Ove znake Zodijaka očekuje prava igra sudbine!

GS
Ove znake Zodijaka očekuje prava igra sudbine!

Bliska budućnost donosi velike promjene u životima ova dva znaka Zodijaka.

Pravo je vrijeme da se suoče sa izazovima!

 OVAN

Vi ste znak koji će morati da ide na sve ili ništa. Vas očekuju velike promjene na koje u ovom trenutku niste spremni ali ne postoji mogućnost da bilo šta izbjegnete. Na vama je da razmislite o tome šta želite, i da ni u kom slučaju ne odustajete od onog do čega vam je stalo. Vama će zadnji dani avgusta i prvi dani septembra donijeti niz promjena. Moraćete da se zapitate šta je zapravo ono sto hoćete i šta je ono sto vam treba za sreću. Neki od vas će morati da razmisle da li žele da daju još jednu sansu nekome iz prošlosti.

Istina je da osoba do koje vam je stalo  nije bila fer prema vama. Da je  neke stvari sakrila od vas, ali sada se iskreno kaje. Voli vas,  i ukoliko joj date šansu, ta osoba bi mogla i na djelu da vam dokaze i pokaže koliko su velike njene emocije.

Sa druge strane, pripadnici vašeg znaka koji su sada u vezi bi trebalo da se zapitaju da li su spremni  za novi korak u vezi. Jer, vrlo je moguće da ćete biti zaprošeni u danima koji su pred nama.  Samo vi znate da li je to ono sto hoćete i da li to može da vas  usreći. Ako volite iskreno, onda treba da se radujete. Idete na sve ili ništa, jer od te vaše odluke zavisi vaša budućnost, bas kao i vas zivot. 

BLIZANCI

Vi ste znak koji će doživjeti mnogo toga u danima koji su pred nama. Moraćete prije svega dobro da razmislite o tome da li postoji neko prema kome gajite iskrene emocije. Da li je za vas u ovom trenutku najbolje da se vratite na staze prošlosti ili da jednostavno krenete dalje, to samo vi znate.

No, istina je da  će vam neko ko vas je imao i povrijedio, tražiti oproštaj. Vi sada morate da idete na sve ili ništa, i da dobro pazite šta ćete uraditi i koji ćete potez napraviti. Činjenica  je da sada niste sigurni u to šta vam tačno treba za sreću, ali je od presudne važnosti da razmislite šta želite. Ne smijete nikome davati lažnu nadu, niti  dozvoliti sebi da ostanete tamo gdje  niste srećni. Neki pripadnici vašeg znaka će u danima koji su pred nama dobiti priliku da se ostvare na polju karijere. To  je svakako ono sto ste i zaslužili kada se uzme u obzir koliko ste radili. Vaš rad i trud će biti isplaćen na pravi način.

Naravno da će novo radno mjesto da zahtijeva mnogo truda i rada, i da će ovo na neki način biti rizik, jer ćete ići na sve ili ništa, ali ne brinite se… Jer, ovog su puta  zvijezde na vašoj strani tako da nema nimalo sumnje da vam slijedi period kada vam sreće nece faliti. I to je najvažnije od svega.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana