Ovi horoskopski znaci su najiskrenija bića, vjeruju u ljubav i mir

G.S.
Foto: Ilustracija

Da li vas intrigiraju čiste duše, oni pojedinci koji kao da bez truda odišu pozitivnošću? U astrologiji se vjeruje da određeni horoskopski znaci posjeduju iskrene duše, šireći radost i dobrotu gdje god da se nađu.

Ovo su četiri znaka koja su sinonim  za iskrenost.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj njegujućoj i saosećajnoj prirodi. Zahvaljujući vladavini Mjeseca, oni su u dubokom kontaktu sa svojim emocijama i posjeduju urođenu sposobnost da saosećaju sa drugima. Njihova istinska briga za dobrobit onih oko njih čini ih prirodnim negovateljima i osobama od povjerenja. Ako tražite utjehu i razumjevanje, Rak će vas sigurno saslušati bez osuđivanja.

Ribe

Ribe su oličenje empatije i osjetljivosti. Pod upravom Neptuna, planete snova i duhovnosti, oni posjeduju duboko razumjevanje ljudskog iskustva. Njihova saosećajna srca vode ih da pomognu onima kojima je potrebna, često žrtvujući sopstvene potrebe zarad drugih. Ako ste u potrazi za prijateljem koji vas zaista razume na nivou duše, ne tražite dalje od Ribe.

Djevica

Djevice na prvi pogled mogu izgledati rezervisano, ali ispod njihove mirne spoljašnjosti krije se zlatno srce. Pod vladavinom Merkura, oni posjeduju oštar um i oštro oko za detalje. Njihova altruistička priroda ih primorava da ponude praktičnu pomoć onima kojima je potrebna. Ako tražite smjernice ili praktična rješenja za životne izazove, Djevica će vam pružiti dobre savjete sa iskrenošću i poniznošću.

Vaga

Vage su mirotvorci zodijaka, vođeni dubokom željom za harmonijom i ravnotežom. Pod vladavinom Venere, planete ljubavi i lepote, oni posjeduju urođeni šarm i gracioznost koja privlači druge k sebi. Njihova diplomatska priroda omogućava im da vide obe strane u svakoj situaciji, što ih čini odličnim posrednicima i osobama od povjerenja. Ako vam je potreban prijatelj koji će uvek nastojati da vidi najbolje u vama i drugima, Vaga će vam biti nepokolebljiva podrška, navodi Astro Talk.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana