Ovi znakovi će imati para na pretek u novembru

GS
Foto: Ilustracija

Novembar će biti izuzetno sretan za pojedine znakove horoskopa.

Jedni će promijeniti posao i preći na bolje i plaćenije mesto, drugi će požnjeti uspjeh u karijeri u koju ulažu velike napore, a biće i onih kojima stižu bonusi i povećanje plate.

Bik – Sjajan početak

Rođeni u znaku Bika imaće sjajan početak mjeseca. Na poslu će vas hvaliti, vaše ideje i sugestije će biti cijenjene, a za svoj rad bićete finansijski nagrađeni. U drugoj polovini novembra ćete se suočiti sa preprekama na poslu. Posao će imati procvat, ali kako mjesec bude odmicao, morat ćete mnogo da se mučite zbog nesuglasica sa kolegama i šefovima. Finansije će biti dobre na početku ali mogući su nepredviđeni troškovi kasnije tokom mjeseca.

Blizanci – Povećanje plate

Blizanci su spremni za nove prilike na poslu, velike šanse i povećanje plate. Vaš rad će biti cijenjen, a rezultati govore za vas. Tokom novembra možete dobiti priliku za posao u inostranstvu što će značajno povećati vaše finansije. Vaši sjajni rezultati neće ostati neprimijećeni, pa očekujte povećanje plate do kraja novembra. Sve u svemu biće ovo odličan mjesec za vas.

Lav – Miljenici sreće

Lavovi će ovog mjeseca požnjeti plodove svog napornog rada prethodnih mjeseci, a rezultati su jasni. Bićete pravi miljenici sreće i favoriti kosmosa u novembru, pa vam novac stiže sa svih strana. Ne budite rasipnički raspoloženi i ekstravagantni, pokušajte da uštedite i pametno uložite. Uživajte u obilju novca i prepunom novčaniku samo mudro upravljajte svojim finansijama, posebno u drugoj polovini mjeseca, prenosi Ekspres.ba

Vaga – Unosan posao

Rođeni u znaku Vage dolaze na vodeće pozicije i imaće fantastičan uzlet u karijeri. Očekuje vas se veliko povećanje plate što će vas dodatno motivisati, jer shvatate da vaše zalaganje i vrijedan rad nisu bili uzaludni. Imaćete priliku za putovanje u inostranstvo što će vam dodatno uvećati prihode. Saradnja sa strancima donijet će vam ogroman novac koga ćete imati na pretek. Nije loše da nešto ostavite sa strane kad vam sad ovako dobro ide.

Strijelac – Stižu nagrade

Stabilnost i zadovoljstvo finansijama biće ključni za rođene u znaku Strijelca u novembru. Stižu nove prilike za posao, putovanje u insotranstvo i uspješan nastup pred stranim partnerima. Vaši pretpostavljeni će biti zadovoljni vašim radom, a vi ćete dobiti visoke novčane nagrade i bonuse. Šefovi računaju na vas posebno u saradnji sa strancima, pa se nemojte premišljati ukoliko vam ponude neku od vodećih pozicija koja će dodatno učvrstiti vašu poziciju ali i donijeti novo povećanje plate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana