Saturn ulazi u znak Riba u martu i ostaje tu do februara 2026. godine: Mnoge Djevice će biti prevarene, a Rakove očekuje borba

G.S.
Saturn ulazi u znak Riba u martu i ostaje tu do februara 2026. godine: Mnoge Djevice će biti prevarene, a Rakove očekuje borba

Astrolozi objašnjavaju da će Saturn 7. marta 2023. napraviti svoj prelazak iz Vodolije u Ribe, gdje će ostati do 14. februara 2026. godine.

Saturn se prvi put preselio u Vodoliju u decembru 2020. godine, pod poravnanjem poznatim kao Velika konjunkcija.

Ovan

Vama tranzitira 12. poljem što je izazovno. Posebno obratite pažnju kome vjerujete, kome poklanjate pažnju i ljubav. Biće zamki i prevara. Ipak nije sve tako teško jer imate Jupitera koji je u vašem znaku do maja i koji vas štiti i čuva.

Bik

Poslije tri zadnje godine gdje vam je život bio istumban sada na red dolazi mir. Vi ovaj tranzit nećete jako osjetiti. Ipak držite se svojih moralnih načela i biće sve dobro.

Blizanci

Od vas Saturn zahtijeva jako i oštro da obratite pažnju na vašu komunikaciju. Nikako više površna komunikacija, morate da budete precizni i da duboko razumijete ljude.

Rak

Od vas Satrurn traži borbu za sebe na svokom polju. Morate napustiti vašu sigurnu luku i uputiti se u avanturu zvanu život. Sami ali sigurni u sebe! Krenite i vidjećete kakav vjetar u leđa dobijate od Saturna.  

Lav

Vi sada uživajte. Svoje lekcije ste naučili. Bilo je teško i mučno poteklih godina. Sada Lavovski život u svoje ruke i naped!

Djevica

Saturn vam donosi promjene u porodici tj. partnerskim odnosima. Mnoge Djevice će svjedočiti preljubi partnera.

Vaga

Saturn vas unazad i traži da preispitate svaki detalj, momenat vašeg života. Morate sami biti sebi ozbiljan i objektivan sudija jer u suprotnom slijedi bolna kazna. Preuzmite odgovornost za svaki vaš postupak. Ako ste krivi priznajte.

Škorpija

Promjene u emotivnom i duhovnom smislu. U naredne tri godine vi ostvarujete samo prave emotivne odnose.

Strijelac

Vraća vam se optimizam i osmijeh a sve zbog Jupitera. Saturn vas ne zamara. Spremite se na veliku poslovnu promjenu koja vam boji život najljepšim bojama.

Jarac

Od vas ne traži ama baš ništa. Vi njemu predložite ples kroz vrijeme u naredne tri godine. Bićete srećni.

Vodolija

Naredne tri godine neće biti izazovne za vas. Vaš život će potpuno isto izgledati. Jedna utabana i sigurna staza. Ako želite promjene bilo kakve vrste slobodno ih pokrenite!

Ribe

Ribe trebada se glasno bore za sebe kao i da skinu paučinu sa očiju. Ukoliko ovo urade Saturn ih nagrađuje u obliku životne snage i sreće koja će ih pratiti. Ali ako pokušaju da dobiju bilo šta na lijepe oči, ako muljaju, varaju ne bore se glasno i pravično za sebe slijedi oziljna kazna koja će biti bolna i duga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana