Ova tri znaka očekuje težak period

Novosti
Ova tri znaka očekuje težak period

Poznati ruski astrolog Pavel Globa donosi prognozu za maj 2024. On je odgonetnuo koji će to horoskopski znaci u maju biti miljenici sreće, a kojima mnogo toga neće ići od ruke.

Maj mjesec donosi velike nevolje Bikovima, mogući su problemi u karijeri, a neki će morati i da biraju između poslovnog i ličnog života.

Ovnovima se savjetuje da više pažnje posvete partneru i njegovanju odnosa sa njim, inače se fatalni sukobi ne mogu izbjeći.

Blizanci mogu da očekuju nova poznanstva, uglavnom romantične prirode. Postoji šansa da upoznate pravu ljubav, a za one koji su već u vezi, biće korisno da porade na svojoj vještini izbjegavanja sukoba.

Rakove takođe očekuje dobar mjesec. Maj će im otvoriti nove mogućnosti i na profesionalnom i na ljubavnom planu.

Lavove čeka veoma aktivan mjesec. Da biste ostali na vrhu, u maju ćete morati stalno da budete u centru pažnje i da naporno radite kako biste postigli željene uspjehe.

Djevice su veliki radoholičari, ali Globa savjetuje da u maju održite ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Ne zaboravite na sopstvene interese i ne vršite pritisak na partnera.

Vage je Globa upozorio na svađe u porodici i sa partnerom. Radite na sebi kada je riječ o komunikaciji i taktu, tada ćete moći da uspostavite normalnu komunikaciju. Ne dozvolite da sami sebe izbacite iz takta.

Škorpije bi trebalo da budu oprezne i da ne daju obećanja koje ne mogu da ispune.

Astrolog je za Strelčeve predvidio susrete sa prošlošću, a Jarčevima obećavajuća poznanstva.

Vodolije i Ribe u maju čeka nevjerovatan procvat. Mjesec će proći bez mnogo iznenađenja, a biće vam prijatno i fino.

Poznati Rus naglasio je da će najbaksuzniji datumi biti i 5. i 6. maj, dok su najpovoljniji 16, 17, 23. i 30. maj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana