Sedmični horoskop (od 10. do 16. januara 2015.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 10. do 16. januara 2015.)

.

Ovan, 21.03 - 20.04.

Ušli ste u povoljniji period, kada će se ukazati šansa da nešto zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, činićete čuda. Put do uspjeha je trnovit. Pošto mislite da ste postigli samo djelimične rezultate, nervirate se. Strpljenja malo, vrijeme će pokazati enormne rezultate. Savjet: Stvari gledajte iz oba ugla, u više boja.

Bik, 21.04 - 20.05

Posjedujete puno snage da se borite sa problemima. Još kad tome dodate nečiju podršku i ljubav... Period slavlja za vas tek počinje. Ukoliko pretjerate sa zadovoljstvima, zdravlje će biti na udaru. Sklonost ka holesterolu i ostalim "glupostima" možete staviti pod kontrolu. Odnose sa ljudima morate graditi na povjerenju.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Umjetnički i boemski ste orijentisani. Teško vam je da se pokrenete, ali kad to učinite niko vas ne može zaustaviti. Pred sudbinskim ste promjenama. Poslije perioda grešaka, nešto ste naučili. Nagrada je harmoničan emotivni život. Slobodne Blizance Strijelac gađa direktno u srce. Ili možda Riba?

Rak, 21.06 - 20.07

Puni ste planova, sposobni da ih u zavisnosti od situacije mijenjate. Postali ste fleksibilniji nego inače. Valjda ste se malo opametili? Posao je pod strogom kontrolom. Mada finansijske rezultate možete očekivati tek na proljeće, to vas neće omesti. Istrajni ste kad nešto naumite. Ove sedmice je posao uspješnija oblast života, pa se savjetuje da se na nju fokusirate.

Lav, 21.07 - 21.08

Posjedujete jaku volju i želju da ostvarite ciljeve, ne obazirući se na prepreke. Ambicija u kombinaciji sa poznavanjem ljudske prirode vas vodi ka uspjehu. Ni zdravlje nije sjajno. Ponovo se aktivira slaba tačka organizma. Ovog puta zahtijeva korektan tretman ukoliko želite da izbjegnete neugodnosti.

Djevica, 22.08 - 22.09

Nastupio je talas nezadovoljstva. Počinjete da filozofirate, onda kad nije za to vrijeme. Šta se to dešava? Zaljubljenost se, kao ni veliki kašalj, ne može sakriti. Nad vašu ljubav su se nadvili sitni oblačići. Pošto ste skloni da paničite, zabrinuti ste. Možda vas ne voli? Neizvjesnost je slatka.

Vaga, 23.09 - 22.10

Družite se, radite stvari koje volite, jednom riječju, dobro se osjećate. Zbog čega onda imate pojačan apetit? Sklonost ka višku kilaže je izražena. U izgledu su novi poslovi. Pošto oni ne obećavaju onoliku zaradu, koliku vi očekujete, blago ste uznemireni. Para nikad dosta. Savjet: Uhvatite se u odlučnu borbu sa kilogramima.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Zapljusnuo vas je talas inspiracije. Ukoliko od nje imate konkretne koristi, biće fantastično. U protivnom samo gubite vrijeme. Stomačne tegobe govore da se morate odgovornije odnositi prema zdravlju. Možda će se javiti i problemi sa zubima ili kostima? Kratak zastoj u karijeri je normalna pojava.

Strijelac, 23.11 - 20.12

U top formi ste, komunikativniji i istrajniji nego ikad. Imate gomilu razloga da budete srećni. Još kad biste ih bili svjesni? Funkcionišete po pravilu stihijski. Promjena situacije, na bolje. Sjajne trenutke provodite sa jednim Jarcem. Ni slutili niste koliko je maštovit. Ko bi to rekao? Savjet: Pokušajte da budete diskretniji.

Jarac, 21.12 - 19.01

Nije vam ni do čega. Imate osjećaj da vam je sreća okrenula leđa. Pošto se radi o čisto subjektivnom doživljaju, uskoro ćete uvidjeti grešku. Poslovna situacija obećava. Biće para. Pošto ste u kritičnoj situaciji po tom pitanju, počnite da planirate. Na prvom mjestu je vraćanje dugova. Savjet: Ženske pripadnice znaka se moraju čuvati neželjene trudnoće.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Pošto ste ogrezli u materijalnim stvarima i porocima, bar to izvedite na kulturan način. Povedite malo više računa da ne opteretite zdravlje. Puno inteligentnih ideja vam pada na pamet. Pokušaćete da ih sprovedete u djelo. Ukoliko vam to ne pođe za rukom, nećete odustati. Niste neko ko lako odustaje.

Ribe, 19.02 - 20.03

Nije vam ni do čega. Još sjedite skrštenih ruku u očekivanju da rješenje padne s neba. Pošto se to neće dogoditi, ostaje vam da smislite nešto pametnije. Podrška saradnika, pod uslovom da se sa njima niste posvađali. Reagujete previše emotivno. Da niste pobrkali lončiće kad su posao i ljubav u pitanju?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana