Nedjeljni horoskop od 19. do 26. avgusta: Nekome ljubavne avanture, a nekome veliki novac

GS
Nedjeljni horoskop od 19. do 26. avgusta: Nekome ljubavne avanture, a nekome veliki novac

Nova nedjelja donosi nove prilike, izazove i mogućnosti za rast i napredak. Svaki znak Zodijaka suočiće se sa različitim energijama koje će oblikovati njihove dane, bilo da je reč o ljubavi, karijeri, zdravlju ili ličnom razvoju.

Ovaj sedmični horoskop vam pruža uvid u ključne aspekte koji će obilježiti vašu sedmicu, uz savjete kako najbolje iskoristiti planetarne uticaje. Bez obzira na to što vas očekuje, budite spremni da otvorite svoje srce i um za promjene koje dolaze.

Pročitajte svoj horoskop i saznajte šta vam zvijezde poručuju!

OVAN

Ovonedjeljni pun mjesec bi vas mogao primorati da se suočite sa nekim teškim istinama o prijateljstvu, vašim zajednicama ili čak dugoročnim ciljevima prema kojima ste gradili svoj put. Iako ćete ove nedjelje vjerovatno primijetiti potrebu da se povežete sa drugima, možda ćete shvatiti da vam neko kome vjerujete zapravo ne drži leđa kao što ste mislili. Sa druge strane, možda ćete primijetiti da neko iza scene radi protiv vas u vezi sa vašim idejama, komunikacijskim projektima ili ugovorima i moraćete brzo da kontrolišete štetu. Vjerujte da ćete na kraju ipak pobijediti uz vrijedan rad i trud.

BIK

Vaš um je duboko fokusiran na profesionalni svijet, ambicije i karijeru ove nedjelje. Iako bi ovonedjeljni pun mjesec obično mogao da donese uzbudljive vesti o unapređenju, konkurentnoj ponudi posla ili velikoj prilici, možda ćete umesto toga morati da radite više da biste se dokazali u ovom trenutku. Sa druge strane, ova nedjelja pokazuje da bi situacije oko novca mogle biti teške. Na primjer, mogli biste da saznate da vam prijatelj neće vratiti novac ili da vam finansijska sredstva koja su vam potrebna za postizanje značajne prekretnice mogu zahtijevati više nego što ste očekivali.

BLIZANCI

Iako ćete vjerovatno osjetiti nalet uzbuđenja i potrebu da protresete stvari i zakoračite na novu teritoriju ove nedjelje, možda ćete se zapravo suočiti sa nekim preprekama na putu. Ovonedjeljni pun mjesec stvara razne vrste pustošenja za vas i možda ćete otkriti da dovodite u pitanje svoje planove, ciljeve i uvjerenja. Očigledno je osjećate potrebu za ekspanzijom, rastom i novim počecima, ali izgleda da je na vašim ramenima težak teret kada je u pitanju vaš profesionalni život i karijera.

RAK

Iako Mjesec vlada znakom Raka, te kada je u svojoj punoj mijeni obično donosi dobre stvari, ovoga puta to ne mora nužno biti slučaj. Ovonedjeljni pun mjesec za Rakove je poput vrele lave; vodiće vas ili ka rastavi ili ka nekom novom dogovoru. Sa druge strane, ovo vam može donijeti fokus na stvari kao što su karijera i novac, pa možete očekivati značajan finansijski priliv. Oslonite se na svoju intuiciju jer neko "iza scene" pokušava da vam podvali i uspori vas u ostvarivanju ciljeva.

LAV

Ovonedjeljni pun Mjesec bi obično donio uzbudljive vesti o vezama, ali možda umjesto toga pokrene suprotan efekat. Potrudite se da sa strpljenjem i saosjećanjem istrajete kroz ovo, posebno ako vam je duboko stalo do svog partnera. Sa druge strane, možda ćete primijetiti izazove oko prijateljstva, vašeg društvenog kruga i novca. Na primjer, nemojte sada nekome da pozajmljujete novac - ili ako jeste, mogli biste otkriti da neko nema namjeru da vam vrati.

DJEVICA

Ne dozvolite da vas anksioznost nadvlada – umesto toga, pokušajte da udahnete stres i usredsredite se na rješenja umesto da brinete o tome šta možete, a šta ne možete da kontrolišete. Posebno, ova nedjelja pokazuje sukob između vaše karijere, javne ličnosti i ambicija, bilo da je to u poslu ili u ljubavi. Na primjer, mogli biste da osjećate želju da se uzdignete više u svojoj karijeri, ali vaš ljubavnik vam ne pruža podršku - ili dok tražite pomoć da krenete ka svojim sledećim ciljevima, poslovni saradnik vam ne čuva leđa.

VAGA

Partner bi mogao da se ponaša van karaktera i izazove eksplozivnu svađu. Najbolja stvar koju treba da uradite je da znate da možete da se nosite sa ovim i da to ne mora da bude smak svijeta. Uz posebnu napomenu, ova nedjelja će od vas zahtijevati da budete fleksibilni oko svog radnog života, projekata u karijeri, bogatstva ili fizičkog zdravlja. Vodite računa i sebe uvijek stavite na prvo mjesto, posebno ako je u pitanju zdravlje.

ŠKORPIJA

Za Škorpije takođe slijedi ne tako sjajan period. Računajte na to da ćete morati da se nađete porodici ili članovima familije na raspolaganju uslijed potencijalnih problema, ali ne brinite, i to će proći. Vaš partner vas može iritirati iracionalnim trošenjem novca i različitim razmišljanjem o finansijama od vašeg. Neočekivani troškovi mogu da slijede ove nedjelje.

STRIJELAC

Ove nedjelje Strijelčeve očekuje napetost na poslu. Komunikacija sa kolegama možda neće biti na zavidnom nivou, pa se naoružajte strpljenjem i tolerancijom kako biste izbegli bespotrebne rasprave i sve projekte koji vas očekuju do kraja nedjelje iznijeli kako treba. Ne dozvolite da porodica trpi zbog posla, te se više posvetite aktivnostima koje podrazumijevaju provođenje vremena sa najmilijima u toplini svoga doma.

JARAC

U ovoj nedjelji pun mjesec Jarčevima donosi nove karijerne izazove koji podrazumievaju napredovanje i veće novčane prilive. Sada nije najbolje vrijeme da se fokusirate na ljubav i budete emotivni, već je idealan trenutak da ispunite sve svoje ambicije i budete maksimalno produktivni, a na kraju ćete uživati u plodovima svoga rada.

VODOLIJA

Uzbudljiv period očekuje Vodolije u narednoj nedjelji, naročito one slobodne. Izlazite, učestvujte u društvenom životu i upoznajte se sa novim ljudima, jer nikad se ne zna kada ćete upoznati osobu koja bi vaš život mogla da promijeni iz korena. Idealan je period za flert i letnu ljubavnu avanturu, koja potencijalno može da preraste u nešto više. Trošićete dosta novca ali na sitna zadovoljstva zbog kojih vam neće biti ni najmanje žao.

RIBE

Ova nedjelja otvoriće Ribama neke nove horizonte. Moguće je da ćete dobiti ponudu za neko uzbudljivo putovanje ili društveno okupljanje, što nikako ne smete odbiti. Širite svoje vidike i budite što moguće aktivniji, a to će vam ujedno povoljno uticati i na mentalno zdravlje sa kojim biste ovih dana mogli da imate problema ukoliko se zatvorite u sebe, piše Glossy.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana