Novčani horoskop od 15. do 21. jula: Evo koga čeka veliki uspjeh

GS
Foto: Ilustracija

Uzimajući u obzir preporuke astrologa ovu ned‌jelju možete učiniti profitabilnom i veoma uspješnom.

Merkur je glavni finansijski "element" ove ned‌jelje. Ova planeta, baš kao i Venera je u veoma dobroj poziciji i daje nam mnogo snage. Mars je slab, ali Merkur to kompenzuje. Može se reći da nas očekuje povolne promjene i obežavaju prilike u ovih sedam dana.

Oni koji žele da prionu na posao mogu da se fokusiraju na pronalaženje dodatnih prihoda i prikupljanje novca. Moćni finansijski tokovi doneće mnogo profita vrednim ljudima

Ovan

Sa saveznicima kao što su Venera i Merkur, ne morate da se plašite ničega: ovo će biti dobra pomoć u postizanjanju finansijskih i radnih ciljeva. Astrolozi savjetuju Ovovima da se postave hrabre ciljeve i fokusiraju se na profesionalni rast. Sreću, novac i promene će privući moć misli. Sada je najvažnije pravo vreme za rešavanje najtežih problema.

Bik

Planete će pomoći Biku da se otarase finansijskih barijera u svojim uslovima. To će im pomoći da postanu produktivnost i sigurniji u budućnost. Planete i zvezde će ukazivati Biku na najvažnije stvari koje treba nastaviti i dovesti do njihovog logičnog završetka. Ako se ne razbacujete nevažnim stvarima, nedelju dana će biti dovoljno da završite sve najvažnije stvari. Najviše će moći da zarade predstavnici kreativnih profesija.

Blizanci

Svi Blizanci koji su zaglibljeni u finansijskim problemima i nedostatku novca treba da obrate pažnju na pomoć spolja. Merkur i Venera će ove nedelje udružiti snage kako bi pomogli Blizancima da reši finansijske probleme. Planete i zvezde će podstaći samokritičnost. Možda ćete morati novcem pomoći nekome oko sebe. Bolje je ne pozajmljivati velike sume na neodređeno vreme, kako ne biste upali u finansijsku rupu.

Rak

Da bi se riješile finansijske i poslovne stvari, Rakovi bi trebalo da se otarase opsesivnih misli i anksioznosti. Nastavljaju se povoljna vremena, tokom kojih su poremećaji u planovima veoma mali. Rakovi će moći da povećaju prihode i optimizuju troškove, zaslužuju poštovanje svojih pretpostavljenih i kolega. Odlučnost će im biti plus, ali samo ako je opravdana. Možete sigurno raditi u timu.

Lav

Lavovi treba da obrate pažnju na posebne znakove Univerzuma. Oni će biti važni u bilo kojoj oblasti života - ne samo u finansijskoj. Lavovi sa ambicioznim planovima moraju biti izuzetno oprezni. Možda je sada bolje da odlučnu akciju odlože za kasnije. Merkur će vam dati sreću u novim poduhvatima i učiniće da se finansijski poslovi odvijaju mirnije. Možete posvetiti vreme kupovini ako želite.

D‌jevica

Na pozadini aktivnih i pozitivnih planeta, Device mogu znatno poboljšati svoju koncentraciju. Uz njegovu pomoć možete lako preuzeti sve poteškoće i rešiti sve finansijske i radne probleme. Po želji Device mogu da se odmore od posla, smišljaju planove i potroše deo svog vremena i novca na volje, na svoj dom i hobije. Ovo je povoljan period da poboljšate svoje veštine i steknete nove veštine. Finansije su važne, ali ne zaboravite na druge oblasti života.

Vage

Venera i Merkur će obaviti svoj posao, omogućavajući Vagi da reši važne probleme i postigne stabilnost u finansijskoj sferi. Druga polovina nedelje biće najproduktivnije vreme u celom mesecu. Biće moguće preuzeti najteže slučajeve i zadatke i donositi važne odluke. Za vikend će biti korisno otići u kupovinu, počastiti se novim stvarima ili napraviti neplanirano iznenađenje za voljenu osobu.

Škorpija

Pod okriljem pozitivnog Merkura, neki važni događaji mogu započeti da se dešavaju u životu Škorpije. Astrolozi savetuju da ostavite po strani strahove i brige ako želite da uspete u poslu i finansijama. Ako imate neke važne stvari koje treba da uradite, ove nedelje je vreme da počnete da ih radite. Ako nastavite da ih odlažete za kasnije, to može dovesti do značajnih finansijskih gubitaka. Sada će Škorpionima biti potrebna pažnja na detalje i malo mogućnosti.

Strijelac

Strelci su često spremni na sve kako bi postigli svoje ciljeve u poslu i finansijama. Ove nedelje, ni u kom slučaju ne bi trebalo da „idite preko glave“ zarad novčanog uspeha. Ovo je preplavljeno velikim problemima u budućnosti. U poslu i poslu, Strelcu će biti potrebni unutrašnji instinkti. Astrolozi savetuju da slušate sebe ne samo pri donošenju važnih odluka, već čak i pri običnim kupovinama. Stručnjaci takođe savetuju da novac i radne planove delite sa voljenima.

Jarac

Venera i Merkur će ove ljude učiniti finansijski uspješnim i jakim, ali će im istovremeno poslati nove neprijatelje i zlonamjernike. Ove nedelje Jarčevi će morati da se bori za svoje mesto na suncu, što bi moglo da rezultuje značajnim povećanjem prihoda. Važno je da se ne prepustite negativnim emocijama, da vjerujete u svoj uspjeh i da ne bacate novac. Stručnjaci savetuju i da se ne preopterećuju aktivnostima i poslom. Važno je naći vremena za ostavljanje.

Vodolija

Ne pokušavajte da sve držite pod kontrolom. Vodolije treba da počnu da improvizuju. Zvezde i planete pozivaju se na nove stvari, učenje, početak novog puta, promenu okruženja, pa čak i promenu životnog toka. Bik ne treba da odbija primamljive ponude: neko ili nešto će svako predložiti put ka finansijskom uspehu, ukazujući na dobro plaćenu poziciju i rast u karijeri.

Riba

Mora se imati na umu da je trenutni položaj planete pogodniji za uspjeh u stvarima koje zahtevaju kretanje, aktivnost i odluku. Oni koji vole da završi posao nego što je potrebno mogu da računaju na povišicu i dodatno slobodno vrijeme. Ovo je odlično vrijeme za kupovinu i medicinske troškove - odlazak kod lekara, uzimanje testova i tako dalje, prenosi Espreso.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana