Nevine duše: Ovi horoskopski znaci su najiskrenija bića na planeti, veruju u ljubav i mir

GS
Nevine duše: Ovi horoskopski znaci su najiskrenija bića na planeti, veruju u ljubav i mir

Da li vas intrigiraju  čiste duše, oni pojedinci koji kao da bez truda odišu pozitivnošću? U astrologiji se veruje da određeni horoskopski znaci poseduju iskrene duše, šireći radost i dobrotu gdje god da se nađu.

Ako ste radoznali da znate da li vi ili neko koga poznajete spada u ovu kategoriju, nastavite da čitate kako bite otkrili više o ova četiri znaka.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj njegujućoj i saosećajnoj prirodi. Zahvaljujući vladavini Mjeseca, oni su u dubokom kontaktu sa svojim emocijama i poseduju urođenu sposobnost da saosjećaju sa drugima. Njihova istinska briga za dobrobit onih oko njih čini ih prirodnim negovateljima i osobama od poverenja. Ako tražite utehu i razumevanje, Rak će vas sigurno saslušati bez osuđivanja.

Ribe

Ribe su oličenje empatije i osetljivosti. Pod upravom Neptuna, planete snova i duhovnosti, oni poseduju duboko razumevanje ljudskog iskustva. Njihova saosećajna srca vode ih da pomognu onima kojima je potrebna, često žrtvujući sopstvene potrebe zarad drugih. Ako ste u potrazi za prijateljem koji vas zaista razume na nivou duše, ne tražite dalje od Ribe.

Djevica

Djevice na prvi pogled mogu izgledati rezervisano, ali ispod njihove mirne spoljašnjosti krije se zlatno srce. Pod vladavinom Merkura, oni poseduju oštar um i oštro oko za detalje. Njihova altruistička priroda ih primorava da ponude praktičnu pomoć onima kojima je potrebna. Ako tražite smernice ili praktična rešenja za životne izazove, Devica će vam pružiti dobre savete sa iskrenošću i poniznošću.

Vaga

Vage su mirotvorci zodijaka, vođeni dubokom željom za harmonijom i ravnotežom. Pod vladavinom Venere, planete ljubavi i lepote, oni poseduju urođeni šarm i gracioznost koja privlači druge k sebi. Njihova diplomatska priroda omogućava im da vide obe strane u svakoj situaciji, što ih čini odličnim posrednicima i osobama od poverenja. Ako vam je potreban prijatelj koji će uvek nastojati da vidi najbolje u vama i drugima, Vaga će vam biti nepokolebljiva podrška

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana