Nedjeljni horoskop: Nekome priliv novca, a nekome teške odluke

GS
Nedjeljni horoskop: Nekome priliv novca, a nekome teške odluke

Pročitajte nedjeljni horoskop od 5. do 12. avgusta 2024. godine i saznajte da li su vam zvijezde naklonjene.

Ovan

Predstavnici ovog znaka će otkriti novu unutrašnju snagu. Preporučuje se da iskoristite ovu energiju za psihološku transformaciju i razvoj unutrašnjeg magnetizma. Uključivanje u suptilne energetske prakse pomoći će vam da uspostavite ravnotežu između materijalnog i duhovnog aspekta života. Očekujte profit od poslovnih i finansijskih aktivnosti.

Bik

Bikovi će se naći na pragu novih prilika i perspektiva. Putovanja i unapređenje obrazovanja mogli bi postati ključni prioriteti. Razmislite o angažovanju u turističkim, sportskim i naučnim aktivnostima. Sudski postupci će se završiti uspješno. Ovo je savršeno vrijeme za postavljanje dugoročnih ciljeva.

Blizanci

Ova sedmica pruža priliku za postizanje značajnih ciljeva, unapređenje profesionalnih vještina i napredovanje u karijeri. Osjećaj priznanja može otvoriti vrata novim prilikama i pomoći vam da pronađete pravi put. Planirajte radne zadatke i, ako imate, registrujte svoju firmu.

Rak

U teškim situacijama, podrška neba će biti uz vas. Možete računati na pomoć prijatelja i bliskih osoba. Od vas će biti zahtijevano da se aktivno uključite u društvene i dobrotvorne aktivnosti. Razmislite o promjeni životnog stila, ali uvijek zadržite pozitivno mišljenje.

Lav

Vaša mašta i kreativnost će otkriti nove aspekte vaših talenata. Učenje ezoterije i psihologije može vam pomoći da podignete nivo svesti, razvijete intuitivne sposobnosti i razumijete podsvesne misli. Obratite pažnju na snove, jer mogu sadržavati važne poruke.

Djevica

Za Djevice, važna će biti sposobnost da se predstave u najboljem svjetlu. Novi izazovi i prilike za lični i poslovni razvoj će se pojaviti. Puni ste energije i inicijative, što je idealno za započinjanje novih projekata. Oslobodite se svega što vam oduzima energiju ili vam stvara sumnju u sebe.

Vaga

Materijalno bogatstvo, akumulacija i povećanje imovine biće naglašeni. Povećanje prihoda, profitabilne kupovine i korišćenje vaših vještina doprinosi osjećaju ispunjenosti i olakšava zadovoljenje trenutnih potreba.

Škorpija

Škorpije će se istaknuti u poslovnom okruženju i u odnosima sa društvom, rođacima i kolegama. Biće sve izraženija potreba za promjenom lokacije i novim iskustvima, kao i za unapređenjem profesionalnih vještina. Oni sa intelektualnim sposobnostima u književnosti, psihologiji, novinarstvu i IT sektoru biće posebno uspješni.

Strijelac

Sada je pravo vrijeme za fokusiranje na ono što vam može pružiti stabilnost. Razmislite o kupovini nekretnine, gradnji porodičnog doma ili iznajmljivanju prostora za posao. Pripremite užine za članove porodice i uživajte u prijatnoj atmosferi.

Jarac

Jarčevi će osjetiti povećanu želju za kreativnošću i samoostvarenjem. Čak i oni koji su obično skromni, sada će željeti priznanje i slavu. Otvorite se prema ljudima, prihvatite komplimente i udvaranje jer ste zaslužili ljubav.

Vodolija

Vrijeme je za oslobađanje od starih navika i obrazaca mišljenja. Posvetite više pažnje svom emocionalnom i fizičkom stanju. Vaše analitičke sposobnosti, marljivost i metodičnost će pozitivno uticati na radne procese i odnose sa kolegama.

Ribe

Ribe će imati sreće u stvaranju različitih zajednica – ljubavnih, bračnih, prijateljskih i poslovnih. Razvijanje ličnih kvaliteta poput miroljubivosti i sposobnosti za kompromis pomoći će vam u uspješnom funkcionisanju u društvu. Dodajte malo kreativnosti u veze kako biste ih obogatili, piše najzena.alo.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana