Ovaj horoskopski znak vas nikad neće zadovoljiti u krevetu

Agencije
Ovaj horoskopski znak vas nikad neće zadovoljiti u krevetu

Osobe rođene u znaku Ovna su poznate po mnogim stvarima, strast je jedna od njih. Međutim možda niste znali da su takođe pored strasnih, u isto vrijeme i sebični ljubavnici. To ide jako daleko i teško je izliječivo, tako da ako očekujete od vašeg Ovna da u toku veze postane darežljiviji i barem krene da pokušava da vas zadovolji, velika je vjerovatnoća da ste uzaludni optimisti.

Ovnovi često umiju od svog partnera da iscijede i posljednju kap strasti i sami sebe opskrbe neslućenim zadovoljstvima, dok u isto vrijeme povratna usluga izostane.


Pored sebičluka, karakteristična je dominacija u seksu i glavnu riječ uglavnom vode oni. Mnogi svjetski imperatori i diktatori su rođeni u ovom znaku i nema sumnje da su taj nagon za vlašću povukli iz astrologije. To takođe objašnjava u mnogome i prvi dio teksta.

U isto vrijeme čest simptom kod Ovna jeste tzv. "zapaljivost", pa tako oni umiju da se vrlo lako vežu za određenu osobu i zariju zube u nju sve dok je ne osvoje. A naravno, gdje je laka zapaljivost, lako se i ugasi strast. Tako im nije potrebno mnogo vremena da odbace osobu za koju su se tako čvrsto vezali u kratkom roku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana