Sedmični horoskop (od 10. do 16. maja 2014.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 10. do 16. maja 2014.)

Ovan, 21.03 - 20.04

Po svaku cijenu želite da ostvarite ciljeve, ne obazirući se na prepreke. Postavlja se pitanje dokle ćete moći da izdržite da radite ovim tempom? Da ne pretjerujete? Zahvaljujući pojačanoj dozi ambicije, uspjeh je neminovan. Morate izbjegavati manipulativne radnje jer ćete i bez njih ostvariti ciljeve.

Bik, 21.04 - 20.05

Šarmirate okolinu na razne načine: sve zavisi od toga šta data situacija zahtijeva. Lukavi ste u nastojanju da iz problema maksimalno profitirate. Problemi sa bubrezima, urinarnim traktom i žlijezdama mogu, ali i ne moraju, da se ispolje. Sve zavisi od toga koliko se odgovorno odnosite prema njima. U funkcionisanje unesite više razuma i praktičnosti.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Prolazite kroz krizu iz koje ćete izaći plemenitiji i kvalitetniji. Pošto vam je sve dosadilo, morate naučiti da savladate ovaj problem. Emotivna raščišćavanja su postala neprijatna. Dešava se ono što obično biva u sličnim situacijama. Budite spremni. Otvorite sva čula da biste izbjegli gubitke i pogrešne poteze.

Rak, 21.06 - 20.07

Ušli ste u mirniju fazu. Prethodnih dana niste mogli da se smirite, ali su sada problemi iza vas. Pokušajte da se distancirate od sredine. Zahvaljujući pozitivnim planetarnim aspektima, nadajte se boljitku, i to ne samo materijalnom. U fazi ste dobijanja pohvala i unapređenja. Savjete treba davati samo ukoliko ih neko od vas zatraži.

Lav, 21.07 - 21.08

Promjene koje su vas zadesile samo su prirodni rezultat okolnosti. Možda su nagle, ali ste morali o njima na vrijeme da vodite računa. Bolesti vezane za infekcije i psihičke probleme zahtijevaju ozbiljniji pristup. Morate se suočiti sa događajima koji nervni sistem stavljaju na probu. Ne ponašajte se autodestruktivno.

Djevica, 22.08 - 22.09

Osjećaćete se više nego dobro, ali to nije razlog da budete tvrdoglavi i neurotični. Sačekajte povoljan momenat da krenete u akciju. Sa Strijelcima se odlično slažete. Ukoliko sebi ne možete da priuštite njihovo društvo, ni Ribe, odnosno Blizanci, nisu za potcjenjivanje. Ne kvarite fenomenalne trenutke cjepidlačenjem.

Vaga, 23.09 - 22.10

Uživate u svim vrstama čulnih zadovoljstava. A kad niste uživali? Smisao za ljepotu je izražen, tako da svojom elegancijom i šarmom privlačite okolinu. Imate puno posla. Pošto se kraj muka na planu posla nazire, to saznanje je motiv više da istrajete. Biće, što je najvažnije, i para. Prijemčivi ste za sve lijepe stvari, ali ste skloni i gojenju.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Otkako ste došli do značajnog uvida, situacija se promijenila. Morate od nečega da odustanete, što vam, priznaćete, teško pada. Burne emotivne reakcije mogu i ne moraju biti uspješne. Šta da se radi, kad u narednom periodu funkcionišete po principu razuma i osjećajnosti. Smirite se i nastojte da staloženo isplivate iz problema.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Pojačana vam je energija i želja da istrajete. Nerviraćete se ukoliko ne budete vidjeli rezultate truda sad i odmah. Sve u stilu hoće-neće. Saradnici vam laskaju i pokušavaju da vas lijepim riječima udalje od problema. Nemojte se upecati na to. Pošto ćete bitan problem riješiti tek sredinom ljeta, budite strpljivi i sačekajte da vidite i to čudo.

Jarac, 21.12 - 19.01

Sve je u stilu jedan korak naprijed, dva nazad. Već vam se smučila sporost sa kojom se neke stvari raščišćavaju. Strpljivo očekujte preokret. Ne baš sjajno zdravlje. Moguća je izvjesna vrsta izolacije. Možda je samoća ono što vam je potrebno. Umorni ste, pa ćete se bar ispavati i odmoriti. Iako ste zemljani znak, možda vam plivanje prija.

Vodolija, 20.01 - 18.02        

Doživljavate duhovni procvat, pa ne dozvolite da ga gluposti osujete. Pošto prednost dajete univerzalnim vrijednostima, ostanite dosljedni stavovima. Očekuje vas napredak u poslovnoj hijerarhiji. Ne dozvolite da vas on uspava, jer, ukoliko budete zaspali, postoji šansa da se kasno probudite.

Ribe, 19.02 - 20.03

Emotivniji ste nego inače. Bićete u situaciji da to svoje stanje pokažete tamo gdje nije poželjno. Ponekad treba sačuvati lično dostojanstvo i integritet. Nova ljubav će vas ozbiljno izbaciti iz ravnoteže. Pripadate tipu ljudi koji vezu grade prvenstveno na osjećanjima, a ovih dana ćete ih imati na pretek.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana