Ovaj horoskopski znak prolazi kroz burna vremena

GS
Ovaj horoskopski znak prolazi kroz burna vremena

Svima u životu naiđe jedan ovakav period! Trenutno je jedan horoskopski znak pod uticajem teških životnih lekcija koje dolaze sa promjenama na svim frontovima.

Južni Mjesečev čvor u ovom znaku donosi turbulentne događaje koji ispituju snagu i spremnost na transformaciju. Prijateljstva, ljubavne veze pa čak i dugotrajne veze su podložne iskušenjima. Ovaj period zahtijeva oslobađanje od starih obrazaca i eliminisanje ljudi koji vam crpe energiju.

Znak o kojem je riječ je Vaga. Bez obzira da li je u pitanju sunčev znak, podznak, Mjesec ili Venera u Vagi, osobe sa ovim astrološkim pozicijama suočavaju se sa intenzivnim izazovima. Njihova vladajuća planeta Venera je u kvadratu sa Saturnom i Neptunom na 29. stepenu, što dodatno komplikuje situaciju. Ovaj aspekt donosi nemir, neprospavane noći, haotične misli ali i važne poruke kroz snove, slučajne pjesme i nasumična poklapanja na satu.

U ljubavi takođe nećete biti pošteđeni turbulencija. Sada je vrijeme da prepoznate nedostatke u vašem odnosu i da oslobodite sebi vrijeme od veza koje vas ne ispunjavaju. Jupiter u devetoj kući podstiče putovanja u inostranstvo. Ako vam se pruži prilika, razmotrite odlazak negdje na nekoliko dana. Na dalekoj destinaciji vas može pozitivno iznenaditi nova osoba ili neko važno otkriće, prenosi Krstarica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana