Sedmični horoskop (od 1. do 7. juna 2013.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 1. do 7. juna 2013.)

Ovan 21.03 - 20.04

Kao po običaju, ne oskudijevate u volji i energiji. Sve što zamislite sprovodite u djelo, ne štedeći se ni najmanje. Možda pretjerujete? U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Riješili ste da, uprkos evidentnim zastojima, sprovedete u djelo jedan projekat. Manji broj pripadnika znaka nalazi se pred hirurškom intervencijom.

 

Bik, 21.04 - 20.05

U harmoniji ste prije svega sa samim sobom. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi Bikovi sljedećih dana donose mudre odluke. Poslovni rizik utiče na zdravlje. Morate pratiti ova dva segmenta koji su tijesno povezani. Ukoliko poslovi teku glatko, i zdravlje će biti u redu. Motate po glavi konflikt u vezi sa voljenom osobom.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Sve je u znaku para. Na momenat ćete biti okupirani materijalnim vrijednostima do te mjere da nećete primijetiti suštinski problem. Svi projekti su vezani za zaradu. Naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji. Spolja djelujete i lijepo i zdravo. Pokušajte da do duševnog mira dođete baveći se hobijem. Tek krajem idućeg mjeseca razmišljajte o ljekarskom pregledu.

Rak, 21.06 - 20.07

Imate osjećaj da je situacija bezizlazna. Možda ste se “preforsirali”, pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Pošto su stvari vezane za posao sastavni dio karmičkog čišćenja, važno je shvatiti da ste dali sve od sebe. Ako ne ide, u igru su upletene više sile. Nije baš najbolje zdravlje.

Lav, 21.07 - 21.08

Na svaki trenutak gledate kao na slavlje. Uspjeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Napokon uviđate sopstvene slabosti. Pokušajte da uspostavite čvršći kontakt sa prirodom. Uživajte u njoj, jer ćete se bolje osjećati i povratiti vjeru u život i ljude. Za sve tražite garanciju, pa i za ljubav.

Djevica, 22.08 - 22.09

Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One vas čine srećnim, omogućavaju vam da normalno funkcionišete. Sve ostale eliminišete iz okruženja. Mnogi projekti su u zastoju. Pošto umijete da osluškujete događaje, osjećate da treba biti strpljiv i sačekati povoljniji momenat. Mogući su i bolovi u nogama.

Vaga, 23.09 - 22.10

Započinje nova, svjetlija faza u vašem životu. Ova izjava djeluje obavezujuće, ali je tačna. Na mnoge stvari stavljate tačku. Rješavate napokon da se mijenjate. U vezi ste prilično naivni. Ne razmišljate o tome da partner nije onakav kakav se predstavlja. Vage će morati da se suoče sa ovom činjenicom. Izbjegavajte nerviranja. Nervni sistem je na udaru.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Nešto slavite. Fantastično se osjećate, jer dijelite sreću svoga okruženja. Prepuštate se užicima. U poslove unosite ono čega imate u izobilju - intuiciju. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne griješite nego postižete i izuzetne rezultate. Sklonost ka porocima (cigaretama, piću, slatkišima, seksu) trenutno vam je naglašena.

Strijelac, 23.11 - 20.12

U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i učenja na tuđim greškama. Želite da izbjegnete neugodnost. Dobijate priznanje. Više bi vam odgovaralo da ono bude materijalne prirode, ali ćete zahvaljujući pohvali bar nahraniti sujetu. Nije loše!

Jarac, 21.12 - 19.01

Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova: što na um - to na drum. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu. Saradnici vas doživljavaju suviše direktno. Smeta im promjena u vašim stavovima. To je, uostalom, njihov problem, važno je da ste zadovoljni. Nerviraćete se, pa samim tim možete imati i zdravstvenih neugodnosti.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Osjećate se preporođeno. Hiperaktivni ste. Srećni ste zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi domaćinstva spremaju prijatno iznenađenje. Poslovi koje započinjete idućih dana urodiće plodom tek krajem idućeg mjeseca. Naoružajte se strpljenjem. Nije tako loše. Problemi sa urinarnim traktom lako se liječe.

Ribe, 19.02 - 20.03

Kao po običaju, sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, kada procjene mogu biti pogrešne, a greške evidentne. Niste zadovoljni partnerom. Maštate o idealima kojih, nažalost, nema. Romani i filmovi su kompenzacija za neispunjenost, kao, uostalom, i sve vrste umjetnosti. Viši tipovi znaka uživaju u životnim blagodatima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana