Ova tri horoskopska znaka imaće najviše sreće u januaru

Agencije
Foto: Ilustracija

Januar će za mnoge biti srećan mjesec, a najviše za ova tri znaka.

Vodolija
Vodolijama će početak godine ostati u lijepom sjećanju. S Venerom u njihovom znaku, biće optimistični, druželjubivi i uživaće u životu. Ovo je pogodno vrijeme za nove susrete i romantične doživljaje, dok će parovi dobiti priliku zbližiti se. Kraj mjeseca donosi im sreću na poslovnom i financijskom planu.

Jarac
Iako će im retrogradni Merkur kvariti planove sve do 17. januara, druga polovina mjeseca biće im prilično povoljna. Doživjeće uspjeh na poslu, pa tako mnoge očekuje napredovanje ili pronalazak bolje plaćenog radnog mjesta. Sam kraj mjeseca rezervisan je za ljubav. Samci bi mogli ostvariti zanimljivo poznanstvo, dok će parovi postati prisniji, prenosi N1.

Ribe
Ribama će početak godine donijeti priliku da poboljšaju odnose s ljudima koje vole, ali i da učvrste poslovne kontakte. Podrška okoline donijeće im uspjeh na poslovnom planu. Intuicija će ih voditi kroz život pa će donositi mudre odluke, a jedino na što bi trebali paziti je da se ne svađaju s članovima porodice. Krajem mjeseca Venera ulazi u njihov znak i donosi im ostvarenje ljubavnih želja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana