Sedmični horoskop (od 11. do 17. februara)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 11. do 17. februara)

Ovan

Oporavljate se od napornog rada, ali oporavak ide veoma sporo. Vi biste, međutim, željeli da se on dogodi odmah. Nude vam se nove poslovne mogućnosti. Radost dijelite sa bliskim osobama. Sa partnerom ostvarujete vezu snova. U njemu nalazite ono o čemu ste dugo maštali. Prosto ne možete da povjerujete da se i sa vama tako nešto dešava.

Bik  

Racionalno ste ispitali sve varijante, ali ne možete da nađete pravo rješenje. Problemi se nagomilavaju nevjerovatnom brzinom. Ova sedmica iziskuje strpljenje. Čuvajte se prehlada. Pojačajte dozu opreza. Jaz između voljene osobe i vas - samo je plod vaše uobrazilje. Budite realniji i objektivniji. Niko nije savršen.

Blizanci   

Osjećate potrebu za unutrašnjim mirom. Izvjesna situacija čini da razmišljate o svojoj superiornosti. Pošto je na drugima da to procijene, potražite savjet. Unutrašnji konflikti su pod kontrolom. Partneru nalazite stotinu mana. Slobodni pripadnici znaka upoznaće na javnom mjestu šarmantnu Vagu. Prihvatite njen poziv na večeru.

Rak

Nešto morate da promijenite ako želite da iz situacije izađete spokojni i zadovoljni. Teško uočavate sopstvene greške. Okolnosti ukazuju na to da ih imate na pretek. Emotivna raščišćavanja i novi počeci. Mnogi Rakovi o pravoj ljubavi mogu samo da sanjaju. Sa stalnim partnerom često su u konfliktu, bez pravog razloga.

Lav

Razmišljate o selidbi ili adaptaciji životnog prostora. Ukoliko postoje šanse da to odložite do proljeća, strpite se. Tada će sve biti daleko jednostavnije. Puno posla iziskuje strpljenje. Mnogi Lavovi nastavljaju vezu započetu u prošlosti. Dolaze do konstatacije da nema ničeg slađeg od oprobanog slatkiša.

Djevica

Razmišljate o slavljima. Da li ste centralni učesnik ili prisustvujete, svejedno je. Uglavnom, prija vam svečarska atmosfera. Sa partnerom ste u sjajnim odnosima. Veza je puna romantičnih trenutaka i sitne pažnje. I pored svega, fantazija čini čuda. Spustite se na zemlju. Bavljenje hobijem može biti od koristi.

Vaga 

Nalazite se u fazi promjena. Još uvijek niste prešli sa riječi na djelo. Držite u ruci digitron i planirate izdatke. Opravdano se nadate finansijskom napretku. Okolnosti vam idu na ruku. Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima. Rezultat svega je sjajan seks. Prihvatite njegov poziv da otputujete na idilično mjesto.

Škorpija

Sljedećih dana nastupa predah. Osjećate olakšanje, jer ste gomilu problema koji su vas opterećivali ostavili po strani. To što je para uvijek malo, za Škorpije je normalno stanje. Sa partnerom ste u sjajnim odnosima. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova veza. Jedna Riba im šalje sanjalačke poglede. Uključite u igru intuiciju.

Strijelac

Pred vama su novi počeci. Odluka da stavite tačku na ono što vas opterećuje postaje definitivna. Nemate nerava ni vremena da se opterećujete tuđim brigama. Romantičan susret i započinjanje strasne veze. Neki Strijelci otkrivaju u stalnom partneru nove potencijale emotivno-erotskog tipa. Sve je u znaku strasti.

Jarac

Zapljusnuo vas je talas novih početaka. Nastojte da promjene prihvatite kao normalan slijed događaja. Tolerantnije se odnosite prema njima. Imate moćnu podršku planeta. Mnogi pripadnici znaka planiraju kardinalne promjene. Partner svojom ležernošću počinje da ih nervira. Oni bi nešto daleko suptilnije i nježnije.

Vodolija

Dolazite do rješenja koja vam ranije nisu padala na pamet. Još ako budete istrajni da ih realizujete? U protivnom, kiksevi se nastavljaju. Čuvajte se upletenosti u intrige. Razne priče kolaju oko vašeg imena.  Mnoge Vodolije su u čudnom ljubavnom trouglu. Muškim pripadnicima znaka on ne smeta, dok se žene Vodolije bune, jer su ugrožene.

Ribe

Zapljusnuo vas je talas optimizma. Svjesni ste pogodnosti, ali i činjenice da ih ne treba sve prihvatiti, već se okrenuti najkvalitetnijim. Zahvaljujući skladu na nivou ličnosti, očekuje vas odličan period. Sa partnerom doživljavate sjajne trenutke. Dobra komunikacija uslovljava odlično seksualno funkcionisanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana