Ovi horoskopski znaci su „kraljevi“ ljeta

GS
Ovi horoskopski znaci su „kraljevi“ ljeta

Vrućine su već počele, a iako smo se svi radovali toplim danima, kupanju i dobroj energiji, ovi horoskopski znaci zauzimaju svoj „tron“ kao „kraljevi“ aeta.

Puni su energije i znaju šta žele da urade, a da li ste i vi među njima?

Ovan

Ako je neko pun energije i raspoložen za avanture – to su Ovnovi. Njihova „ludačka“ energija dolazi do izražaja ljeti. Toplo vrijeme, čak i noću, njima je signal za dobar provod, avanturu i ideje koje nikom drugom ne padaju na pamet. Oni ljeto koriste na aktivan način, a ako je odmor u pitanju, čak i mirno mjesto sa njima postaje pravi film. Ovnovi kao da se probude kada počne ljeto i tada se vode onim „nebo je granica“, a često vole da na spontani način otputuju na neku interesantnu destinaciju, pa makar i sami.

 Lav

Lavovi sebe smatraju „Suncem horoskopa“, pa tako je ovo njihova sezona. Ako su slobodni – ovo je njihovo vrijeme da zablistaju i krenu u „lov“ na ljubav o kojoj često pišu scenarije u glavi. Obožavaju da upijaju toplo vrijeme, pa ih tako sigurno možete zateći da su prvi u redu za bazene ili da se uveliko spremaju za neku tropsku destinaciju. Ovog ljeta, kao i svakog, spremni su na putovanja, festivale, dobro društvo, ali i nova poznanstva.

Strijelac

Strijelčevi u korak sa Ovnovima smišljaju nove avanture. Ljeto i putovanja njima imaju znak jednakosti između i vjerujte da već u svojoj misaonoj mapi imaju isplanirane neke destinacije koje nikada nisu posjetili. Žele da na svojim avanturama upoznaju nove ljude. Ljeto je za njih vrijeme slobode.

Blizanac

Evo naših „socijalnih leptirića“ zodijaka – Blizanci. Gdje je provod, tu su i oni. Novi stajlinzi i plan svih mogućih festivala nalaze se u rukama Blizanaca kada dođe ljeto. Vole dobro društvo i jedva čekaju da sa njim krene u dobre provode.

Vodolija

Vodolije su kreativci i teže slobodi, ali da uvijek sve „dobro teče“, stoga je ljeto za njih idealna sezona. Oni su najsrećniji u ovom periodu, a kao idealnu kombinaciju vide društvo i dobru muziku. Zato će željeti češće da uživaju u provodima, pa makar oni bili u vidu kućnih variajnti, navodi TimesofIndia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana