Sedmični horoskop (od 11. do 17 maja 2013.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 11. do 17 maja 2013.)

Ovan, 21.03 - 20.04

U optimističkoj ste fazi. Iskreno vjerujete da će se ono u šta ste dugo ulagali isplatiti. Hoće, ali početkom ljeta. Uglavnom dobro. Kad ste srećni i zadovoljni, zdravi ste. Po ko zna koji put se uvjeravate u to da sve vaše bolesti idu iz glave. Lav i Strijelac vas do te mjere fasciniraju da ne znate za koga da se opredijelite. Idealna varijanta su oba.

Bik, 21.04 - 20.05

Sljedećih dana ćete uživati u konkretnim stvarima i čulnim zadovoljstvima. Pravi je trenutak da se bacite na provod i nadoknadite propušteno. Mnogi pripadnici znaka izgubili su glavu, pa pomišljaju na brak. Sa partnerom ćete biti na skupu na kome vas očekuje iznenađenje. Budite ekonomičniji i manje razvratni.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Preosjetljivi ste i razmaženi. Eto kako se može protumačiti vaše trenutno stanje. Niste zadovoljni poslom, pa razmišljate o dodatnom radu. Para nema na vidiku, ali ih ne očekujte, pošto se od njih ionako teško rastajete. Mogući su problemi sa bubrezima ili mentalna konfuzija. I jedno i drugo zahtijeva ozbiljniji tretman.

Rak, 21.06 - 20.07

Svjesni ste da morate da mijenjate stari način života, jer to zahtijevaju okolnosti. Pošto se stvaraju prilike za napredovanje imaćete sreće u nesreći. Mogući su problemi urinarnog trakta u vidu infekcije. Ništa ozbiljno, ali morate biti uporni ako želite da sanirate stanje.

Lav, 21.07 - 21.08

Razmišljate o putovanju ili o koristi koja vas očekuje, a koja je vezana za inostranstvo. Još uvijek se ne zna na čemu ste. Već duže vrijeme ste sa Jarcem na istim talasnim dužinama. Iako iz te veze niko neće profitirati, biće kratko, ali slatko zadovoljstvo. Ludo i nezaboravno! Neka vam ne odvlače pažnju ideje od kojih nemate koristi.

Djevica, 22.08 - 22.09

Odluka koju donesete ovih dana će biti od izuzetne važnosti i u mnogome uticati na dalji razvoj događaja. Iskoristite svoju analitičnost i povucite pravi potez. Mnoge stvari ćete riješiti kao od šale. Zvijezde su vam naklonjene, a i vi umijete da ih šarmirate. Razum u kombinaciji sa radom čini čuda. Mogući su psihosomatski problemi.

Vaga, 23.09 - 22.10

Sljedećih dana okončavate stvari koje zahtijevaju mnogo truda. Pošto se ne plašite odgovornosti i rada, sve će se dešavati po planu. Zdravstvena situacija se popravlja i polako se stišavate. Morate da promijenite pristup problemima, izbjegavajte nerviranje zbog gluposti. Mirenje sa partnerom vas čini zadovoljnim.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Prednost dajete uživanju u svim ovozemaljskim stvarima. Umjetnički ste orijentisani sa naglašenom boemskom crtom. Teško vam je da počnete da radite, ali kad vi nešto odlučite, nema te sile koja vas može zaustaviti. Tvrdoglavi ste, ali i uspješni. Sve bolesti vezane su za pretjerivanja. Ako se budete više odmarali, neće biti problema.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Maštate o putovanju u tople krajeve i egzotične predjele. Samo da je više para to biste sproveli u djelo koliko sutra.  Sa partnerom šapućete na jastuku. Lijepo je biti voljen kao što ste vi. Lav vas naprosto obožava, a Djevica razumije. Budite oprezni kad su aktivnosti u pitanju.

Jarac, 21.12 - 19.01

Skloni ste snovima na javi i zatvaranju u svoj fiktivni svijet. Bez konkretne akcije nemate šanse da uspijete u ovoj surovoj stvarnosti. Na poslu ste pasivni, osjetljivi, skloni tome da svoje probleme prebacite na druge. U tom kontekstu izmišljate sitne laži. Sve psihosomatske bolesti su posljedica nerealizovanih maštanja.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Strpljivo pružate pomoć prijatelju u nevolji. Prava ste Vodolija, nesebični i odgovorni u ozbiljnim situacijama. Sa partnerom umjesto što se svađate, pokušajte da se mazite. U teškoj ste dilemi, jer je on po vašem mišljenju rasipan. Čuvajte se skandala i tračeva. Pokušajte da se distancirate od osoba koje vas energetski iscrpljuju.

Ribe, 19.02 - 20.03

Napokon ste shvatili kako se valja ponašati sljedećih dana. Postali ste samouvjereni, energični i sigurni u samog sebe. Slijepa zaljubljenost u Lava nikako da vas ubijedi da je on pogrešna osoba. Od njega zavisite seksualno. Snagom strasti opčinjavate ga, ali na kratko. Učite se strpljenju, polako, ali sigurno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana