Ovi horoskopski znaci bi mogli da probuše kašiku ovog ljeta, dok još nije kasno

GS
Ovi horoskopski znaci bi mogli da probuše kašiku ovog ljeta, dok još nije kasno

Ljeto je uveliko počelo, vrijeme kada se sunce smješka, a avantura vreba na svakom koraku. Da bismo vam olakšali i razveselili ovo vrelo godišnje doba, prenosimo astrološki vodič za one hrabre koji su spremni da probuše kašiku i iskoriste ljeto punim plućima.

Ovan

Ovnovi su poznati po svom avanturističkom duhu i hrabrosti. Ako ste Ovan, vaš moto ovog ljeta je “Probudi divljeg bika u sebi”. Dosta je bilo dosadnih obaveza i rutine! Sada je vrijeme da pokažete svoju hrabrost i krenete u neku ludu ljetnju avanturu. Isprobajte bandži jamping, oprobajte se u surfanju ili jednostavno preskočite posao i otiđite na spontani put. Ponesite kašiku za svaki slučaj - nikad ne znate gde ćete završiti!

Blizanci 

Blizanci, vi ste kameleon horoskopa, uvijek spremni za promjene i nove izazove. Ovo ljeto, vaš moto je “Probudi skitnicu u sebi”. Zaboravite na rutinu i obaveze, ovo je vrijeme za nove avanture i istraživanje. Proputujte evropske gradove, upustite se u nevjerovatne razgovore s nepoznatima, probajte egzotičnu hranu i plešite do zore. Vaša kašika će biti neizostavni alat u ovom kulinarskom putovanju.

Lav 

Lavovi, vi ste kraljevi i kraljice ljeta! Vaš moto ove sezone je “Probudi umjetnika u sebi”. Nemojte samo sjedeti pored bazena, već se upustite u razne umjetničke projekte. Ples, slikanje, pisanje, gluma - izaberite šta vam najviše leži i pustite mašti na volju. Pokažite svijetu svoj kreativni talenat i neka vas svi čuju! Vaša kašika će vam služiti kao palica dirigenta u ovom spektaklu.

Škorpija

Škorpije, vi ste znatiželjni i misteriozni, a vaš moto ovog ljeta je “Probudi detektiva u sebi”. Umjesto da samo ležite na plaži, istražujte tajanstvene lokacije, pratite tragove i rešavajte zagonetke. Možda ćete otkriti neku davno izgubljenu tajnu ili rasvetliti misteriozne slučajeve iz prošlosti. Vaša kašika će vam biti verni partner u ovom detektivskom poduhvatu - ko zna kada će vam zatrebati za neki neobičan trag!

Vodolija 

Vodolije, vi ste avanturisti i humanitarci u duši. Vaš moto ovog ljeta je “Probudi putnika u sebi”. Zaboravite na udobnost svoje sobe i krenite u avanturu volontiranja ili istraživanja egzotičnih kultura. Pomozite lokalnoj zajednici, upoznajte različite ljude i otvorite svoj um novim iskustvima. Vaša kašika će vam biti priručan alat za pomoć i dijeljenje hrane sa svima kojima ćete se sresti na ovom putu.

Ribe 

Ribe, vi ste sanjari i romantičari, a vaš moto ovog ljeta je “Probudi maštara u sebi”. Ovo je vrijeme za upuštanje u romantične veze, izražavanje svojih osjećanja i kreativno izražavanje. Pišite ljubavna pisma, komponujte pjesme ili organizujte piknik pod zvijezdama za voljenu osobu. Vaša kašika će vam poslužiti kao romantičan štapić za miješanje ovih slatkih emocija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana