Otkrijte koga čeka brak, a koga razvod: Ova tri horoskopska znaka doživjeće ljubavni haos u drugoj polovini jula

GS
Otkrijte koga čeka brak, a koga razvod: Ova tri horoskopska znaka doživjeće ljubavni haos u drugoj polovini jula

Suština je u tome što je Pluton najintenzivnija i najdominantnija energija, dok je Venera planeta ljubavi i harmonije. Ovaj mesec može donijeti događaje koji će natjerati parove da donesu brze odluke, od brzog razvoja odnosa do naglih prekida.

Venera će stvoriti sve uslove da potpadnete pod moć nevjerojatne strasti. Pluton može donijeti u vaš život uticajnu i moćnu osobu koja će vas bukvalno uvući u vrtlog osjećanja. Možda će njena profesija biti jedna od onih koje obično pripadaju Škorpijama (hirurg, vojnik, trener, sportista, bankar) ili može biti prilično direktna i emotivna osoba.

Škorpija

Vladar vašeg znaka, Pluton, biće u opoziciji sa Venerom. To znači da možete duboko da se zaljubite, ali za porodične Škorpije može doći do raspada veze. Na primjer, vaš partner možda neće željeti da mijenja svoje planove za karijeru i moraćete da donesete tešku odluku - da li da se preselite ili da potpuno transformišete odnos. Ipak, uspjećete da ostvarite svoj cilj. Pluton je sila sa kojom je teško izaći na kraj.

Vodolija

Može doći do potpune bure u vašoj vezi. Čini se da će neko ući u vaš život i potpuno promijeniti vašu sudbinu. Iznenadna zaljubljenost ili neočekivani izliv osjećanja mogu vam poremetiti um. Ipak, Vodolijama koje su u braku, predstoji nevjerojatan preokret. Vjerovatno ćete biti pogođeni ekstremnom ljubomorom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana