Pripremite se: Pomračenje moćnog Supermjeseca u Ribama donosi životne promjene

G.S.
Pripremite se: Pomračenje moćnog Supermjeseca u Ribama donosi životne promjene

Mlad Mjesec 3. septembra pružiće priliku za prilagođavanje potrebama tijela, dok pomračenje Mjeseca u Ribama 18. septembra, kao moć́an Supermjesec, donosi transformativne događaje i nove puteve.

Polako, ali sigurno, prelazimo iz sezone vatrenog Lava u sezonu Djevice, koja će imati značajan uticaj na sve horoskopske znakove. Sezona Djevice (23. avgust – 22. septembar) donosi energiju uzemljenja i prekid radikalnih promjena koje smo iskusili prethodnih mjeseci.

Vladavina Lava od 23. jula donijela je turbulencije i životne promjene. Retrogradni Merkur, koji se završava 28. avgusta, usjmerava nas da razmislimo o proteklim nedeljama i mogućim promjenama u životu.

Mlad Mjesec 3. septembra pružiće priliku za prilagođavanje potrebama tijela, dok pomračenje Mjeseca u Ribama 18. septembra, kao moćan Supermjesec, donosi transformativne događaje i nove puteve.


Ovan

Mantra: „Tečem ritmovima svog srca. Postajem fasciniran svojim unutrašnjim svijetom.”

Nakon energične sezone Lava, sezona Djevice pruža priliku za odmor i brigu o sebi. Počevši od 4. septembra, Mars ulazi u znak Raka, fokusirajući vas na osjećaje i odnose. Pomračenje Supermejseca 18. septembra pokreće vas na duhovno putovanje.

Bik

Mantra: „Sada razumijem da postoji božanski plan za mene.”

Promjene u odnosima su moguće dok Venera prolazi kroz Južni čvor sudbine. Retrogradni Uran od 1. septembra donosi uvid u prošle promjene. Pomračenje Supermjeseca 18. septembra može donijeti važna otkrića u prijateljstvima i saradnjama.

Blizanci

Mantra: „Kada me Univerzum podigne, dajem sve od sebe.”

Sezona Djevice donosi prilike za karijerni napredak i veće novčane iznose. Pomračenje Supermjeseca 18. septembra može donijeti važan sastanak ili obavezu. Posebno se fokusirajte na romantične i prijateljske odnose 14. septembra.

Rak

Mantra: „Ostvarujem sinergiju između svog uma, tela i duha.”

Sezona Device aktivira vašu treću kuću komunikacije. Mars ulazi u vaš znak 4. septembra, donoseći energiju i potrebu za fizičkom aktivnošću. Pomračenje Supermjeseca 18. septembra može donijeti završetak važnih odnosa ili partnerstava.

Lav

Mantra: „Pozivam obilje u svim oblicima da me pronađe.”

Merkur ide direktno 28. avgusta, donoseći jasnost u finansijama. Mlad Mesec 3. septembra pruža povoljan trenutak za finansijske odluke. Pomračenje Supermjeseca 18. septembra može donijeti rješavanje finansijskih pitanja.

Djevica

Mantra: „Ponovo sam rođena u svojoj najmoćnijoj verziji do sada.”
Srećan solarni povratak! Mlad Mjesec 3. septembra pruža najbolje vreme za postavljanje novih namjera. Sezona Djevice donosi transformaciju u karijeri i odnosima, sa posebnim fokusom na 18. septembar i pomračenje Supermjeseca.

Vaga

Mantra: „Podižem svoj status pokazujući svijetu svoje jedinstvene darove.”

Sezona Djevice donosi promjene u odnosima i karijeri. Mars aktivira vaš sektor karijere od 4. septembra, dok Saturn zahtjeva dodatnu pažnju. 14. septembar donosi prilike za romantične i društvene uspjehe.

Škorpija

Mantra: „Vjerujem da će sve ići u moju korist.”

Merkur ide direktno 28. avgusta, donoseći jasnoću u vezi sa karijernim ciljevima. Pomračenje Supermejseca 18. septembra donosi prilike za dublje veze i transformaciju u ljubavi.

Strijelac

Mantra: „Pronalazim savršenu ravnotežu u svim oblastima svog života.”

Sezona Device donosi promjene u profesionalnim i ličnim odnosima. 3. septembar je idealan za razjašnjavanje karijernih ciljeva, dok 14. septembar donosi sreću u romantičnim i prijateljskim odnosima.

Jarac

Mantra: „Proširujem svoje horizonte, gledam u budućnost.”
Sezona Djevice omogućava proširenje horizonta kroz učenje i putovanja. Pomračenje Supermjeseca 18. septembra donosi priliku za sam izraz i duhovni rast.

Vodolija

Mantra: „Stvaram snažne finansijske temelje za budućnost.”

Merkur ide direktno 28. avgusta, rješavajući nesporazume u odnosima. Pomračenje Supermjeseca 18. septembra donosi važne odluke o novcu i resursima.

Ribe

Mantra: „Slijedim svoje blaženstvo – jer je život samo san.”

Sezona Djevice donosi promene u vezama, sa fokusom na odnose i granice. Pomračenje Supermjeseca 18. septembra donosi značajnu transformaciju u vašem životu i odnosi se na buduće dve godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana