Sedmični horoskop (od 1. do 7. februara 2014.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 1. do 7. februara 2014.)

Ovan, 21.3 - 20.4.

Poželjno je odmjeravati riječi i ćutati. Pošto je komunikacija jednostrana, ne pokušavajte da nekoga u nešto ubijedite. Samo ćete se nervirati. Novi posao mnogo obećava, pa ste s razlogom optimista. Povoljne okolnosti će ga ubrzati, tako da se morate ponašati shodno prilikama - zrelo i odmjereno.

Bik, 21.4 - 20.5.

Od vas se idućih dana očekuju taktičnost, upornost i odmjerenost. Ne idite glavom kroz zid, već se sjetite da postoje lakši načini da riješite problem. Pošto trenutno imate višak energije, trošite je nemilice. Samim tim ona se obnavlja, a vi ste zadovoljni. Opustite se i uživajte pod pozitivnim planetarnim uticajima.

Blizanci, 21.5 - 20.6.

Zahvaljujući kreativnim idejama i snazi, u kombinaciji sa mladalačkim šarmom, činite čuda. Sklonost ka čulnim užicima je naglašena. Prepuštate im se. Pošto ste u plus fazi, tako i funkcionišete. Na pređašnje greške partnera ne obraćate pažnju, jer imate pametnija posla. Nešto smjerate.

Rak, 21.6 - 20.7.

Zadovoljni ste jer vam je napokon pošlo za rukom da ostvarite projekat koji zbog viših okolnosti kasni. Možda imate i drugih razloga za dobro raspoloženje? Nemojte unositi previše emocija u posao kojim se bavite. Ni u čemu ne treba pretjerivati, jer ćete se razočarati.

Lav, 21.7 - 21.8.

Prethodnih dana ste se do te mjere preforsirali da ne možete da se naspavate. Planirate nove akcije. koje zahtijevaju dodatnu snagu u kojoj, nažalost, oskudijevate. Niste svjesni posljedica koje hiperaktivnost može imati na vaše zdravlje. Posvetite više pažnje sebi. Ukoliko se odmarate i okrenete ljubavi i umjetnosti, prebrodićete krizu.

Djevica, 22.8 - 22.9.

U fazi ste donošenja značajne odluke, optimizma i početka novog životnog ciklusa. Za sve stvari imate opravdanje. Racionalni ste po običaju, pa ne griješite. Veza u kojoj ste ima sve elemente da se pretvori u čistu patologiju. Ukoliko nastavite da budete sumnjičavi i konfuzni, teško vama! Idealno se slažete samo sa Ribama.

Vaga, 23.9 - 22.10.

Uspješna sedmica, nema šta! Uzbuđenja će biti na pretek, pa vam bar neće biti dosadno. Ishod je povoljniji nego što mislite. Samo nastavite ovim tempom. Uspješno učenje, polaganje ispita i sve aktivnosti koje podrazumijevaju dobru koncentraciju. Staloženo završavate jedan po jedan započeti posao.

Škorpija, 23.10 - 22.11.

Kroz iskušenja i patnju postižete ličnu snagu. Još kad tome dodate svoj škorpijski inat... U fazi ste pravljenja dalekosežnih planova. Pod uslovom da umjesto razuma unosite emocije, imaćete problema. Komunikacija sa saradnicima je otežana, jednostrana. Poželjno je maksimalno strpljenje u poslu.

Strijelac, 23.11 - 20.12.

Nepopravljivi ste romantičar, sentimentalni i preosjetljivi. Niste u dovoljnoj mjeri samostalni. Suviše se na nekog oslanjate, pa bez njega teško funkcionišete. Mogući su problemi psihosomatskog tipa pod uslovom da ne zadovoljite svoj naglašen libido. Ne mudrujte s partnerom, već krenite u direktan napad.

Jarac, 21.12 - 19.1.

Loše se osjećate. Za to imate gomilu razloga, mada, kad bolje razmislite, i nemate. Pod uslovom da iz drugog ugla posmatrate probleme, moći ćete da se sa njima i nosite. Neka zbivanja vas mogu izbaciti iz kolosijeka. Preosjetljivi ste, nemate snage da pogledate istini u oči. Ne pretjerujte sa čulnim zadovoljstvima i hranom.

Vodolija, 20.1 - 18.2.

Završavate započetu bitku. Pošto ste neke stvari priveli kraju, optimizam nije neosnovan. Puno događaja sa pozitivnim ishodom. Ljubav je definitivno uz vas. Ona donosi obilje užitaka, što vam odgovara. Bikovi i Vage su naredne sedmice žrtve. Samo umjerenim načinom života možete dobro funkcionisati.

Ribe, 19.2 - 20.3.

Napokon ste usaglasili fizičke i mentalne aktivnosti. Doduše, ove druge još prednjače, ali ćete uspjeti da ih kanališete. Možete se nadati uspjehu. Za sada je poželjno da se učite strpljenju i korektno obavljate zadatke. Previše emocija škodi. Dolazite do duševnog mira, ali ga lako možete izgubiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana