Ova dva horoskopska znaka definitivno imaju svog anđela čuvara

GS
Ova dva horoskopska znaka definitivno imaju svog anđela čuvara

Svaki znak Zodijaka, prema astrologiji, ima svog anđela ili arhangela koji je s njim povezan i kojeg može smatrati ličnim čuvarom.

Anđeo ima zadatak da olakša najveći teret koji je život tom znaku dodelio.

Anđeli zodijaka pomažu nam da bolje razumemo svoj astrološki znak i njegovu ulogu na našem životnom putu, u ličnom razvoju i životnoj svrsi. Zašto smo se rodili baš u tom znaku i čemu nam on ‘služi’, kakve nam prirođene vrline i ličnost daje? Anđeli nas takođe čuvaju i, prema vjerovanjima, možemo im se obratiti za pomoć.

Međutim, postoje horoskopski znakovi koji su više prizemljeni i fokusirani na ovozemaljsko. A tu su i drugi znakovi zodijaka koji su više u skladu s duhovnošću, religijom, svemirom i višom silom. A ova dva horoskopska znaka imaju najjače veze sa svojim anđelom čuvarom…

Ribe
Poznato je da su ribe najduhovniji znak zodijaka. Duboko su maštovite, intuitivne i saosećajne prema emocijama drugih ljudi oko sebe. Ovom vodenom znaku lako je da stvori dublju vezu s ljudima i duhovnim energijama jer su vidovitiji i usklađeniji sa svojim anđelima čuvarima od većine drugih. Stalo im je do ličnog rasta i stvaranja vrijednog života, pa pozivaju anđele čuvare da njima – ali i drugima – pomognu na tom putu.

Anđeo čuvar riba je arhanđeo Barakiel, čuvar dobrote, vere i vidovitosti. Ribe su dobre u istraživanju svoje duše i osjećanja, a Barakiel im je iscelitelj i vodič u tome.
odolija

Vodolije
Ovaj vazdušni znak je slobodan mislilac koji stalno sve preispituje. Ali, kada vjeruju u nešto, poput moći i odgovora iz neočekivanog izvora, vjeruju u to. Oni to jednostavno prihvaatju. Izuzetno su otvoreni za nove načine razmišljanja i djelovanja i dobro razumeju što se događa u svijetu. Sa svojom snažnom željom za stvaranjem pozitivne promene u svijetu, kanališu svoje duhovne uvide kao vođstvo.

Anđeo čuvar Vodolije je arhanđeo Gavrilo, anđeo svijetlosti, koji predsedava nebeskim dvorom. Gavrilo donosi slobodno mišljenje, humanizam, otkrivenja, nadu i istinu, prenosi Miss7.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana