Ovi horoskopski znakovi konačno će pronaći ljubav i tu nije kraj – pare će im padati s neba ove zime

GS
Foto: Ilustracija

Ove horoskopske znakove očekuje period pun ljubavi, dobrog zdravlja i novca.

Bik

Vrijeme je da preuzmete potreban rizik – sad ili nikada! Možete se vratiti u prošlost i razmotriti šta je to što vas je tada promijenilo, a sada vam može otvoriti nove horizonte. Najpovoljnije promjene očekuju vas na polju karijere. Ovo je sjajan period za povezivanje, komunikaciju i druženje. Nećete se osjećati usamljeno, dogodiće se divna poznanstva i prijateljstva. Bikovima ljubavni život postaje dinamičniji i donosi više optimizma. Partner vas razumije, želi vam u mnogim stvarima pomoći i vi to cijenite.

Djevica

Vrijeme je da uzmete zaslužene nagrade, tokom zime vidjeće se sve vaše sposobnosti. Naučite da prihvatite komplimente, jer svaku pohvalnu riječ zaista i zaslužujete. "Isijavate" strasti i autentičnost, vaše raspoloženje je u ovoj sezoni nevjerovatno. Budući da su Djevice inovativne to im donosi povoljne promjene u biznisu. Zima će popraviti stvari koje se tiču srca – oporavljate se uspješno od bivših ljubavi. Sve što radite sada se može odnositi na vašu budućnost. Oni koji su u vezi uspeće da se fokusiraju na pozitivno i riješe neke stare konflikte. U ljubavi dobićete potpuno nove uvide i perspektive!

Jarac

Zima je za vas čarobno vrijeme! Godina je bila puna hrabrosti, težnji, sve što ste naučili sada može da se promijeni. Jarci su spremni za sve nove uloge i dobitke! Spremni ste sami da kreirate novi život i veliki napredak. Tačno znate šta želite i što vam je potrebno da ostvarite ciljeve.

Puni ste optimizma, vaša aura je svijetla, a energija čista. Ovo je predivan period da se povežete drugima, ali da izdvojite neko vrijeme za sebe i više se opustite, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana