Sedmični horoskop: Ko će dobro da zaradi, a ko će imati ludu avanturu na moru

GS
Sedmični horoskop: Ko će dobro da zaradi, a ko će imati ludu avanturu na moru

Pročitajte nedjeljni horoskop od 15. do 21. jula 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Ovan

Posao – Osjećate snažan poriv za dokazivanjem i napredovanjem. Nećete biti zadovoljni postojećim pa ćete sve svoje snage usmjeriti u poboljšanje poslovnog položaja. Najviše će napredovati umjetnici i kreativci.

Ljubav – Lijep Venerin uticaj navješćuje Ovnovima romantične ljubavne razgovore, slanje, primanje ljubavnih poruka i pisanje pisama. Ovnovi u vezama mogli bi se odlučiti na zajednički život, a nekima će ta odluka biti požurena jer je prinova na putu.

Zdravlje – Neriješeni obiteljski problemi kvariće vam raspoloženje, nali zdravlje vam neće biti problematično. Naprotiv, bićete puni energije i prilično izdržljivi. Ako ste na moru, iskoristite blagodati plivanja i umjerenog sunčanja.

Najbolji dan: 18. jul

Najlošiji dan: 20. jul

Bik

Posao – Koncentracija je Bikovima u padu pa vam se mogu potkrasti pogreške. Sredite papire, zapisujte u rokovnik važne podatke i ne oslanjajte se na tuđa obećanja. Mars je u vašem znaku pa ste nestrpljivi i brzopleti. Stanite na „loptu“.

Ljubav – Imate li problema, pokušajte razviti drukčiji pristup u osjećajnim odnosima. Obuzdajte naglost jer se takvim ponašanjem udaljavate od partnera. Pričekajte da voljena osoba otkrije što je muči. Pritom je mirno poslušajte i ne upadajte u riječ.

Zdravlje – Iako će vladavina Raka pridonijeti boljem raspoloženju i većoj vitalnosti, Mars u vašem znaku upozorava da ne pretjerujete s naporima. Pripazite na glavu, osobito sinuse, oči i grlo. Pazite da se ne posiječete na nešto oštro.

Najbolji dan: 20. jul

Najlošiji dan: 15. jul

Blizanci

Posao – Nagli preokreti u poslu imaće smisla povežete li se s pravim ljudima. Vjerujte u svoj poslovni instinkt jer vas dobro služi. Svojim šarmom i pronicljivošću Blizanci će rušiti zapreke i ići ravno ka cilju.

Ljubav – Raščistićete ljubavne dileme. Prije tog trenutka doći će do velike svađe, ali nakon toga sve će biti jasno. Slijedi pomirenje i novi počeci, a zajedničko ljetovanje s voljenom osobom samo će vam potvrditi da se za ljubav uvijek vrijedi boriti.

Zdravlje – Mogli biste imati nalete neraspoloženja, a najviše će vas živcirati ponašanje nekog od starijih ukućana. Pripazite na disajne putrve i pazite da se ne prehladite. Odijevajte se u skladu s vremenskim prilikama.

Najbolji dan: 15. jul

Najlošiji dan: 15. jul

Rak

Posao – Daćete maksimum i truditi da se izborite za što bolji poslovni ugled, što će vam i uspijevati. Bićete nezamjenljivi u kontaktu s javnošću i drugim ljudima, ali pripazite da ne budete indiskretni.

Ljubav – Počinju bolji ljubavni dani pa će Rakovi uspješnije rješavati stare probleme. Neke dvojbe će nestati, osjećaćete se bolje u vlastitoj koži i biti sigurniji u svoje odluke. Nekima će se početi sviđati osoba koju viđaju u svom društvu. Nova veza je na pomolu!

Zdravlje – Sunce u vašem znaku pridonijeće optimizmu i društvenosti. Ali, nisu isključeni trenuci kada biste najradije bili sami i izolirani od drugih, a sve je to posljedica nagomilanog umora.

Najbolji dan: 15. jul

Najlošiji dan: 20. jul

Lav

Posao – Zahvaljujući Merkuru u vašem znaku, probitačni ste, ambiciozni i snalažljivi. Odjednom će svi trebati vaše usluge i vaše znanje pa se nemojte izgovarati umorom, nego idite u korak sa dešavanjima.

Ljubav – Podatna Venera u Lavu čini vas toplim i ljubaznim pa ćete se požrtvovano predati potrebama najbližih. Partnera ćete obasipati pažnjom pa će u vašoj blizini brže zaboraviti na teret svakidnevicee. Samci će se zaljubiti u vrlo šarmantnu osobu.

Zdravlje – Dobro ste raspoloženi, ali previše se iscrpljujete. Nastojite svakom biti na usluzi pa premalo vremena posvećujete sebi. Pripazite se raznih nezgoda, od sunčevih opekotima do raznih padova i povreda.

Najbolji dan: 18. jul

Najlošiji dan: 16. jul

Djevica

Posao – Postajete svadljivi i agresivni, a upravo takvo ponašanje morate izbjegavati i strogo kontroliaati. Bićete zatrpani papirima, iživcirani zvonjavom telefona i vremenom kojeg će biti premalo.

Ljubav – Nepovoljan Merkurov uticaj donosi Djevicama poslovne probleme, ali stvorenu nervozu i umor sami ćete prenositi u ljubavne odnose. Pokušajte razgovorom s partnerom doprijeti do srži osjećajnih problema, jer će ćutanje samo pogoršati situaciju.

Zdravlje – Bićete vidno bolje raspoloženi, što će vas posticati na česte izlaske i zabave do jutarnjih sati. Zdravlje će vam biti dobro, a za vaš unutrašnji mir biće najbitnija sreća u intimnom životu. Ljubav vas pokreće.

Najbolji dan: 17. jul

Najlošiji dan: 19. jul

Vaga

Posao – Mnogo ćete se kretati, komunicirati ili telefonirati, a nadređeni će vas zatrpavati obavezama. Dobro ćete zarađivati ali i trošiti. Isticaćete se radnom učinkovitošću, biti brzi i snalažljivi.

Ljubav – Skladni planetarni uticaji istaći će zavodničko umijeće Vage. Stare veze plamte novim žarom, a u novim odnosima dominira strast i fizička privlačnost. Simpatija će vas razveseliti lijepim poklonom, a možda padne i dogovor za zajedničko ljetovanje.

Zdravlje – Planete iz znaka Lava čine vas energičnima i relativno dobra zdravlja. Putovanja su vam odlično aspektirana, zato je sjajno vrijeme za ljetovanje jer će vam svaka promjena goditi. Uživajte u kupanju i sunčanju.

Najbolji dan: 15. jul

Najlošiji dan: 20. jul

Škorpija

Posao – Uživaćete u stvarima koje ćete sami kreirati i tako dokazati da ste sposobni razviti neke nove vještine koje će unaprijediti vaše poslovne sposobnosti. Sjajno vam se razvijaju i poslovi s inostranstvom.

Ljubav – Izbjegavate kontakt s partnerom i stvarate odstojanje. Ovakvo stanje, iako neće trajati dugo, ipak vas iscrpljuje i može nepovoljno djelovati na vašu vezu ili brak. Moraćete se potruditi da biste ostvarili sklad s voljenim, uklonili sumnje i optužbe.

Zdravlje – Pripazite na prehranu i pobrinite se da unosite dovoljno hranjivih tvari u svoj organizam. To će biti bitno jer su Škorpije uopšteno u periodu smanjenog imuniteta, pa će biti izloženiji raznim upalnim procesima i infekcijama.

Najbolji dan: 15. jul

Najlošiji dan: 16. jul

Strijelac

Posao – Možda će vaš posao zahtijevati da često mijenjate mjesto boravka ili obilazite razne kompanije, kontaktirate s brojnim ljudima ili nekom nešto nudite ili ugovarate. Odlične poslovne veze Strijelci će imati s inostranstvom.

Ljubav – Ljubavni život je pod zaštitom Venere u znaku Lava, iako je moguće da ćete zbog poslovnog stresa biti netrpeljivi prema partneru. Samci, lako ćete doći do ljubavnih podviga. Nadmetaćete se i otvoreno osvajati nečije srce. Druga će strana biti oduševljena s vama.

Zdravlje – Osjećaj napetosti i tjeskobe, biće primjetni u svemu što radite. Morate se naučiti opuštati, kako takva stanja ne bi prešla u stres. No štiti vas naklonjeni Venera i Merkur pa su tegobe prolazne.

Najbolji dan: 19. jul

Najlošiji dan: 16. jul

Jarac

Posao – Neki Jarci se odlučuju za zajam, rješavanje nasljedstva, osiguranja i sl. Dobro pročitajte ugovor koji potpisujete. Budite prisutni na poslovnim sastancima, nametnite se i izborite za svoje ciljeve.

Ljubav – Nije vrijeme za ljubavne prekide jer biste mogli požaliti zbog nepromišljenih postupaka. Vaša sumnjičavost i nezadovoljstvo kvariće vezu ili brak. Ali, uživaćete u Marsovom povoljnom uticaju pa u ljubavi ipak kreće nabolje, a ni romantike neće nedostajati.

Zdravlje – Muče li vas neke tegobe vodićete računa o sebi, odlaziti stomatologu ili obaviti ljekarske pretrage. Ali, većina vaših problema biće psihosomatske prirode. Pokušajte pronaći učinkovit način za opuštanje.

Najbolji dan: 20. jul

Najlošiji dan: 17. jul

Vodolija

Posao – Poboljšajte odnos s kolegama, posebno ako iz bliske prošlosti vučete neke nerazjašnjenje situacije i neugodne svađe. Izvinite se i priznajte počinjene pogreške. Bićete preopterećeni poslovima!

Ljubav – Dobra komunikacija s partnerom podstaće Vodolije na ozbiljno planiranje zajedničke budućnosti. Mnogo toga ćete oprostiti jedno drugom. Dublje razumijevanje između vas i njega učiniće odnos čvrstim i skladnim. Samcima je moguća avantura na moru.

Zdravlje – Moguć je nedostatak energije, sklonost infekcijama i upalama. Vodite računa o sebi, nemojte pretjerano mnogo raditi i ne zanemarujete važnost odmaranja. I sat vremena popodnevnog drijemanja, mnogo će vam značiti.

Najbolji dan: 15.jul

Najlošiji dan: 17. jul

Ribe

Posao – Uspjeh vas očekuje u poslovima povezanim s transportom, putovanjima, komunikacijom sa inostranstvom, trgovinom, ali i farmacijom, knjigovodstvom ili pisanjem. Timski rad donijeće izvrsne rezultate.

Ljubav – Sve su opcije otvorene, iako većina Riba svoju energiju najviše troši na poslove i zarađivanja. Zbog čestih poslovnih putovanja i poznanstava, na tim biste relacijama mogli ostvariti zanimljiv susret. Samci će se zaljubiti u nekog strastvenog, a neki među vama, pak, u osobu na radnom mjestu.

Zdravlje – Naleti pozitivne energije iskoristite za bavljenje fizičkim aktivnostima. U odličnom ste periodu koje će dati dobre rezultate svima koji su na dijeti ili na neki drugi način skidaju višak kilograma. Proljepšaćete se, piše 24.sata.hr.

Najbolji dan: 15. jul

Najlošiji dan: 18. jul

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana