Nedjeljni horoskop Pavela Globe: Koga će Univerzum gurati naprijed

GS
Nedjeljni horoskop Pavela Globe: Koga će Univerzum gurati naprijed

Pavel Globa je jedan od najpoznatijih astrologa u Rusiji. Njegove prognoze pomažu vam da se riješite nevolja i da se u bilo kom trenutku pripremite za uspjeh. Saznajte šta ljudi vašeg ili bilo kog drugog znaka mogu da očekuju od 22. do 28. jula.

Energija zvijezda tokom ovih sedam dana biće izuzetno povoljna. Postoji još jedno povećanje pozitivne energetske pozadine, tako da će svi problemi biti rješivi. Samo ne treba da sjedite besposleni.

Ovan

 Samopouzdanje će pomoći Ovnu da privuče ono što želi u svoj život. Optimizam i samopouzdanje uvijek su ispred vještina i sposobnosti, ali oni ne mogu u potpunosti da rade bez ovih posljednjih. Sa velikom vjerovatnoćom, snovi predstavnika ovog horoskopskog znaka će se ostvariti, posebno oni koji se odnose na ličnu i ljubavnu sferu. Samo treba da zapamtite da ne treba previše raditi ili se odmarati - zlatna sredina je važna u svemu. Period je povoljan za kupovinu i traženje novog posla.

Bik

Bik može da uči ili da se uroni u kreativnost. Biće korisno promijeniti okruženje oko sebe i otići na putovanja. Možete ažurirati svoju garderobu, promijeniti frizuru. Moramo da počnemo aktivno da idemo naprijed. Ovo je prilično romantično vrijeme u kojem možete sklapati sastanke i upoznati se. Oni koji nisu zainteresovani mogu se fokusirati samo na posao i važne stvari.

Blizanci

Ova nedjelja biće vrijeme snage za Blizance, najpovoljniji dani jula. U teškim situacijama bolje je slušati svoju intuiciju. Ove nedjelje možete i treba da vjerujete bliskim rođacima i prijateljima. Nezavisnost i samodovoljnost - to je ono čemu astrolozi savjetuju da težite, ali ne treba propustiti priliku da saznate istinu kroz spoljnu podršku.

Rak

Rakovi bi trebalo da preduzmu akciju i da budu aktivniji. Poenta je da će njihov um biti otvoren za sve novo. Mogu se pojaviti nove ideje. Ovo je magično vrijeme kada se mogu desiti najnevjerovatniji događaji. Univerzum želi da pomogne Rakovima da se izvuku iz rutine, čineći njihov život svjetlijim i bogatijim utiscima. Poseban uspjeh može čekati predstavnike kreativnih profesija. Čak i ako rad ne zahtijeva kreativnost, možete je pokazati.

Lav

Lavovi, kao i Rakovi, mogu biti kreativni u rješavanju uobičajenih problema. Ovo će značajno smanjiti vrijeme donošenja odluka. Okruženi će biti pažljiviji prema Lavovima, pa bi trebalo češće pokazivati druželjubivost i, ako je moguće, pružati uzvratnu pomoć. Ovo će pomoći Lavovima da se otarase lošeg niza u životu. Nedjelja je povoljna za ljubav i zabavljanje. Trebalo bi da komunicirate što više na internetu, na poslu, na raznim događajima.

Djevica

Djevice treba da posvete što više vremena složenim poslovima, kao i stvarima koje više ne mogu da odlažu za kasnije. Tek nakon što uspijete da se izvučete iz okova ovih problema, moći ćete da se fokusirate na nešto lično - zabavu ili hobije. U potrazi za srodnom dušom, sreća se može osmjehnuti. Idealna srodna duša može se sakriti bilo gdje - morate biti spremni na činjenicu da će ova nedjelja postati orijentir u tom pogledu.

Vaga

Nedjelja će biti veoma produktivna za Vagu, ali morate se pridržavati nekih pravila. Na primjer, astrolozi i stručnjaci sa sajta deilihoro.ru savjetuju vam da pratite rutinu, češće se odmarate i ne komunicirate sa neprijatnim ljudima. Ne govori nikome o svojim planovima. Važno je preuzeti odgovornost i napraviti pomirenje sa voljenima, prijateljima i srodnom dušom. Vagama će biti lakše da održavaju dobre odnose sa ljudima.

Škorpija

Škorpije treba da vode računa o kućnim poslovima. Nema potrebe da se plašite svoje kućne rutine ove nedjelje. Biće korisno započeti nešto novo. Ovo su najpozitivniji, najproduktivniji i najpovoljniji dani za Škorpije. Sva moguća ograničenja će nestati. Planete će pomoći da se prevaziđu ljubomora, malodušnost i strah. Možda ćete takođe biti u iskušenju da potrošite nešto novca. Važno je zapamtiti zdrav razum i odmjeriti prednosti i nedostatke prije donošenja bilo kakve odluke.

Strijelac

Strijelac ove nedjelje može malo da ograniči komunikaciju sa prezahtjevnim ljudima. Izuzetak su roditelji i šefovi. Postoje situacije kada jednostavno ne možete da odbijete - u ovom slučaju samo to treba da prihvatite. U budućnosti će to rezultirati poboljšanom karmom. Od 22. do 28. jula Strijelcu će biti lakše da se oraspoloži, upravlja svojim vremenom i smjenjuje rad i odmor.

Jarac

Jarčevi će moći da se otarase negativnih misli i iskustava. Primjećuje se maksimalni pozitivan uticaj Venere i Merkura, pa je ovo dobro vrijeme za potragu za ljubavlju. Na poslu prvo morate da razumijete svoje odgovornosti i odgovorne zadatke. Kreativnost u ljubavi i poslu je veoma važna, ali ne treba da je koristite stalno.

Vodolija

Vodolijama će biti lakše da prevaziđu apatiju i mentalnu slabost. Moći će mnogo češće da razmišljaju o nečemu prijatnom – misli će im pomoći da se podese na pravo raspoloženje. Ako se samci Vodolije zaljube, treba da budu aktivni i da ne čekaju vrijeme pored mora. Astrolozi preporučuju otkrivanje svojih osjećanja ljudima ako su prijatna. Biti misteriozan ove nedjelje neće pomoći Vodoliji da privuče više pažnje.

Ribe

 Došlo je vrijeme da se napravi viteški potez. Ribe treba da krenu u ofanzivu, da budu aktivne i svrsishodne. Morate sebi postaviti važan zadatak i postići njegovo rješenje. Zvijezde će biti najkreativnije, pa će vam se raspoloženje popraviti. Ne plašite se novih stvari i briga. Ove nedjelje treba češće da se odmarate i ne žurite sa odlukama. Mjerenje i sposobnost odmjeravanja svakog koraka su ključ uspjeha, prenosi glossy.espreso.co.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana