Nedjeljni horoskop od 28. avgusta do 3. septembra: Plavi pun Mjesec savjetuje da se riješimo svega što nas usporava

GS
Foto: Arhiva

Period retrogradnog Merkura u Devici, neočekivano, neće biti tako strašni za Djevice. Oni će uspjeti da dovedu poslove u red, a Blizanci će moći ponove neki prošli uspjeh.

Plavi pun Mjesec u Ribama 31. avgusta će imati pozitivan uticaj na Ribe i Rakove. Iako se pun mesec inače javlja jednom u mjesecu, u avgustu će ovo biti njegovo drugo pojavljivanje. Dva puna mjeseca su znak da je došlo vrijeme da se riješimo svega što nas sprečava da nastavimo dalje u životu. Škorpije, Bikovi i Vodolije će posebno željeti da preispitaju svoje živote.

Ovaj pun Mjesec će biti dobar za postavljanje novih ciljeva za Strelčeve, Jarčeve i Lavova. Strijelčevi će se fokusirati na društvenu realizaciju, Jarčevi na profesionalnu sferu, a Lavovi na romanse i veze. Tokom ovog perioda psihoterapija i ezoterične prakse će biti veoma efikasne. Jačanje intuicije će biti korisno za mnoge predstavnike znakova.

Ovan

Ovnovi će početkom nedjelje imati probleme u sferi odnosa. Većina predstavnika znakova će donijeti tešku odluku da prekine kontakt zbog gubitka interesovanja ili nedostatka sreće- Na profesionalnom planu, očekuju vas pozitivne promene krajem nedjelje. Zdravlje će biti stabilno ako budete obratili pažnju na ishranu i zdrav san.

Bik

Bikovi će veći dio nedelje tražiti rešenja. Međutim, izlaz iz nemoguće situacije će se pojaviti tek nakon 31. avgusta. Ipak, najbolje je da svoje planove počne da ostvaruje tek nakon 15. septembra jer će ga zvezde tada dovesti do željenih rezultata. Finansije će se poboljšati tokom vikenda, a zdravlje će podsjetiti na sebe sa psihosomatskim simptomima.

Blizanci 

Ova sedmica će biti poprilično stabilna na finansijskom planu, a stvoriće se i mogućnost za napredovanje na profesionalnom planu početkom nedjelje. Romantična sfera će takođe biti stabilna jer ćete cijeniti ono što imate. Zdravlje će biti dobro.

Rak

Za Rakove se sprema romantičan i emocionalan period. Pun Mjesec će doneti senzualna otkrića onima koji su nedavno ušli u ozbiljnu vezu. Sa druge strane, oni koji su sami će imati zanimljive susrete ove nedelje. Na profesionalnom i finansijskom planu će sve biti stabilno. Zdravlje će zavisiti od psihičkog raspoloženja.

Lav 

Lavovi će biti posebno snalažljivi sredinom nedjelje. Nalet energije i snage će pomoći Lavovima da se nose sa poslom i brigama koji su se nagomilali. Na profesionalnom planu ćete morati da isprobate nove pristupe ili da napravite reorganizaciju. Zdravlje i ljubav će biti odlični.

Djevica 

Djevice će biti zauzete prilagođavanjem na nov ciklus života. Mnoge Djevice će napraviti preraspodelu planova za dostizanje cilja. Finansije će se poboljšavati kako se vikend bude bližio, dok će na romantičnom planu doći do preispitivanja. Zdravlje će biti dobro i napokon će dostići harmonično stanje.

Vaga

Vagama će nejdelja proći u miru. Ovo naročito važi za one koji su u braku ili ozbiljnoj vezi. Profesionalna sfera će biti zadovoljavajuća i donijeće niz novih projekata. To će rezultirati dobrim finansijama što će riješiti njihove dosadašnje probleme. Čuvajte se prejedanja i alkohola.

Škorpija 

Ono što vas je opterećivalo će polako početi da nestaje. Međutim, suočavaćete se sa laganim psihološkim slomovima tokom cijele nedjelje, ali ako se okružite pozitivnim ljudima lako ćete preći preko toga. Na profesionalnom planu sredi poboljšanje, dok ćete u sferi odnosa željeti da se distancirate.

Strelac

Strelčevi će nedjelju posvetiti sebi, proučavajući svoj unutrašnji svijet. Neće baš svi predstavnici znaka  biti oduševljeni onim što otkriju o sebi. Međutim, u drugoj polovini sedmice, predstavnici ovog znaka će se društveno aktivirati. Finansije i zdravlje će biti stabilno.

Jarac 

Za Jarčeve će ovo biti aktivna nedjelja, pa će imati malo vremena za hobije. Privrednici će započeti nove projekte koje će od njih zahtijevati celodnevno angažovanje. Oni koji su uronjeni u proces učenja će osetiti nedostatak vremena za pripremanje ispita. Zdravlje će biti dobro.

Vodolija 

Vodolije će biti zauzete materijalnim problemima i pitanjima. Veliki broj predstavnika znaka će krenuti u renoviranje i poboljšati svoj lični prostor. Na romantičnom planu ćete biti vrlo odlučni, ali će vam to donijeti koristi. Na profesionalnom planu će sve biti mirno, a zdravlje će zavisiti od emocionalnog stanja.

 Ribe 

Ribe će tokom ove nedjelje biti zagledane u sebe. To će jako uticati na druge sfere života. Zbog toga su mogući neuspjesi na poslovnom planu i nesporazumi sa partnerom zbog nemogućnosti da objasnite svoje emotivno stanje. Nakon 31. avgusta, njihovo raspoloženje će se popraviti, prenosi Ljepota i zdravlje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana