Sedmični horoskop (od 12. jula do 19. jula 2013.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 12. jula do 19. jula 2013.)

Ovan 21.03 - 20.04

U optimističnoj ste fazi. Iskreno vjerujete da će se ono u šta ste dugo ulagali višestruko isplatiti. I hoće, ne brinite. Mnogi Ovnovi će imati javne nastupe u kojima će njihov jedinstven talenat doći do izražaja. Uspješni poslovni poduhvati. Kada ste srećni i zadovoljni - zdravi ste. Po ko zna koji put se uvjeravate u to da sve vaše bolesti idu iz glave.

Bik 21.04 - 20.05.

Sljedećih dana ćete uživati u konkretnim stvarima i čulnim zadovoljstvima. Pravi je trenutak da se bacite na provod i nadoknadite propušteno. Mnogi pripadnici znaka su izgubili glavu i pomišljaju na brak. Sa partnerom ćete biti na skupu na kome vas očekuje iznenađenje. Budite ekonomičniji i manje razvratni.

Blizanci 21.05 - 20.06.

Preosjetljivi ste i razmaženi. Eto kako se može protumačiti vaše trenutno stanje. Niste zadovoljni poslom, pa razmišljate o dodatnom radu. Para trenutno nema na vidiku, ali ih možete očekivati; od njih se, međutim, teško rastajete. Mogući su problemi sa bubrezima ili mentalna konfuzija. I jedno i drugo zahtijeva ozbiljniji tretman.

Rak 21.06 - 20.07.

Svjesni ste da morate da mijenjate stari način života, jer to zahtijevaju okolnosti. Pošto se stvaraju prilike za napredovanje, imaćete sreće. Sa Škorpijom može i ne mora doći do ozbiljnije veze. Strasti su naglašene, pa se možete nadati vezi praćenoj burnim seksom. Strpljivo prihvatite sve stvari, i dobre i loše, mada je agresija izražena.

Lav 21.07 - 21.08.

Razmišljate o putovanju ili o koristi koja vas očekuje, a koja je vezana za inostranstvo. Još uvijek se ne zna na čemu ste.

Promjena stanja i to nabolje. Taman ste digli ruke od jednog poduhvata, kad shvatate da će on biti uspješan. Zakasnjeli finansijski dobitak. Stomačni problemi vezani za žučnu kesu. Ako ste sportista, mogući su bolovi u koljenu.

Djevica 22.08 - 22.09.

Odluka koju donesete ovih dana biće od izuzetne važnosti i u mnogome će uticati na dalji razvoj događaja. Iskoristite svoju analitičnost i povucite pravi potez. Sve se okomilo na vas. Spoljašnje okolnosti narušavaju vezu sa osobom do koje vam je stalo. Roditelji se miješaju. Odolite uplivima sa strane.

Vaga 23.09 - 22.10.

Sljedećih dana okončavate stvari koje zahtijevaju puno truda. Pošto se ne plašite odgovornosti i rada, sve će se dešavati po planu. Potrebno je mnogo diplomatičnosti, upornosti i odmjerenosti, što vam nije strano. Zovete se Vaga jer stalno nešto odmjeravate. Kolebljivost je u vašoj prirodi.

Škorpija 23.10 - 22.11.

Prednost dajete uživanju u svim ovozemaljskim stvarima. Umjetnički ste orijentisani sa naglašenom boemskom crtom. Sve bolesti vezane su za pretjerivanja. Ako se budete više odmarali i pravilnije hranili, neće biti problema. Na život gledate kao na gozbu, a na partnera kao na dobar zalogaj.

Strijelac 23.11 - 20.12.

Maštate o putovanju u tople krajeve i egzotične predjele. Samo da je više para, to biste sproveli u djelo već sutra. Oporavljate se od bolesti. Stanje se u svakom pogledu popravlja. Dišete punim plućima, srećni, zadovoljni i zdravi. Sa partnerom šapućete na jastuku. Lijepo je biti voljen kao što ste vi.

Jarac 21.12 - 19.01.

Skloni ste snivanjima na javi i zatvaranju u svoj fiktivni svijet. Bez konkretne akcije nemate šanse da uspijete u ovoj surovoj stvarnosti. Na poslu ste pasivni, osjetljivi, skloni da svoje probleme prebacite na druge. U tom kontekstu izmišljate sitne laži. Sve psihosomatske bolesti su posljedice nerealizovanih maštanja.

Vodolija 20.01 - 18.02.

Strpljivo pružate pomoć prijatelju u nevolji. Prava ste Vodolija, nesebični i odgovorni u ozbiljnim situacijama. Sa partnerom, umjesto što se svađate, pokušajte da se mazite. U teškoj ste dilemi, jer je on, po vašem mišljenju, rasipnik. Čuvajte se skandala i tračeva. Pokušajte da se distancirate od osoba koje vas energetski iscrpljuju.

 Ribe 19.02 - 20.03.

Napokon ste shvatili kako se valja ponašati idućih dana. Postali ste samouvjereni, energični i sigurni u samog sebe. Bravo! Slijepa zaljubljenost u Lava nikako da vas ubijedi u to da je on pogrešna osoba. Od njega zavisite samo seksualno. Opčinjavate ga snagom strasti, ali na kratko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana