Pripadnici sljedećih horoskopskih znakova se smatraju najboljim očevima

GS
Foto: Ilustracija

Ko su, prema horoskopu, očevi koji imaju najbolje osobine koje su nužne za podizanje srećnog djeteta?

Bik

Prvi zemljani znak zodijaka, Bik, biće divan otac. Brižni i velikodušni, Bikovi uvijek žele da njihova djeca budu dobro nahranjena i da uvijek u svemu dobijaju najbolje. Pod vladavinom Venere, planete ljubavi i novca, ovaj znak obezbjeđuje svojoj djeci sve što im je potrebno. Njihova uporna i tvrdoglava priroda pomaže im da nauče djecu da se nose sa odbacivanjem i prevaziđu teškoće.

Jarac

Posljednji od zemaljskih znakova, Jarac, je strog, ali pošten otac. Pod vladavinom Saturna, planete discipline, Jarčevi uče svoju djecu važnosti poštovanja pravila i održavanja ispravnog načina života. To ih čini prisutnim i iskrenim roditeljima. Jarčevi se staraju da njihova djeca postave sebi visoke ciljeve i naporno rade da ih ostvare. Marljivost i naporan rad ovog kardinalnog znaka čine ih jednim od najboljih roditelja u zodijaku.

Djevica

Ovaj promjenljivi zemljani znak poznat je po svom perfekcionizmu. Djevice su orijentisane na detalje i obraćaju veliku pažnju na sve što im je važno. Njihova pouzdanost, inteligencija i briga za sveobuhvatan razvoj deteta čine ih odličnim roditeljima. Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, Djevice imaju odlične veštine zapažanja, što im pomaže u podizanju djece.

Rak

Poslije zemljanih znakova, sledeći na listi najboljih roditelja je vodeni znak Rak. Sentimentalni po prirodi, Rakovima vlada Mjesec, što im daje visoku emocionalnu inteligenciju. Brižni i posvećeni porodici, Rakovi stvaraju atmosferu punu ljubavi za svoju djecu. Tate Rakovi često postaju najbolji prijatelji svoje djece, pružajući im neophodnu podršku i razumevanje.

Škorpija

Posljednji znak na ovoj listi je strastven, intuitivan i emocionalno razvijen vodeni znak Škorpija. Iako nije najočigledniji izbor za titulu najboljeg oca, njihova posvećenost, odanost i inteligencija ih svakako kvalifikuje. Škorpije uče svoju djecu da razumiju surovu životnu stvarnost, da preuzmu odgovornost i žive u potpunosti, prenosi Magazin Novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana