Ovo su najmanje kompatibilni horoskopski znakovi za sklapanje veze

GS
Ovo su najmanje kompatibilni horoskopski znakovi za sklapanje veze

Postoje određeni horoskopski znakovi koji nisu kompatibilni, te zbog svojih različitosti često se suočavaju s problemima u vezi.

Ovo su znakovi koji imaju u potpunosti različite karaktere i koji bi trebali dobro razmisliti prije nego što započnu ljubavnu vezu:

Ovan i Riba

Ovan je energičan, odlučan i iskren u svakom trenutku. Iz tog razloga mu najbolje pristaje uloga vođe. S druge strane, Riba je naročito emotivna i sve prima k srcu. Teži savršenoj ljubavi te je zbog toga Ovan smatra zahtjevnom i emotivno iscrpljujućom.

Lav i Bik

Ovo su dva najtvrdoglavija horoskopska znaka. Gotovo je nemoguće da se usaglase. Osim toga, Lav po prirodi uvijek želi biti u centru pažnje, a Bik ima sporiji i opušteniji pristup životu. Jedina stvar koja im je zajednička je naklonost prema materijalnim stvarima, ali ni to nije dovoljno da njihova ljubavna veza uspije.

Blizanac i Škorpija

Blizanac je izrazito komunikativan horoskopski znak. Konstantno je u potrazi za novim prijateljima i ne oklijeva pokazati sve što osjeća. Međutim, Škorpija je ljubomorna i manipulativna, što će dovesti do kraha veze, prenosi Klix.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana