Nedjeljni horoskop: Ko će dobiti brdo para, a ko napredovati u karijeri

GS
Nedjeljni horoskop: Ko će dobiti brdo para, a ko napredovati u karijeri

Venera, Merkur i Sunce nalaze se u Raku, tako da su odluke koje donosimo pod snažnim uticajem naših osjećanja. Venera u Raku pravi pozitivan aspekat sa Marsom iz Bika, tako da prvi put u 2024. godini imamo dobar odnos muškog i ženskog principa, pa su moguće nove romanse na osnovu iskrene privlačnosti.

Jupiter u Blizancima donosi nove ideje, pojačanu komunikaciju ali i završavanje papirologije, pipe Informer.

OVAN

Posao - Naglašeno četvrto polje može da vam donese rad od kuće. Takođe, zbog porodičnih okolnosti ćete biti dekoncentrisani, jer ćete željeti da se posvetite drugim obavezama. Mars u Biku donosi vam solidnu zaradu, tako da nećete ostati bez para.

Ljubav - Venera u Raku daje prednost osjećanjima iznad razuma, tako da možete da očekujete izlive nežnosti od strane partnera. Venera u Raku može da vam donese i romantičan susret. Prijaće vam osobe koje su prirodne, spontane i iskrene.

Zdravlje - Dobro.

BIK

Posao - Mars u vašem znaku donosi vam potrebu da mijenjate stvari na poslu, pa makar vas to koštalo mira. Ipak, Venera, Merkur i Sunce u Raku donose vam povoljne ishodne pregovora, tako da možete da očekujete razrješenje. Ako ste priželjkivali neki važan papir, to može da se riješi u narednim danima.

Ljubav - Venera u Raku čini vas osjetljivim, ali i romantičnim. Potrebna vam je dodatna pažnja, ali i stabilan oslonac u emotivnim odnosima. Jedno poznanstvo može da počne iz običnog dopisivanja, a onda da se pretvori u nešto više. U vašem okruženju nalazi se osoba koja vam se dopada.

Zdravlje - Dobro.

BLIZANCI

Posao - Merkur u Raku donosi vam odlične dane za novac. Pare će se lijepiti za vas, tako da ćete imati zaradu najmanje od dva paralelna posla. Finansije će vam biti prioritet, a nije ni loš period za ulaganje. Jupiter u vašem znaku vam olakšava mnoge stvari, pa su vam vrata svugdje otvorena.

Ljubav - Jupiter u prvom polju ukazuje da je partnerski odnos srž vaše stabilnosti. Zbog toga ćete raditi na unapređenju odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, spremite se za poznanstva koja mogu da vam promijene život.

Zdravlje - Odlično.

RAK

Posao - Sezona vašeg znaka donosi vam puno mogućnosti. Imate šasnu da zaradite veliki novac, ali i potpišete ugovor. Planete su na vašoj strani, tako da će bilo kakva inicijativa biti plodonosna u narednim danima. Imaćete i odličnu podršku prijatelja.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam emotivno buđenje. Bićete neodoljivi za osobe suprotnog pola, jer ste trenutno jedan od najljepših znakova u Zodijaku. Možete lako da se zaljubite i započnete novu romansu. Mnogi će primijetiti kako ste se proljepšali.

Zdravlje - Odlično.

LAV

Posao - Naglašeno 12. polje donosi vam period u kojem želite da budete povučeni. Ne otkrivate svoje poteze, a veoma ste nepovjerljivi prema saradnicima jer ne znate kome da vjerujete. Istina je da na poslu ništa nije onako kako izgleda da jeste, a veoma je važno da ne nasjedate na velika obećanja.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam tajnu simpatiju. To je neko ko vas privlači, ali ne želite da otkrivate svoja osjećanja. Moguća je tajna veza sa osobom koja možda nije slobodna. Skloni ste tajnim aferama, ali pazite da neko ne povrijedi vaša osjećanja.

Zdravlje - Psihološki problemi.

DJEVICA

Posao - Merkur u Raku donosi vam za ostvarenje ciljeva, ali i podršku uticajnih prijatelja. U narednim danima imate šanse da ostvarite neki san, koji vam duže vrijeme pripada. Zvijezde su vam naklonjene, tako da ćete uživati u uspješnim danima.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam preokret na emotivnom planu. Osoba koju posmatrate kao prijatelja će vam izjaviti ljubav. Ukoliko ste bili nezadovoljni u emotivnom smislu, naredna nedjelja vam donosi preokret.

Zdravlje - Dobro.

VAGA

Posao - Naglašeno 10. polje donosi vam puno posla, ali i nove izazove u karijeri. Neko će vam ponuditi da napredujete u firmi, ali ćete to doživljavati stresnije nego što jeste. Veoma ste osjetljivi i sve kritike doživljavate lično, tako da vas je lako uvrijediti u ovom periodu.

Ljubav - Venera u Raku i Mars u Biku donosi ljetnju avanturu. Mogućnost početka nove romanse sa nekim ko vam istinski odgovara. Konačno ste u boljoj fazi za ljubav i to ćete otvoreno pokazivati. Venera u Raku donosi vam i romansu na poslu.

Zdravlje - Lošije.

ŠKORPIJA

Posao - Naglašeno deveto polje donosi vam lijepu nedjelju za planiranje putovanja. Idealan je period godine da promijenite ambijent, pa čak i prihvatite ponudu za posao u drugom gradu. Bolje se osjećate, pa ste poletni i raspoloženi.

Ljubav  - Venera u devetom polju može da donese romansu na putovanju. Ukoliko otputujete sa dragom osobom, to će unaprijediti vaš odnos, tako da je idealan period godine za bjeg pored vode. Prijaće vam Rakovi.

Zdravlje  - Dobro.

STRijELAC

Posao - Venera u Raku donosi vam odličnu zaradu na poslu ili mogućnost povišice. U dobrom ste period za sponzorstva i raspolaganje tuđom imovinom, tako da će novac da se lijepi za vas. Jupiter u Blizancima iskoristite da dobijete na popularnosti i promovisanje poslovnih projekata.

Ljubav - Merkur vam donosi susret sa nekim ko će vam biti pivlačan. To je neko ko je zatvoreniji ali gaji naklonost prema vama. Pojedini Strijelčevi će imati susret sa razvedenom osobom. Prijaće vam Rakovi i Blizanci.

Zdravlje - Pazite na ishranu.

JARAC

Posao - Jupiter u Blizancima donosi vam proširenje posla. Zbog toga možete da radite dva posla odjednom. Planete u Raku vam donose bolji imidž i mogućnost da dobijete na popularnosti zahvaljujući poslu koji radite. Iskoristite poziciju planeta da radite nešto kreativnije.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam susret sa osobom koja je poznata široj javnosti. To je neko ko je mladolik i prirodno lijep, a vama će biti privlačan. Ako ste u vezi koja traje godinama, lako možete da stanete na "ludi kamen".

Zdravlje - Dobro.

VODOLIJA

Posao - Naglašeno šesto polje donosi vam brdo posla, ali će vam prijati ubrzan tempo rada. Imate mogućnost da radite nešto kreativinije, pa ćete biti ispunjeni što imate obaveze koje vam prijaju. Ukoliko planirate da se bavite nekretninama, ostavite to za jul.

Ljubav - Sunce u Raku donosi vam ljubav preko poslovnih kontakata. Upoznaćete osobu koja je ambiciozna i koncentrisana na posao, ali ćete uspjeti da ostvarite zanimljivu komunikaciju. Rakovi su vam izazovni u ovom periodu.

Zdravlje - Mijenjate navike i ishranu.

RIBE

Posao - Venera, Merkur i Sunce u Raku donose vam inspirativnu nedjelju sa puno poznanstava. Sada stvarate kontakte za jesen, tako da su vam mnoga vrata otvorena. Mars u Biku daje vam veliku pregovaračku moć, pa imate šanse da ubijedite druge u svoje stavove.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam novu ljubav i lijep period za proširenje porodice. Ukoliko ste slobodni, pred vama je nedjelja koja može da vam donese zaljubljivanje. Mogli biste lako da sretnete nekoga ko je baš po "vašoj mjeri".

Zdravlje - Odlično.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana