Sedmični horoskop, (od 11. do 17. avgusta)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 11. do 17. avgusta)

Ovan, 21.03 - 20.04

U odličnoj ste formi. Planete vas štite šaljući vam obilje pozitivne energije i događaja. Vodite računa o tome da se ne ulijenite i ne propustite šansu. Na posao ne možete da se požalite. Imate ga preko glave, i to u vrijeme kad nije sezona. Biće i parica i novih projekata. Bolovi u nogama su posljedica fizičkih aktivnosti i neadekvatne obuće. Razmislite malo o ovom problemu. Nikad bolje. Sa partnerom pravite dalekosežne planove, razmišljate o prinovi i novim lijepim stvarima u vezi sa zajedničkim životom. Opasnost se javlja u vidu sujete i nemotivisanosti za rad, ali, na svu sreću, prolaznog je karaktera.

Bik, 21.04 - 20.05

Idućih dana možete donijeti nepromišljene odluke, ići glavom kroz zid. Najgore od svega je to što i okolina snosi posljedice vaše nepromišljenosti. Saradnici teško mogu da prate vaš tempo. Ambiciozni ste, rastrčali ste se na više strana. Izbjegavajte konfliktnu situaciju sa kolegama. Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama je evidentna. Ukoliko preduzmete mjere zaštite, koristeći vitamine, problem će biti minimalan. Ponekad ste u odnosima sa voljenom osobom teatralni, nagli, ali i strasni. Stojite iza riječi i osjećanja. Budite prema sebi iskreni. Razmislite o tome šta hoćete? Situacija je jasna, pa ćete se, ukoliko ne funkcionišete shodno njoj, nervirati.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Pomalo ste umorni i od provoda i od rada. Ove sedmice ćete malo predahnuti i na trenutak se osloboditi tenzije u kojoj ste bili. Kreativnost je pojačana, pa uspjeha imate u svim oblastima u vezi sa umjetnošću. Pišite, bavite se filozofskim temama. Problemi sa snom su posljedica iznurenosti i sklonosti ka maštanju. Pored kreveta stavite omiljenu knjigu. Lakše ćete prebroditi krizu. Prema partneru ste dvolični, sve u blizanačkom stilu. Pokazujete mu samo djelić osjećanja. Na taj način pokušavate da sačuvate slobodu. Ukoliko imate teškoća, one su rezultat emotivne nestabilnosti. Niste u stanju da razumijete ni sopstvene potrebe, a kamoli da pomognete drugima.

Rak, 21.06 - 20.07

Na ivici ste značajnih promjena. Nije vam lako, jer ste po prirodi neko ko ne voli da mijenja način života. Mnoge okolnosti ukazuju na to. Poslovna situacija nije na uzornom nivou. Novca nikad dovoljno, pa u očajanju razmišljate o dodatnim izvorima prihoda. Biće ih. Depresivniji ste nego inače, tako da je moguć problem sa spavanjem. Aktiviranjem podsvijesti možete se nadati ozdravljenju. Nagriza vas ljubomora, i to zbog nesigurnosti. Prema partneru ste popustljivi, što ga nervira. Mora i on da se potrudi ako mu je stalo do veze. Idućih dana je poželjno prilagođavati se realnosti, izbjegavati maštanja, laži i prevare. Povedite računa o skrivenim neprijateljima.

Lav, 21.07 - 21.08

Osjetljivi ste na uticaje okoline, pa se distancirajte od svega što djeluje opterećujuće. Očekuje vas uspjeh u poslovima u vezi sa javnošću, međuljudskim odnosima, diplomatijom. Kolebljivi ste u vezi sa donošenjem jedne odluke. Problemi sa krvnim pritiskom vezani su za slab rad bubrega. Višak tečnosti u organizmu manifestuje se na neobičan način. Površno se odnosite prema onima koje volite. Izlazite iz šablona kada je partner u pitanju. Preispitujete osjećanja. Nečim ste opterećeni. Manje pričajte sami sa sobom. Spas tražite u druženju sa pozitivnim osobama.

Djevica, 22.08 - 22.09

Kao i uvijek, i ovih dana ćete biti u situaciji da povlačite ispravne poteze i donosite zaključke koji su djelotvorni. Bavite se poslovima vezanim za ugovore, učenje i sve što ima veze sa javnošću. Uspjeh je očigledan. Mogući su bubrežni problemi, bilo da je infekcija ili nešto ozbiljnije u pitanju. To se može sekundarno manifestovati na koži. Sa partnerom se polako ali sigurno usaglašavate. Raščišćavanja idu sporo, ali donose rezultate. Ne budite prema njemu rigorozni. Pošto ste u prilici da se prilagođavate novim okolnostima, ne oklijevajte. Prihvatite ponudu za selidbu.

Vaga, 23.09 - 22.10

Promjene su prirodan slijed okolnosti. Možda su suviše nagle, pa vam teško padaju, ali šta da se radi? Niste radno raspoloženi. Imate tremu pred nastupajućim radnim obavezama. Odgovaraju vam poslovi koji su vezani za umetnost i komunikaciju. Zdravstvena situacija nije zadovoljavajuća. Depresija vas plaši, ali na pogrešan način. Umjesto što strahujete, posjetite lekara. Mnogi pripadnici znaka su pred raskidom veze ili pred emotivnim raščišćavanjima. Neka preispitaju sumnju u partnera? Možda je ljubomora opravdana? Iako su sljedeći dani teški, morate ih shvatiti kao sreću u nesreći. Oni pomažu da stvorite uslove za nešto bolje i kvalitetnije.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Pred vama su drastične promjene. Morate biti smireni, kako nepromišljenim postupcima ne biste izazvali fatalne posljedice koje kasnije ne možete ispraviti. Razmišljate o promjeni posla. Sa saradnicima ste na različitim pozicijama, pa su sukobi normalna stvar. Materijalna situacija se popravlja. Psihički problemi su posljedica iscrpljenosti i negativnih zbivanja koje intenzivno preživljavate. Pokušajte da se smirite. Ljubomora, tračevi i spletke čine vaš emotivni život nestabilnim, ali i uzbudljivim. Ova sedmica će biti stresna ako od partnera nešto tajite. Samo staloženošću možete izbjeći maltretiranja okoline, emotivne sukobe, ali i sukobe sa zakonom. Oprezno!

Strijelac, 23.11 - 20.12

Odličan period za pripadnike ovog vatrenog znaka. Sve što su naumili sa lakoćom mogu i ostvariti. Zahvaljujući mudrim potezima, ostvarujete čuda. Uspjeh je neminovan, prvenstveno onaj koji se tiče finansijske situacije. Ne strahujte unaprijed. Pošto ste sami sebi neprijatelj, u konfliktu između principa, odlazite u bolest. Ona je posljedica stresa.

Ljubav: Mirni ste kao bubica. Iako partner ne zadovoljava vaše kriterijume, provodite idilične trenutke u njegovom zagrljaju. Da li umijete da budete mirni i da ne izazivate probleme? Više se odmarajte i šetajte u prirodi.

Jarac, 21.12 - 19.01

Pred vama je izuzetno aktivan i komunikativan period. Sve se odvija po planu. Neke loše stvari ste apsolvirali, pa vas se više ne dotiču. Poslove pokušavate da privedete kraju. Počinjete više stvari u isto vrijeme, a nijednu ne završavate. Zdravstvena situacija je dobra. Na momente depresija može da vam pokvari raspoloženje, ali je, na svu sreću, prolaznog karaktera. O pravoj ljubavi maštate. Stidljivo ispoljavate osećanja. Utjehu nalazite u ljubavnim filmovima i romanima. Pređite sa teorije na praksu. Telefonski poziv vam otvara oči i utiče na to da realnije sagledate svoje mjesto u društvu. Kakav god bio, bar je upozorenje.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Sanjate otvorenih očiju. Mašta je do te mjere izražena da možete lako zastraniti. Kad bi se upola od toga ostvarilo, bilo bi idealno. Pokušavate da svoj dio obaveza prebacite na saradnike. Niste u formi, bar što se rada tiče. Jedan od razloga je emotivna preokupiranost. Stomačni problemi su rezultat pretjerivanja sa jelom. Slatkiše izbacite iz upotrebe ako želite da sačuvate zdravlje. Uživljavate se u probleme koji se tiču partnera. Sve njegove strahove intenzivno preživljavate. Romantično ste raspoloženi. Kontrolišite burne emotivne reakcije i ispoljavajte ih na pravom mjestu i u pravo vrijeme.

Ribe, 19.02 - 20.03

Pošto nemate hrabrosti da se otvoreno upustite u neke događaje, sanjarite. Sumnjičavi ste, zbunjeni. Razmišljate na pogrešan način. Inspiracija vas odlično služi. Ne dozvolite da tromost pobijedi. Iskoristite intuiciju kako biste pomogli onima kojima je vaša pomoć neophodna. Zdravstvena situacija nije loša. Daleko bolje podnosite vrućinu od drugih znakova. Uživate u prirodi. Pošto maštate o idealnoj osobi, koja se još nije rodila, moraćete da pričekate. Ribe koje su u stalnoj vezi očekuje puno romantike i nježnih riječi. Poželjno je naći sredinu između mašte i stvarnosti. Što praktičniji i realniji budete, lakše ćete se nositi sa problemima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana