Ovo su najgore osobine svakog znaka

srbijadanas.com
Ovo su najgore osobine svakog znaka

Pročitajte jedan od najsurovijih horoskopa koji bez dlake na jeziku otkriva najveće mane svakog znaka.

Ovan

Voli žene, ali ih često gleda samo kao seksualne objekte, a čim "završi posao" okrenuće se i otići zadovoljan što je lupio još jednu recku. Brzoplet je, a ego mu je toliko izražen do te mjere da ni sam ne zna kakva se reakcija može očekivati ako se osjeti ugroženo ili uvređeno.

Bik

Hedonista, i to onaj koji nema granice ni u čemu. Lijen i tvrdoglav, a gotovo da ne postoji situacija koja bi ga natjerala da prizna da nije u pravu. Veliki je materijalista, ali takve stvari ga motivišu da bude uspješan u poslu i izađe iz svoje oaze komfora.

Blizanci

Zbog svoje podvojene ličnosti, koliko dobrih, toliko imaju i loših strana. Privlačni su i znaju da dopru do ljudi, ali nemojte to da vas to zavara jer ih dubinski i trajni odnosi ne zanimaju. Kontradiktorni su i danas će biti u stanju da vam skidaju zvijezde s neba, a već sutra mogu da vas ignorišu.

Rak

Vrlo promjenljivog raspoloženja. Često se ljute, a da zapravo ni sami ne znaju razlog tome. Dodatni problem je što kad se naljuti jako teško možete doprijeti do njega i izvući bilo koju informaciju. Osjećanja teško pokazuju, ali su jedan od najosjećajnijih znakova.

Lav

Diktator, ne priznaje svoje greške, mogu daleko dogurati u životu, ali će neminovno zbog svoje prirode steći mnogo neprijatelja na tom putu. Ukoliko ima moć, okolina je nastradala.

Djevica

Dobri su u svemu što rade, ali saradnicima i okolini nije lako. Kako su sitničavi prema drugima tako su i samokritični. Materijalisti su i uvijek sve moraju dobro da izanaliziraju. Imaju boemsku crtu pa su podložni alkoholu ili kocki.

Vaga

Iskrenih su emocija, ali njihov karakter nije baš izgrađen. Umiju biti hirovite, a i neurotične. Drugima često djeluju neiskreno i dvolično jer će dosta stvari prećutati samo da ne bi stupile u konflikt sa nekim.

Škorpija

Depresivne i misteriozne. Često se krije iza maske zezatora, uspješne u poslovima koji zahtijevaju dinamiku – marketing, promoter itd. Voli drogu, a ako je droga previše ekstremna, alkohol ima ulogu vode. Jako je ljubomoran, impulsivan i osvetoljubiv.

Strelac

Kao i lavovi, ne priznaju kada su pogrešili. Njihova mora biti posljednja, drugima vole da otkrivaju nepoznate, nove stvari što bi u njihovom slučaju u prevodu značilo vole mnogo da pametuju. Sa njima se može sarađivati, znaju sa ljudima i nisu podložni predrasudama.

Jarac

Materijalista, lijen i tvrdoglav. Može da izraste u matematičara ili programera, ali uglavnom budu niko i ništa. Ako se prihvate nekog posla, mogu da ga urade do perfekcije, a može im biti i mrsko pa da sve to propadne. Cinizam i bahatost im nisu strani.

Vodolija

Izuzetno promjenljive naravi, inteligentni i svestrani. Dobri su prijatelji, ali zbog svoje surove iskrenosti mogu lako doći u konfilkt. Skloni su alkoholu i švrljanju.

Ribe

Njihov najveći problem je kriza identiteta i kontradiktornost. Upravo zbog toga lako mijenjaju raspoloženja. Umiju biti veoma emotivni, da se zaplaču za svaku sitnicu, a s druge strane mogu vas vrlo svesno i hladnokrvno do srži povrediti.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana