Ova četiri horoskopska znaka će najvjerovatnije varati svoje partnere

GS
Foto: Ilustracija

Ovi znakovi su najskloniji nevjeri.

1. Vaga

Vaga se iznutra uvijek osjeća prazno i ​​nejasno, jer previše emocionalno zavisi od svog partnera. Najvjerovatnije će varati samo kako bi stekli emocionalnu sigurnost koja nedostaje njihovoj trenutnoj vezi. Ljudi ovog horoskopskog znaka su razigrani i otvoreni. Oduvijek su bili u centru pažnje zbog svog nestašnog karaktera, zbog kojeg se ne ustručavaju iznova da prevare svog partnera.

2. Blizanci

Nonšalantna ličnost Blizanaca obično ih dovodi u iskušenje da isprobaju nešto. Njihove impulsivne osobine posvećuju se iracionalnim odlukama, zbog čega se bore sa predanošću. Skloni su održavanju distance od partnera jer su pomalo neodlučni. Osobe sa ovim horoskopskim znakom nose promenljiv modalitet, zbog čega prolaze kroz promjene raspoloženja i dinamičnost.

3. Jarac

Budući da su pragmatični i racionalni, Jarci vjeruju da dugotrajne romantične veze nakon nekog vremena mogu da postanu dosadne. Kako bi se zaštitili od dosadnih vibracija, njihovi tajnoviti razigrani duhovi uvek su u pokretu što ih tera na eksperimentiranje sa svojim partnerima. Zbog svoje zagonetnosti i privatnosti postaju stručnjaci u izolaciji svojih veza.

4. Ovan

Ovnovi su poznati po svojim strastvenim i intenzivnim osjećanjima, ali ponekad mogu da budu i ishitreni i brzopleti. Budući da su ova bića sebi prioritet u životu, mogu raditi sve kako bi ispunili svoje čežnje. Čak i ako su u ozbiljnoj vezi, nastavljaju da traže druge partnere i mogu lagati ne razmišljajući o posljedicama. Kad bi se nekome približili, ne bi oklevali da flertuju. Varanje za njih nije problem.

Pokušajte da budete oprezni kada se nalazite u blizini gore navedenih znakova Zodijaka. Oni mogu prevariti bilo koga svojim nevinim očima, ali srce im je ispunjeno prikrivenim i krivotvorenim osećanjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana