Novčani horoskop za jul: Nekome stižu velike pare

GS
Novčani horoskop za jul: Nekome stižu velike pare

Jupiter, planeta sreće i blagostanja, nalazi se u Biku, što je povoljno, tako da imamo potrebu da širimo biznis, ali i pametnije da ulažemo novac. Kako u tom znaku boravi i Uran, jasno je da će mnogi finansijski potezi djelovati rizičnije nego inače.

Saznajte kakav je vaš novčani horoskop za jul u zavinosti od horoskopskog znaka:

OVAN

Kako je pred vama mjesec u kojem će Venera krenuti retrogradno, treba da očekujete da će druga polovina jula da bude nepovoljna za novac. Imaćete šansu preko Bika da ostvarite profit, ali ćete imati utisak da morate da rizikujete.

BIK

Jupiter u vašem znaku vas čuva, pa bilo kakve negativne situacije na kraju ipak ispadaju povoljne. Ipak, Merkur u Lavu usloviće veće troškove zbog porodice i stana, tako da očekujte da će vam rodbina potraživati novac.

BLIZANCI

Sunce u Raku donosi vam veliku zaradu. O novcu tokom predstojećeg mjeseca nema potrebe da brinete. Ipak, ako imate namjeru da uložite u nekretnine, bolje je da sačekate avgust.

RAK

Venera u Lavu donosi vam vrijedne poklone tokom jula. Ipak, kada ona krene retrogradno, znajte da ne treba da pozajmljujete novac u drugom dijelu mjeseca. Ipak, Sunce u vašem znaku neće dozvoliti da ostanete bez para.

LAV

Mars 10. jula ulazi u drugo polje, pa vam donosi veliku zaradu. Ukoliko imate zanatsku radnju, idealan je period godine da profitirate. Lavovi koji se bave medicinom takođe će biti u odličnoj poziciji za zaradu.

DJEVICA

Venera u Lavu donosi vam zaradu iz tajnih izvora. Moguće je da nećete biti prijavljeni za posao koji radite, ali ćete zarađivati. Retrogradna Venera donijeće vam usporavanje isplata od 23. jula, tako da se pripremite za krizni period.

VAGA

Očekujete novac preko prijatelja, ali ćete u julu shvatiti da on ne može da stigne onim kanalima kojima ste mislili. Zbog toga će novac stizati iz tajnih izvora finansiranja. Venera kreće unazad krajem mjeseca, pa je savjet da ne ulažete novac.

ŠKORPIJA

Jupiter u Biku vam odgovara, pa ćete ostvariti odlično poslovno partnerstvo za novac. Bik vam je odličan partner u poslu za zaradu. Odličan je period za zaradu preko interneta.

STRIJELAC

Saturn u Ribama jeste nazadan, pa se mučite da zaradite novac, ali gradi aspekat sa Jupiterom pa je vrijeme da dobijete nešto što vam po zasluzi pripada. Bićete nagrađeni za svoj trud.

JARAC

Naglašeno peto polje donosi vam mogućnost da hobi pretvorite u biznis. U narednom periodu možete da spojite lijepo i korisno. U svakom slučaju ćete biti finansijski stabilni.

VODOLIJA

Zbog Saturna u Ribama smatrate da ne zarađujete onoliko koliko vredite. To znači da ste na testu na poslu, pa morate iznova da se dokazujete. Novca će biti ali on neće stizati preko "noći".

RIBE

Zbog Saturna u vašem znaku učite kako da štedite i imate utisak da koliko god da zaradite nije dovoljno. To vam zamara jer smatrate da zalužujete više. Ukoliko imate poslovno partnerstvo za novac, od sredine jula će biti na tankom ledu, piše novi.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana