Sedmični horoskop: Nekome ljubav na prvi pogled, a nekome unapređenje

GS
Sedmični horoskop: Nekome ljubav na prvi pogled, a nekome unapređenje

Ove nedjelje očekujte promjene koje će vas podstaći da preispitate svoje ciljeve i prioritete, ali i da iskoristite prilike koje vam Univerzum pruža. Otvorite srce i um, jer zvijezde vam šalju snažne poruke koje mogu promijeniti tok vaše budućnosti.

Ovan

Posao: Uspjeh možete očekivati u medijskim poslovima, spoljnoj trgovini i umjetničkim zanimanjima. Ako se bavite nekim hobijem, svakako ga pretvorite u biznis. Finansijski rezultati mogli bi biti iznenađujući.

Ljubav: Ako patite zbog nesrećne ljubavi, nakon 30.8. izvući ćete zaključke, bolna sjećanja zatvoriti u fioku prošlosti i koncentrisati se na stvarnost. Natjerajte se na izlaske, jer će vam druženje s prijateljima i poznanstva otvoriti vrata zaboravljenog svijeta zabave.

Zdravlje: Dobar Marsov uticaj iz znaka Blizanaca obezbediće vas energijom i dobrim raspoloženjem. Na putu ste ozdravljenja. Stariji pripadnici znaka osjećaće se bolje pa će vas manje gnjaviti vaše uobičajene boljke.

Najbolji dan: 31. avgust

Najlošiji dan: 29. avgust

Bik

Posao: U centru pažnje biće kadrovska preraspodjela poslova, putovanja i odnosi s kolegama i nadređenima. Neki od vas biće češće na terenu, preseliti se u druge radne prostorije ili dobiti nove kolege.

Ljubav: Planetarna kretanja obećavaju mirnu, ali ne i dosadnu nedjelju. Od vas zavisi hoćete li živjeti povučeno, posvećeni samo poslu i prijateljima ili ćete se „baciti“ u vrtlog dinamičnog društvenog života, uploviti u novu vezu ili barem igru zavođenja.

Zdravlje: Bićete puni energije, radoznali i željni društva i poznanstva. Međutim, psihički umor biće čest pratilac svih vaših obaveza pa ćete se brzo umarati. Slaba koncentracija smetaće vam u poslovnim aktivnostima.

Najbolji dan: 26. avgust

Najlošiji dan: 31. avgust

Blizanci

Posao: Merkur u Lavu povećaće mogućnost iznenadnih poslovnih i materijalnih prilika. Moguća je saradnja koja donosi veću finansijsku dobit ili mogućnost napredovanja na hijerarhijskoj ljestvici.

 

Ljubav: Oni koji su uplovili u novu vezu biće bliskiji s partnerom, a nota razumijevanja koja će se među vama razvijati učiniće vaš odnos čvrstim. Otkrićete da o mnogim stvarima imate isto mišljenje, što će vam pružiti osjećaj olakšanja i povezanost.

Zdravlje: Mars u vašem znaku izložiće vas mnogim stresnim situacijama pa ćete biti preosjetljivi i posvađaćete se za sitnicu. Rođeni u junu biće izloženi raznim zdravstvenim tegobama – pazite na grlo, glasne žice, pluća i štitnu žlijezdu.

Najbolji dan: 27. avgust

Najlošiji dan: 26. avgust

Rak

Posao: Mogli biste posao da postavite na nove osnove, osavremenite tehnologiju ili sklopite poznanstvo koje će promijeniti tok vaše karijere. U skladu s trudom i zalaganjem, očekuje vas i veća zarada.

Ljubav: Od 30. avgusta Venera u Vagi stvaraće vam prolazne emotivne teškoće. Vaše reakcije će biti burne, bez dlake na jeziku govorićete šta mislite i nećete se ustručavati da učinite ono što osjećate u tom trenutku. Pazite se bračnih svađa koje ćete započinjati bez povoda.

Zdravlje: Pijte više tečnosti i zdravije se hranite kako biste otklonili probavne tegobe. Biljni čajevi dobro će djelovati na vaš želudac. Krajem nedjelje bićete manje izloženi stresu i umoru pa ćete se gotovo preko noći osjećati dobro!

Najbolji dan: 29. avgust

Najlošiji dan: 27. avgust

Lav

Posao: Ako žudite za promjenom ili novim, bolje plaćenim mjestom, raspitajte se o mogućnostima – neke su opcije sada ostvarljivije. Boravak Merkura u vašem znaku, pozitivno će se odraziti na bankovnom računu.

Ljubav: U ljubavi će vam od 30. avgusta  naglo krenuti. Oplemenićete svoj erotski život i lakše pronalaziti put do srca voljene osobe. Slobodni, nije isključeno da se u ovoj nedjelji zaljubite na prvi pogled, obnovite odnos iz prošlosti ili se prepustite intrigantnom flertu.

Zdravlje: Sa zdravljem nećete imati većih tegoba. Osjećaćete se punim energije pa ćete uživati u putovanjima, a ako ste na moru u plivanju i ronjenju. Ako ste od nečeg poduže bolovali, u periodu ste kad je moguć brz oporavak.

Najbolji dan: 31. avgust

Najlošiji dan: 26. avgust

Djevica

Posao: Zahvaljujući vladavini vašeg znaka, postaćete borbeniji i ambiciozniji. Vrijedno ćete raditi, biti snalažljivi, a ima i indikacija da ćete bolje zarađivati. No pripazite se brzopletosti i naglih odluka.

Ljubav: Ljubav će kod nekih biti povezana sa saradnjom. Ako dijelite zajedničke interese i dugoročne planove, naročito one na finansijskom planu, uživaćete partnerovu podršku. Nećete pogriješiti ako krenete zajedničkim snagama u ostvarivanje poslovnih ciljeva.

Zdravlje: Sunce u vašem znaku biće zaslužno za vaše odlično raspoloženje. Uživaćete u aktivnom društvenom životu. No povremeno su mogući napetost i anksioznost, što će loše djelovati na vašu probavu.

Najbolji dan: 26. avgust

Najlošiji dan: 28. avgust

Vaga

Posao: U odličnom ste periodu, a naročito će rođeni u oktobru ostvarivati sjajne rezultate. Isticaćete se idejnim rješenjima koja će oduševljavati vaše šefove. Neki će svoju sreću potražiti radeći u inostranstvu.

Ljubav: Događanja će biti neočekivana, ali zato pozitivna. Ne pokušavajte da donosite zaključke ili usmjeravate tok ljubavnih priča. Razvoj nekih situacija odvijaće se na način da na njih nećete moći direktno da utičete. Prepustite se zbivanjima i uživajte jer Venera je od 30.avgusta u vašem znaku!

Zdravlje: Dobar Venerin uticaj biće zaslužan za vaš optimizam i život pun zabave. Zanimaće vas alternativna medicina, zdrava ishrana i meditacije. Ako imate još slobodnih dana godišnjeg, makar preko vikenda otputujte na more.

Najbolji dan: 27. avgust

Najlošiji dan: 30. avgust

Škorpija

Posao: Problemi, zastoji u pregovorima, previranja i zategnuti odnosi u radnom okruženju kvariće vam raspoloženje. Suzdržite se od suvišnih izjava, komentara i kritika, ne prepričavajte drugima kancelarijske tračeve.

Ljubav: Razmišljaćete o greškama i propustima, prisjećati se prošlosti i strahovati od budućnosti. Ako ste u dugoj vezi ili braku osjetićete zasićenost i rutinu, a slučajan susret bi lako mogao da vas uplete u mrežu preljuba i strasti. Budite na oprezu!

Zdravlje: Izlazite iz kriznog perioda pa se vraćaju vaša snaga i elan. Najosjetljivija tačka vašeg zdravlja biće nervi – lako ćete se uznemiriti, biti nemirni i teže spavati pa je moguća i nesanica. Prijaće vam med i čajevi.

Najbolji dan: 29. avgust

Najlošiji dan: 26. avgust

Strijelac

Posao: Merkur u znaku Lava upućuje na intenzivniju saradnju s inostranstvom i strancima, naročito kada je posredi profesionalno usavršavanje, sklapanje novih ugovora ili neki trgovinski poslovi.

Ljubav: Kontakti s prijateljima, sadržajniji društveni život ili putovanja pomoći će vam da promijenite neke stavove, priđete novoj simpatiji ili razriješite emotivne dileme. Nemojte se opterećivati propustima iz prošlosti, nego gledajte vedrije na budućnost.

Zdravlje: Niste baš u sjajnom razdoblju pa možete da osjetite da se brže umarate i gubite energiju. Pripazite na ishranu, naročito ako imate višak kilograma. Dijeta sa što manje ugljenih hidrata brzo bi dala dobre rezultate.

Najbolji dan: 31. avgust

Najlošiji dan: 28. avgust

Jarac

Posao: Da biste bili uspješniji, obuzdajte tvrdoglavost i ponekad priznajte da niste u pravu. Diplomatijom i taktiziranjem lakše ćete se probijati kroz lavirint poslovnih zbivanja i situacija.

Ljubav: Bićete odlučni da donesete značajne ljubavne odluke, bilo da je riječ o stabilizovanju već postojećeg odnosa, ulasku u novu vezu ili sklapanju braka. Ipak, pripazite na nešto nepovoljniji period od 30.8, kada biste mogli da donesete neke pogrešne emotivne odluke.

Zdravlje: Vladavina Device vaš je odličan astrološki period u kom osećate da imate mnogo energije, pa ste u danima kada će vas zdravstvene tegobe zaobilaziti u širokom luku. Najbolje će vas opuštati turistička putovanja.

Najbolji dan: 26. avgust

Najlošiji dan: 29. avgust

Vodolija

Posao: Privatni preduzetnici moraće da ulože mnogo truda i umiješnosti kako bi naplatili usluge ili se pokrenuli s mrtve tačke. Umjetnici će stagnirati u stvaralačkom radu i patiti od manjka inspiracije.

Ljubav: Blistaćete šarmom koji neće biti nametljiv, ali će svako moći da ga prepozna. Susret početkom nedjelje donosi mogućnost da se probude osjećanja. Nije isključena veza s osobom iz drugog grada ili susret sa znancem koji će biti više nego uzbuđujući.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkog naprezanja. Ne nosite teške predmete, a ako ste sportista, pazite se povreda. Povremeno ćete osjećati unutrašnju napetost koju ćete ispoljavati. Možda ste u posljednje vrijeme previše pod stresom.

Najbolji dan: 28. avgust

Najlošiji dan: 31. avgust

Ribe

Posao: Poslovne obaveze zahtijevaće više opreza i pojačanu koncentraciju. Bićete rastreseni, zaboravni i brzopleti, pa će vam trebati više vremena i truda za ispunjavanje svakodnevnih poslova i zadataka.

Ljubav: Ako već nemate volje za razgovor s partnerom, nadoknadite manjak komunikacije tjelesnim dodirima kako bi partner bio siguran u vaša osjećanja prema njemu. Samci, nemojte biti tajanstveni ako vam se neko sviđa. Radije nastupite hrabro i izazovno.

Zdravlje: Ako inače imate problema sa želucem ili bolujete od gastritisa, mogli biste da osjetite jačanje ili povratak neprijatnih simptoma. Ojačajte imunitet mednim pripravcima i trudite se da se što više odmarate i spavate, piše 24sata.hr.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana