Ova četiri horoskopska znaka imaće najgore ljeto

GS
Ova četiri horoskopska znaka imaće najgore ljeto

U toku je mnogima omiljeno godišnje doba do kojeg se odbrojava cijele godine. Ipak, iako smo uvjereni kako nas čeka najljepši period bez mnogo stresova i problema, nisu svi te sreće.

Naime, zbog određenih će astroloških dešavanja neki znakovi Zodijaka mrvicu ispaštati kada je potpuno uživanje u pitanju, pa saznajte jeste li među njima.

Rak

Rakovima bi ovo ljeto moglo biti teško jer Venera retrogradno prolazi kroz njihovu drugu kuću novca i vrijednosti. Osjećaj nedostatka mogao bi ih preplaviti 22. jula.

Možda će se osjećati kao da su vam resursi iscrpljeni, ali oaj će im period otkriti da su spremni ponovno potvrditi svoje vrijednosti i krenuti za onime što zaista želite.

Djevica

Djevice kao perfekcionisti ne vole kada stvari ne idu onako kako su planirali, a toga bi moglo biti prilično na ljeto 2023. godine. 10. jula, agresivni će Mars ući u njihovukuću identiteta zbog čega će se vjerovatno često osjećati ljutito. Uz to, nedostajaće im samopouzdanja i bićete ranjivi zbog ljubomornih i ogorčenih ljudi.

Vodolija

Počevši od 22. jula, Venera će retrogradno ući u njihovu kuću partnerstva i dati im priliku da vide šta ne funkcioniše u njihovim odnosima. Ovog će ljeta početi preispitivati svoje veze, pogotovo one ljubavne i suočiti se s njima oči u oči. Šta zapravo žele? Jesu li u ljubavi tražili pogrešne stvari? Neke stare navike više im ne donose radost?

Treba da razmisle i otkriju, kaži koje ime želje i dajtu prostora svom partneru da učini isto.

Riba

Izazovi ovog ljeta inspirisaće ih na načine koje još ne znaju. Saturn, planet odgovornosti, kreće se kroz njihovu prvu kuću, predstavljajući im stvarnost onoga što jeste.

Možda misle da su potpuno odrasli, ali Saturn kaže da ima još toga za učiniti. Obuzeće ihs novi osjećaj samosvjesnosti, samootkrivanja i samopouzdanja, ali tek nakon što preuzmu radikalnu odgovornost za sebe i svoje postupke.

Vjerovatno će se osjećati iscrpljeno sa Saturnom na ovom položaju jer su opterećeni poslom i prisiljeni suočiti se s neuspjehom i nesigurnošću. Ali to su samo nuspojave Saturnove ambicije i discipline, piše portal Radio Sarajevo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana