u zavisnosti od njega i stanje biti adekvatno. Ljubav zahtijeva žrtve. Cijena je visoka, pa razmišljate o tome da li se isplati ulagati u vezu. Čim se uključi razum, ništa od strasti.

Škorpija, 23.10 - 22.11.

Pošto ste izvjesnu situaciju prevazišli, idete dalje. Napokon su problemi za vama, a putevi koji vode prosperitetu pred vama. Krenite im hrabro u susret. Sa optimizmom gledate na poslovnu situaciju. Mnoge Škorpije očekuju javni nastup i unapređenje. Finansijska situacija se popravlja.

Strijelac, 23.11 - 20.12.

Mnogi pripadnici znaka započinju nov životni ciklus i na njega se privikavaju. Volite promjene, pa vam to prija. Ne strahujte unaprijed od toga da će vam dosaditi. Samo sa Ovnom se razumijete, iako na prvi pogled ne izgleda tako. Odlično se upotpunjujete, jer ga spuštate na zemlju. Od ostalih znakova - što dalje.

Jarac, 21.12 - 19.1.

Osjećate potrebu za opuštanjem i uživanjem u sitnicama. Ove sedmice nastojite da radite stvari koje gotovo da ste zaboravili. Lijepo vam je. Pošto ste skloni raznim vidovima pretjerivanja, poželjno je biti umjereniji. Sklonost ka trudnoći je pojačana, pa imajte to u vidu.

Vodolija, 20.1 - 18.2.

Situacija je pod strogom kontrolom. Sjajno se osjećate i uživate u društvu dragih osoba koje vas vole. Srećno! Okrenuti ste ovom segmentu više nego obično. Hipohondrični ste, mada ništa ne preduzimate da biste spriječili neugodnosti. Kontrolišite ishranu.

Ribe, 19.2 - 20.3.

Mnogi pripadnici znaka su u totalnom haosu. Neptun u Vodoliji zahtijevaju kompletnu promjenu načina funkcionisanja, ali oni za to nemaju hrabrosti. Mogući su problemi organa za disanje. Jedan razlog bolesti je psihosomatski, dok je drugi rezultat boravka u zagušljivim prostorijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana