Ovi znaci rođeni su da budu bogati!

GS
Ovi znaci rođeni su da budu bogati!

Astrolozi tvrde da horoskopski znak u mnogome može da odredi i našu sudbinu. U zvijezdama su zapisane neke naše težnje, mane i vrline te se položajem planeta one mogu više izraziti i podstaći nas na djela.

Neki znaci horoskopa su miljenici planeta, te im sve ide od ruke. Kada je riječ o novcu, četiri pripadnika Zodijaka predodređena su da budu milioneri. Pogledajte da li ste među tim srećnicima.

Bik

Bikovi su ponekad opsjednuti snovima o bogatstvu: ljubav prema novcu im je u krvi. Među svim horoskopskim znacima, oni su više orijentisani na bogatstvo od drugih. Njihova bitna prednost je što znaju kako da uštede zarađeni novac. Najvažniji cilj Bikova je da se okruže lijepim, ukusnim, kvalitetnim stvarima i žive u maksimalnom komforu. Za to je potreban novac. U astrologiji, Bik predstavlja drugu kuću - prebivalište finansija: oni ne moraju da se prisiljavaju da rade, a sudbina im je u tome naklonjena. Najviše od svega, Bikovi cijene stabilnost, pa su im potrebne određene garancije na poslu: fiksno vrijeme odmora, dobro osiguranje, plata uviek istog datuma.

Ovan

Od djetinjstva Ovan ne može da sjedi na jednom mjestu. Sa godinama to se manifestuje i u njihovoj karijeri: predstavnici ovog znaka ne vole dugo da rade u jednoj oblasti. Razlog je i buran temperament i želja da se postigne više, ali možda na nekom drugom polju. Beskonačno rastuće ambicije Ovna su njihov motor napretka. Jaka volja, takmičarska. Nije iznenađujuće što se u životu najugodnije osjećaju impozantno ležeći u upravničkoj fotelji i dajući naređenja. Neophodan uslov za veliku zaradu je zadovoljstvo u radu. Međutim, uprkos tome, velike sume novca ne ostaju dugo u njihovim džepovima. Prirodna hrabrost i impulsivnost ih često čine herojima – policajcima, vatrogascima... Profesije u kojima mogu da zarade ogromno bogatstvo: novinarstvo, sportski trener, poslovni analitičar, arhitekta, dizajner enterijera, promoter, političar, TV voditelj.

Djevica

Pedantne Djevice takođe imaju osećaj za luksuzan način života. Njih odlikuju delikatnost, perfekcionizam i škrtost, ali za razliku od svega toga, u svom arsenalu imaju koristan kvalitet – sposobnost da žive zaista udobno. U astrologiji, ovaj znak je povezan sa šestom kućom, koja je odgovorna za zdravlje, rad i službu. Djevice su potpuno zadovoljne i svojim profesionalnim rastom i bogatstvom koje im dolazi tokom vremena. U periodu od 20 do 30 godina mogu da kolebaju između nekoliko oblasti djelovanja prije nego što se konačno odluče za izbor puta. Ljudi se napreduju na ljestvici karijere ne samo u koracima, već u impresivnim skokovima preko nekoliko stepenica. Oni će napredovati u izdavaštvu, uređivanju, medicini, računovodstvu, lingvistici i ishrani. Kao šefovi se trude da budu ljubazni i pošteni.

Lav

Sigurni smo da ste očekivali da vidite ovaj horoskopski znak na Olimpu bogatih. Lav je "kralj" među znacima Zodijaka. Pa, kako mogu biti siromašni s takvim statusom? Lavovi sa razlogom prednjače na rang-listi najbogatijih – njihove ambicije i neutaživa želja za pokazivanjem su tolike da ih to osjećanje gura da svakodnevno uvećavaju svoje bogatstvo. Stalno treba da se ističu - tako su napunjeni energijom. U svom radu ne traže spoljnu podršku, već ciljano i sami idu ka zacrtanom cilju. Ne mogu se žuriti: Lavovi rade u svom ritmu. Kada je novac u pitanju, da bi bili zadovoljni, potrebno je da dobiju iznos sa puno nula. Još jedan podsticaj bogatstvu je porodica: važno im je da ponesu zaradu kući kako bi pokazali svojoj drugoj polovini kako se dobro nose sa ulogom hranitelja, piše direktno.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana